Olomouc – Přerov 0:0 (odl.) | Liberec – Plzeň 1:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 0:0 (odl.)
Vsetín – Zlín 0:5 (kon.) | Tábor – Jihlava 1:5 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 5:6 (po pr.)
Třemošná – Liberec 0:0 (odl.) | Technika Brno – Pardubice 1:6 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Třinec – Havířov 1:3 (kon.) | Sparta – Kobra 5:1 (kon.) | Hvězda Praha – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Plzeň – Chomutov 0:0 (odl.) | Poruba – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 0:0 (odl.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
HC Kobra Praha
Sobota 10.10.2020, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mě vše, přeji Vám příjemný víkend a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (15:17:48)
     
    Utkání je u konce! Sparťané ve třetí třetině potvrdili svoje vedení dalšími třemi brankami, když se prosadili Andrej Fábry, Bogdan Stepanchuk a gólový čet zápasu uzavřel svou trefou Tomáš Bartoň. Pražané získávají cenné tři body, Kobra zůstává bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    V čase 59:02 se trenéři rozhodli protočit své brankáře a místo ve svém pracovišti zaujme brankářka hostí Julie Pejšová. Kobře se čas na případné drama rychle krátí.
     
    56:24
    Malá naděje pro hostující Kobru. Autor hattricku Bogdan Stepanchuk (SPA) míří na lavici hanby za nebezpečnou hru vysokou holí a oslabuje svůj tým na dvě minuty.
     
    55:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    S góly se nám teď trochu roztrhl pytel a sparťané ještě navyšují svůj luxusní náskok! Po Senčákově pasu se dobře zorientoval TOMÁŠ BARTOŇ, který vsítil již pátou branku Sparty v tomto utkání. O vítězi je rozhodnuto. Asistence: David Senčák.
     
    53:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané přetavili svoji početní výhodu v další vstřelený gól a Kobra už to bude mít těžké. Po Fábryho přihrávce skóroval útočník BOGDAN STEPANCHUK, který zkompletoval hattrick! Asistence: Andrej Fábry, Lukáš Kalný.
     
    51:31
    Sparťané budou mít velkou šanci navýšit svoje vedení. Na trestnou lavici totiž putuje útočník Kobry Jan Halfar (KOB), který dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    49:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí celek odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! ANDREJ FÁBRY si počínal velmi zkušeně a svým premiérovým gólem v dresu Sparty dává svému týmu luxusní dvoubrankový náskok. Asistence: Petr Křišťan, Martin Vašíček.
     
    48:50
    Přesilová hra Kobry vydržela jen chvíli, jelikož Dzabrail Kalajev (KOB) se provinil nedovoleným bráněním a následující okamžiky stráví po boku časoměřičů.
     
    47:27
    Po necelých osmi minutách třetí třetiny je tu další nedovolený prohřešek na straně domácích. Christián Menzel (SPA) usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už jsou nažhaveni na pokračování tohoto duelu, třetí část startuje.
     
    Druhá perioda už nabídla první vstřelené branky. O úvodní gól dnešního utkání se postaral Max Šrámek, ale posléze se trefovali jen domácí. Gólový stav zápasu nejprve vyrovnal Bogdan Stepanchuk a stejný hráč ve čtyřicáté minutě dokonal obrat. Sparťané půjdou do třetí třetiny s jednobrankovým náskokem, jelikož vedou 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kobra svoji nabídnutou početní výhodu nevyužila a naopak sparťané udeřili! Svoje počínání dovedl do úspěšného konce BOGDAN STEPANCHUK, pro kterého se jedná o druhý vstřelený gól v dnešním duelu. Sparta vede 2:1. Asistence: Petr Křišťan.
     
    36:20
    Sparťané se budou muset počtvrté v tomto utkání bránit. Obránce Jan Ludvík (SPA) oslabuje svůj tým, jelikož inkasoval dvě trestné minuty za faul loktem.
     
    28:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané dlouho neotáleli a po necelých dvou minutách od obdrženého gólu hned vyrovnávají! Přesnou přihrávku Fábryho usměrnil do hostující klece BOGDAN STEPANCHUK. Začínáme znovu od začátku. Asistence: Andrej Fábry, Lukáš Kalný.
     
    26:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté krátce před polovinou zápasu využívají přesilovou hru a otevírají gólový účet utkání! Po přihrávce Bauera se dostal k puku MAX ŠRÁMEK a branický útočník nedal Hrabalovi šanci zasáhnout. Asistence: Patrik Bauer.
     
