Faerské ostrovy – Lotyšsko 1:1 (kon.) | Lichtenštejnsko – Gibraltar 0:1 (kon.) | Andorra – Malta 0:0 (kon.)
konec
Andorra
0:0 (0:0)
Malta
Sobota 10.10.2020, 20:45 • Estadi Nacional • Liga národů UEFA - Liga D • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:40:29)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 27:17.
     
    Je konec! Dnešní utkání mezi Andorrou a Maltou opravdu nepřineslo moc fotbalové krásy... Neviděli jsme ani jednu branku, a tak se dnes budou body dělit, což moc nepomůže ani jednomu celku. Vyložených šancí jsme také moc neviděli, takže ani nebyly možnost, jak tu branku dnes vstřelit.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Alexandre Martínez, přichází Víctor Bernat.
     
    90+2
    Hosté to ještě zkusili přihrávku někam na hranici šestnáctky, ale ta byla moc rychlá. Hostující fotbalista nestihl zareagovat a balón skončil mimo hrací plochu.
     
    90+1
    Máme zde jednu zajímavost. Malťané nevyhráli už třicet dva zápasů na venkovním hřišti! Je téměř jisté, že dnes tuto bilanci o další zápas rozšíří.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Jordi Rubio odvedl skvělou práci na útočné polovině, kde svému sokovi sebral balón. Pro domácí fotbalisty z toho je nakonec autové vhazování u praporku.
     
    88
    Jake Grech byl moc aktivní rukama v osobním souboji, takže udeřil svého soupeře do obličeje. Joan Cervós poslal centr, který byl obranou odvrácen.
     
    87
    Tentokrát si hostující fotbalisté nerozuměli, což byla trochu škoda. Viděli jsme přihrávku mezi obránce, ale nabíhající hráč to vzal okolo jednoho z nich.
     
    86
    Nepřesnost na straně Malty znamená ztrátu míče, který odskákal do zámezí. Andorra proto může vhazovat, jenže o míč přišla už na polovině hřiště.
     
    85
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Cristian Martínez, přichází Marc García.

    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Aarón Sánchez, přichází Luigi San Nicolás.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Joan Cervós (Andorra).
     
    84
    Jake Grech je jedním ze střídajících hráčů. Nyní dostal přihrávku na levou stranu. Nejspíše se pokoušel o centr, ale ten po zemi doskákal až k brankářovi.
     
    83
    Cristian Martínez byl nepříjemně dohrán, schytal ránu do lýtka i lehčí úder do obličeje. Faul je tedy pískán, avšak žlutou kartu jsem za tento zákrok nespatřili.
     
    82
    Je vidět, že se nám zápas blíží ke konci. Ani jeden z týmů nechce moc udělat chybu, která by mohla znamenat inkasovanou branku... Gól asi neuvidíme.
     
    81
    Tohle byla šance a také první střela domácích na branku! Jordi Aláez to ale zkoušel hodně ze strany, a tak Henry Bonello bez problémů míč lapil do rukavic.
     
    80
    A už nám chybí jen deset minut do konce základní hrací doby! Andorra ve druhé půli srovnala obraz hry a také se dostala do šancí, gól jsme ale neviděli.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   19. C. Martínez (ANR), 68. Vales (ANR), 84. Cervós (ANR) – 55. S. Borg (MAL)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 27:17.
    Andorra: J. Gómes – Jordi Rubio, E. García, Vales, Cervós – C. Martínez (85. Marc García), Pujol, M. Vieira, A. Martínez (90+4. V. Bernat) – Fernandez (70. Aláez), Aarón Sánchez (85. L. San Nicolás).
    Náhradníci: Álvarez, Pires – Ferré, Clemente, Aláez, S. Moreno, Alavedra, Reyes, L. San Nicolás, Rodrígues, Marc García, V. Bernat.

    Malta: Bonello – S. Borg, Agius, Z. Muscat – J. Mbong, Teuma, S. Pisani (79. Kristensen), Camenzuli – Gambin, Degabriele (61. Montebello), P. Mbong (79. Grech).
    Náhradníci: Calleja Cremona, Galea – Attard, Beerman, Grech, Montebello, R. Muscat, Pepe, Kristensen, Dimech, T. Caruana, Shaw.

    Rozhodčí: Durieux – Becker, Da Silva
    thejrc.org