Přerov – Slavia 4:2 (kon.) | Kolín – Kadaň 2:3 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:3 (kon.)
Frýdek-M. – Kladno 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 10.10.2020, 17:00 • Škoda aréna Šumperk • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to dnes vše, doufám, že co nejprve budeme moci opět věnovat čas hokeji, ať už na televizních obrazovkách nebo prezenčně na ochozech stadionu. Do té doby hodně zdraví. Sportu zdar a hokeji zvlášť! (19:26:07)
     
    Je za námi dnešní na dlouho poslední zápas CHANCE ligy, jak pro Benátky, tak pro Draky. V dnešním klání byli nakonec úspěšnější hosté, za které se hned v úvodu prosadil Martin Zachar. Poté srovnal domácí Tadeáš Jaroš. Ve druhé periodě jsme branku neviděli, ve třetí třetině jsme naopak viděli hned 3 gólové trefy. Nejprve šli do vedení o jednu branku hosté, když se ve vlastním oslabení trefil Jan Štibingr. Další trefu Středočechů přidal Tomáš Hanousek. Draci se nenechali zaskočit a bojovali až do posledních minut. V 58. minutě vykřesal Drakům naději Jan Milfait. To bylo ale ze šumperských holí vše. Benátky berou tříbodové vítězství. Na ledě Šumperka vítězí 2:3.

    Střely na branku 18:33.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Poslední sekundy zápasu se domácí proviňují zakázaným uvolněním.
     
    59:40
    Králova střela mířila pouze na betony Paříka.
     
    59:03
    Peksa opouští klec, domácí to zkouší v šesti.
     
    57:56
    Oddechový čas pro domácí.
    57:56 Jan MILFAIT - 2:3
     
    57:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci rozhodně nesložili zbraně. Domácí střílí kontaktní branku, kterou po přihrávce Kabelky vsítil JAN MILFAIT. Asistence: Daniel Kabelka.
    56:38 Tomáš HANOUSEK - 1:3
     
    56:38
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky využívají nabídnutou přesilovku a 4 minuty před koncem. Středočeši se usadili v pásmu a rychlými přihrávkami si vyměňovali kotouč. Domácí nebyli tolik pohybliví a TOMÁŠ HANOUSEK, nakonec překonal Peksu. Asistence: Daniel Špaček, Martin Zachar.
     
    56:24
    Hosté v přesilovce zatím jen kombinují.
     
    55:36
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Marek Peksa – 2 min., podrážení). Trest odpyká Jan Milfait.
     
    55:03
    Po druhé brance jsou Benátky jasně na koni, nyní velmi pohrozil Špaček, který z velké blízkosti prověřil Peksu, který byl na chvíli rozhozen, ale nakonec kotouč lapil.
    53:05 Jan ŠTIBINGR - 1:2
     
    53:05
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácím se v této přesilové hře vůbec nedařilo. Nejen, že nemohli založit útok, ale kotouč se stále objevoval v jejich obraném pásmu, až opakujících se chyb využil benátský mladík JAN ŠTIBINGR, který poslal svůj tým do vedení střelou mezi Peksovy betony. Asistence: Martin Zachar
     
    52:23
    Začátek početní výhody se odehrává v obranném pásmu Draků, Šumperanům se nedaří získat kotouč pod kontrolu, střílí naopak hosté.
     
    51:57
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Lukáš Pabiška – 2 min., podrážení).
     
    50:41
    Na ledové ploše zůstal ležet Dominik Věntus, značně otřesen se nakonec zvedl a odjel po svých na střídačku.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 14. Jaroš (Bernovský, Gewiese), 58. Milfait (Kabelka) – 2. M. Zachar (T. Hanousek, Najman), 54. Štibingr (M. Zachar), 57. T. Hanousek (D. Špaček, M. Zachar)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Gewiese (C), Kabelka, Weintritt, Nepokoj, Věntus, Dosek – Jaroš (A), Milfait (A), P. Kratochvíl – Krejčiřík, Tadeáš Král, Bernovský – Kučera, Spratek, Krč – Uhlík, Hroch, Scheuter – Blaško.
    HC Benátky nad Jizerou: Pařík (Krátký) – Šedivý, T. Hanousek, Kovář, Štibingr (A), Aubrecht, P. Krejčí, Had – Pabiška (C), Najman (A), M. Zachar – D. Špaček, A. Dlouhý, Pekař – Hrabík, Wiencek, Šafařovský – Maršoun, Křepelka.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Gančarčík, Bartek
    ocianews.com