    26:48
    Jako první ve druhé třetině jdou pykat na trestnou lavici domácí. Dalším hříšníkem je útočník Cyril Valach (SPA), který vyfasoval dvě trestné minuty za faul kolenem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči obou týmů jsou připraveni na start prostřední části, utkání pokračuje.
     
    Úvodní dějství nabídlo několik vyloučení, ale ani jeden tým zatím nedokázal překonat soupeřova brankáře. Za nerozhodného stavu 0:0 tak končí první třetina a se stejným skóre vstoupíme rovněž do druhé části.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:09
    Hra čtyři na čtyři úvodní branku nepřinesla a těsně před koncem první třetiny se bude znovu vylučovat. Bogdan Stepanchuk (SPA) vyfasoval menší trest za sekání.
     
    09:53
    V téže minutě však poprvé na trestnou lavici míří také domácí, konkrétně Sebastian Höll (SPA). Sparťanský útočník se provinil nedovoleným bráněním a už pyká.
     
    09:34
    Braničtí jsou v první třetině až příliš nedisciplinovaní a výsledkem je další nedovolený prohřešek. Za katr opět putuje Adam Čečetka (KOB), tentokrát za faul loktem.
     
    06:48
    Po skončení domácí přesilovky je tu další trest na straně hostí. Na lavici hanby tentokrát usedá útočník Patrik Bauer (KOB), jenž obdržel dvě minuty za sekání.
     
    02:19
    Máme tady první vyloučení tohoto zápasu. Na trestnou lavici putuje útočník Kobry Adam Čečetka (KOB), který dostává od rozhodčích dvě minuty za pozdní dohrání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou již připraveni na úvodní vhazování, utkání může začít.
     
    Ještě jednou vám přeji hezké sobotní odpoledne. Utkání mezi Spartou a Kobrou Praha startuje již v Tipsport areně úderem třinácté hodiny a my vám z něj budeme přinášet nejdůležitější informace včetně změn stavu. Níže si můžete prohlédnout sestavy obou soupeřů.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Dlouhý) – Klička, Nistribenko, Ludvík, Bartoň, Menzel, Port – Novák, Bareš (A), Vašíček – Odehnal, Červenka, Fábry – Křišťan, Kalný (C), Valach – Höll (A), Stepanchuk, Senčák.

    HC Kobra Praha: Iliev (Pejšová) – Novák, Frydrych (C), Šeba, Kalajev, Chytil, Nácovský, Seidler – Šrámek, Kovář, Halfar (A) – Bauer (A), Judiak, Příhoda – Uhlík, Lederer, Čečetka.

    Rozhodčí: Hrdlička – Ganger, Kovář.
     
    Krásné sobotní odpoledne z Prahy. Extraliga dorostu dnes rozjíždí další kolo, v němž budeme sledovat utkání mezi domácí Spartou a Kobrou Praha. Zápas startuje ve 13:00 hodin, příjemnou zábavu.
     
    Kobra prožila hektický vstup do nového ročníku. Braničtí hokejisté zatím ještě nevyhráli a ze šesti zápasů čítají pouze porážky. V posledním domácím dvojduelu Pražané schytali od Hradce Králové devítigólový debakl a s pardubickým Dynamem prohráli poměrem 0:5.
     
    Sparta má za sebou šest odehraných zápasů, ve kterých nasbírala celkem devět bodů. Pražané postupně zaznamenali vítězství proti Hradci Králové, pražské Slavii a Havlíčkovu Brodu. Svěřenci trenéra Františka Ptáčka v posledním utkání ovšem nestačili na jihlavskou Duklu, se kterou svedli zajímavou bitvu. O vítězi nakonec rozhodla až třetí třetina, ve které inkasovali tři branky a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Sparťanský celek prohrál 3:5.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 29. Stepanchuk (Fábry, Kalný), 40. Stepanchuk (Křišťan), 50. Fábry (Křišťan, Vašíček), 54. Stepanchuk (Fábry, Kalný), 56. Bartoň (Senčák) – 27. Šrámek (Bauer)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Dlouhý) – Klička, Nistribenko, Ludvík, Bartoň, Menzel, Port – Novák, Bareš (A), Vašíček – Odehnal, Červenka, Fábry – Křišťan, Kalný (C), Valach – Höll (A), Stepanchuk, Senčák.
    HC Kobra Praha: Iliev (60. Pejšová) – Novák, Frydrych (C), Šeba, Kalajev, Chytil, Nácovský, Seidler – Šrámek, Kovář, Halfar (A) – Bauer (A), Judiak, Příhoda – Uhlík, Lederer, Čečetka.

    Rozhodčí: Hrdlička – Ganger, Kovář
    thejrc.org