Olomouc – Přerov 0:0 (odl.) | Liberec – Plzeň 1:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 0:0 (odl.)
Vsetín – Zlín 0:5 (kon.) | Tábor – Jihlava 1:5 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 5:6 (po pr.)
Třemošná – Liberec 0:0 (odl.) | Technika Brno – Pardubice 1:6 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Třinec – Havířov 1:3 (kon.) | Sparta – Kobra 5:1 (kon.) | Hvězda Praha – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Plzeň – Chomutov 0:0 (odl.) | Poruba – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 0:0 (odl.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
HC Kobra Praha
Sobota 10.10.2020, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mě vše, přeji Vám příjemný víkend a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (15:17:48)
     
    Utkání je u konce! Sparťané ve třetí třetině potvrdili svoje vedení dalšími třemi brankami, když se prosadili Andrej Fábry, Bogdan Stepanchuk a gólový čet zápasu uzavřel svou trefou Tomáš Bartoň. Pražané získávají cenné tři body, Kobra zůstává bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    V čase 59:02 se trenéři rozhodli protočit své brankáře a místo ve svém pracovišti zaujme brankářka hostí Julie Pejšová. Kobře se čas na případné drama rychle krátí.
     
    56:24
    Malá naděje pro hostující Kobru. Autor hattricku Bogdan Stepanchuk (SPA) míří na lavici hanby za nebezpečnou hru vysokou holí a oslabuje svůj tým na dvě minuty.
     
    55:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    S góly se nám teď trochu roztrhl pytel a sparťané ještě navyšují svůj luxusní náskok! Po Senčákově pasu se dobře zorientoval TOMÁŠ BARTOŇ, který vsítil již pátou branku Sparty v tomto utkání. O vítězi je rozhodnuto. Asistence: David Senčák.
     
    53:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané přetavili svoji početní výhodu v další vstřelený gól a Kobra už to bude mít těžké. Po Fábryho přihrávce skóroval útočník BOGDAN STEPANCHUK, který zkompletoval hattrick! Asistence: Andrej Fábry, Lukáš Kalný.
     
    51:31
    Sparťané budou mít velkou šanci navýšit svoje vedení. Na trestnou lavici totiž putuje útočník Kobry Jan Halfar (KOB), který dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    49:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí celek odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! ANDREJ FÁBRY si počínal velmi zkušeně a svým premiérovým gólem v dresu Sparty dává svému týmu luxusní dvoubrankový náskok. Asistence: Petr Křišťan, Martin Vašíček.
     
    48:50
    Přesilová hra Kobry vydržela jen chvíli, jelikož Dzabrail Kalajev (KOB) se provinil nedovoleným bráněním a následující okamžiky stráví po boku časoměřičů.
     
    47:27
    Po necelých osmi minutách třetí třetiny je tu další nedovolený prohřešek na straně domácích. Christián Menzel (SPA) usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už jsou nažhaveni na pokračování tohoto duelu, třetí část startuje.
     
    Druhá perioda už nabídla první vstřelené branky. O úvodní gól dnešního utkání se postaral Max Šrámek, ale posléze se trefovali jen domácí. Gólový stav zápasu nejprve vyrovnal Bogdan Stepanchuk a stejný hráč ve čtyřicáté minutě dokonal obrat. Sparťané půjdou do třetí třetiny s jednobrankovým náskokem, jelikož vedou 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kobra svoji nabídnutou početní výhodu nevyužila a naopak sparťané udeřili! Svoje počínání dovedl do úspěšného konce BOGDAN STEPANCHUK, pro kterého se jedná o druhý vstřelený gól v dnešním duelu. Sparta vede 2:1. Asistence: Petr Křišťan.
     
    36:20
    Sparťané se budou muset počtvrté v tomto utkání bránit. Obránce Jan Ludvík (SPA) oslabuje svůj tým, jelikož inkasoval dvě trestné minuty za faul loktem.
     
    28:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané dlouho neotáleli a po necelých dvou minutách od obdrženého gólu hned vyrovnávají! Přesnou přihrávku Fábryho usměrnil do hostující klece BOGDAN STEPANCHUK. Začínáme znovu od začátku. Asistence: Andrej Fábry, Lukáš Kalný.
     
    26:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté krátce před polovinou zápasu využívají přesilovou hru a otevírají gólový účet utkání! Po přihrávce Bauera se dostal k puku MAX ŠRÁMEK a branický útočník nedal Hrabalovi šanci zasáhnout. Asistence: Patrik Bauer.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 29. Stepanchuk (Fábry, Kalný), 40. Stepanchuk (Křišťan), 50. Fábry (Křišťan, Vašíček), 54. Stepanchuk (Fábry, Kalný), 56. Bartoň (Senčák) – 27. Šrámek (Bauer)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Dlouhý) – Klička, Nistribenko, Ludvík, Bartoň, Menzel, Port – Novák, Bareš (A), Vašíček – Odehnal, Červenka, Fábry – Křišťan, Kalný (C), Valach – Höll (A), Stepanchuk, Senčák.
    HC Kobra Praha: Iliev (60. Pejšová) – Novák, Frydrych (C), Šeba, Kalajev, Chytil, Nácovský, Seidler – Šrámek, Kovář, Halfar (A) – Bauer (A), Judiak, Příhoda – Uhlík, Lederer, Čečetka.

    Rozhodčí: Hrdlička – Ganger, Kovář
    ocianews.com