Vel. Meziříčí – Žďár n/S 5:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 0:0 (odl.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.)
SHK Hodonín – Kopřivnice 1:4 (kon.) | Cheb – Kobra 2:1 (kon.) | Bílina – Hronov 0:0 (odl.)
Znojmo – Opava 6:4 (kon.) | Klatovy – Tábor 0:0 (odl.) | Nový Jičín – Žďár n/S 0:0 (odl.)
Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Řisuty 0:0 (odl.) | Příbram – Písek 0:0 (odl.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:4 (3:1, 1:1, 2:2)
HK Opava
Sobota 10.10.2020, 17:30 • Nevoga aréna • 2. liga skupina Východ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se prosazují ve vlastním oslabení. Opava vyrobila obrovskou chybu ve středním pásmu a Znojemští zachytili puk, díky čemuž šli Havlík s ANTHONYM LUCIANIM sami na branku a po několika přihrávkách druhý jmenovaný poslal kotouč do prázdné sítě. Hasala neměl šanci. Asistence: Adam Havlík
     
    54:18
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté dnes již počtvrté snižují na rozdíl jediné branky zásluhou LUKÁŠE PETERKY. Asistence: Adam Spálovský.
     
    43:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Důležitý gól zaznamenává MICHAL KVASNICA. Hasalovi vypadl po Vainonenově střele puk a Kvasnica neváhal a odklidil ho rovnou za záda hostujícího brankáře. Asistence: Mikko Vainonen.
     
    42:22
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí propadli v rozehrávce. Opava ujela do přečíslení dva na jednoho a BOHUMIL HERMAN po přihrávce přesně zakončil za přesouvajícího se Groha. Herman si dnes už pripsal třetí bod! Asistence: Petr Wolf.
     
    36:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná kombinace, kterou z mezikruží zakončil PETR BERÁNEK. Ten poslal puk mezi ruku a tělo přesouvajícího se brankáře, který nestihl zareagovat. Asistence: Rudovský, Havlík.
     
    26:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté v poslední vteřině proměňují přesilovku a opět slaví. Orli už byli na ledě dlouho, a tak PETROVI CHALUPOVI možná pomohlo i hecování střídačky, když dokázal přesně zakončit přesilovkovou kombinaci. Asistence: Jan Štindl, Bohumil Herman.
     
    17:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Navrátilec MIKKO VAINONEN si připisal druhý bod v zápase, poté co parádně zavěsil puk do růžku branky. To je návrat! Asistence: Jan Rudovský.
     
    15:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Velká radost hostů, kterým se podařilo snížit. BOHUMIL HERMAN se štěstím procpal puk za Groha. Bez asistence.
     
    13:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělá souhra formace okolo znojemského kapitána! Tomáš Svoboda si před brankou vyměnil puk s ANTHONYM LUCIANIM. Druhý jmenovaný byl v ideální pozici a z mezikruží nedal přesouvajícímu se Hasalovi žádnou šanci. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    01:42
    Orli právě vstřelili branku!
    První větší šance a Orli jdou do vedení! PETR BERÁNEK po skvělé přihrávce Rudovského nedal Hasalovi šanci. Asistence: Rudovský a Vainonen.

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 2. Beránek (Rudovský, Vainonen), 14. Luciani (Svoboda), 18. Vainonen (Rudovský), 37. Beránek (Rudovský, Havlík), 44. Kvasnica (Vainonen), 59. Luciani (Havlík) – 16. Herman, 27. Chalupa (Štindl, Herman), 43. Herman (Wolf), 55. Peterka (Spálovský)


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Hrstka) – Stránský, Sedlák, Havlík, Kališ, Vainonen, Stehlík – T. Svoboda, Matuš, Luciani – Kvasnica, O. Svoboda, Köver – Oščádal, Rudovský, Beránek
    HK Opava: Hasala (Piták) – Kunc, Spálovský, Kocián, Šindelář, Chalupa, Šendera – Vaněk, Kadula, Seidler, Štindl, Peterka, Buršík, Zouhar, Wolf, Herman, Kovařík, Římský, Malina

    Rozhodčí: Maťašovský – Musil, Maloušek
    thejrc.org