Přerov – Slavia 4:2 (kon.) | Kolín – Kadaň 2:3 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:3 (kon.)
Frýdek-M. – Kladno 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 10.10.2020, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Juniorská liga akademií • 18. kolo
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (18:05:22)
     
    Ve třetí části se skóre měnilo hned třikrát. Bílí Tygři si nakonec připisují vcelku zasloužené tři body, ani Jihlava však rozhodně nepředvedla špatný výkon. Hrdinou domácích dnes byl dvougólový Adam Měchura.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Jihlava to ještě zkouší v šesti, ale ani s výhodou muže v poli se nemůže prokombinovat blíže ke Královi.
     
    59:20
    Tohle Liberci vyhovuje, puk je zašlápnutý daleko od jeho brány.
     
    58:26
    Dukla otočila hru a Daniel Piskač vypálil od modré čáry. Daniel Král prudkou ránu vyrazil betonem a pak se natáhl přes brankoviště, aby soupeře nenechal dorážet!
     
    58:00
    Začínají poslední dvě minuty řádné hrací doby, Tygři operují v útočném pásmu.
     
    57:43
    Nástřel Filipa Jansy tečoval Bennet Rossmy příliš vysoko. Puk skončil až v ochranné síti, vhazovat se bude v neutrální třetině.
     
    56:41
    Puk se odrazil od rozhodčího přímo na hůl Benjamina Vomáčky, který hned hledal Cikharta u brankoviště. Ten ale na kotouč nedosáhl.
     
    55:59
    Martin Böhm nyní v těžké situaci trošku zazmatkoval na útočné modré čáře. Mohla z toho být velká šance na vyrovnání, Jihlavští totiž ujížděli ve třech na jednoho! V nezáviděníhodný moment ale nezvládli přechod do útočné třetiny a píská se ofsajd.
     
    55:06
    Liberečtí obehráli situaci až na Michaela Drábka, jenž si kotouč v pravém kruhu zpracoval, udělal si oblouk na osu kluziště a zaměstnal Maláče.
     
    54:13
    Nezbeda odváděl potřebnou černou práci na brankovišti, i přes jeho clonu ale Maláč úspěšně vyrazil svižnou střelu z hole Filipa Jansy.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Dvořák – 2 min., podrážení).
     
    53:42
    Velká škoda pro Liberec! V ponechané výhodě se k dorážce dostal Szymon Bieniek, jehož střela rozvlnila síť. Rozhodčí už ovšem přerušil hru.
     
    52:53
    Severočeši šetřili čas v útočném pásmu, které jim pohotovým obranným zákrokem udržel dobře hrající Adamec.
     
    51:44
    Nyní už to měl Daniel Král složitější, proti dalšímu kotouči si totiž musel vyhlédnout zpoza clonícího Daniela Pavelce. Dá se očekávat, že teď bude Král často zaměstnáván.
     
    51:29
    Piskačův pozdrav od modré Král dobře viděl.
     
    50:30
    Bieniek vytvořil střeleckou pozici pro Cikharta, jehož pokus z pravého kruhu na bližší tyčku vychýlil Maláč mimo prostor brány.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Cikhart, 47. Měchura (Hujer, Drábek), 49. Měchura (Böhm) – 7. Vyvial (Melenovský, Kravec), 48. Juda (Brož)


    Bílí Tygři Liberec: Král – Kollert, Adamec (A), Bieniek, Hladík, Patzelt, Böhm – Hujer, Vomáčka, Cikhart, Jansa, Strnad, Měchura, Drábek, Nezbeda (C), Rossmy, Zajíček, Gajda, Putz.
    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Piskač, Kerber, Dvořák, Zeman, Rašín, Macek – Brož (A), Melenovský, Zdarsa, Vyvial, Nevšímal, Juda (C), Rauš (A), Malenovský, Doležal, Kravec, Pavelec.

    Rozhodčí: Battěk – Špůr, Bosák.
    thejrc.org