Písek – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.) | Chrudim – Kralupy n. Vltavou 3:0 (kon.)
po prodl.
IHC Králové Písek
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 10.10.2020, 11:00 • Zimní stadion Písek • DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    61:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Ve druhé minutě prodloužení Besmák našel ONDŘEJE KALENSKÉHO, který jel sám na Buchtu a do spodní části branky se podruhé v utkání prosazuje. Asistence: Ondřej Besmák, Jakub Košťál.
     
    34:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí vyrovnávají. Novotný se dostal před gólmana hostů. Ten ještě dokázal puk vytěsnit, ale na dorážku VÁCLAVA BROŽE už reagovat nedokázal. Asistence: Matěj Novotný.
     
    30:50
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši snižují na rozdíl jediné branky. Hail vybojoval hru v útočné třetině, v pádu dokázal najít volného MILANA PETŘÍKA a ten se prosadil. Asistence: Matouš Hail, Adam Ryba.
     
    30:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hokejisté v modro-červených dresech zvyšují na 2:0 trefou v přesilové hře. Zych našel volného FILIPA PÁRTLA a ten přidává další bod. Asistence: Martin Zych, Jakub Košťál.
     
    04:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dávají úvodní branku. Juřica našel mezi kruhy přesnou nahrávkou ONDŘEJE KALENSKÉHO a ten střelou do spodní části klece skóruje. Asistence: Vladislav Juřica, Filip Pártl.
    Marken.cz

    Martin Dokulil

    Branky a nahrávky: 31. Petřík (Hail, Ryba), 35. Brož (Novotný) – 5. Kalenský (Juřica, Pártl), 31. Pártl (Zych, Košťál), 62. Kalenský (Besmák, Košťál)


    IHC Králové Písek: Buchta (Kadlec) – Kurfürst, Půst, Hail, Tampier "A", Kulvejt, Fousek, Dvořák, Kocour – Ryba, Lechnýř, Brož, Kantor, Kalčík, Novotný "C", Petřík "A", Kovařík, Dabkowski, Andrle.
    BK Havlíčkův Brod: Kukeně (Vácha) – Besmák, Zych, Souček, Kutlvašr, Trupl "C", Sapík – Egart, Košťál "A", Holenda, Juřica, Mihulka, Kalenský, Pártl "A". Havel, Mlejnek.

    Rozhodčí: Šperl – Sýkora, Deja.
    thejrc.org