Sparta B – Hostouň 4:1 (kon.) | Slavia B – Příbram B 2:1 (kon.) | Admira Praha – Sokolov 0:0 (odl.)
Plzeň B – Povltavská 2:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
4:1 (1:1)
TJ Sokol Hostouň
Neděle 11.10.2020, 10:15 • TCM Strahov • Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci ČFL! V tomto duelu se spolu podíváme na zápas mezi Spartou a Hustouní. Úvodní výkop je naplánován na 10:15 a my budeme u toho.
     
    AC Sparta Praha B

    Sparťané ovládají tabulku, když po šesti kolech mají na svém kontě patnáct bodů, navíc předvádějí velmi slušné výkony. Pražští fotbalisté vyhráli první pět zápasů, když porazili Benešov, Sokolov, Karlovy Vary, Králův Dvůr a Příbram. První porážka přišla až v šestém zápase, ve kterém nestačili na Domažlice. To byl hodně vypjatý duel, kde došlo dokonce k bitce mezi střídačkami a odchodu Sparty do kabin. Střetnutí bylo na nějakou dobu přerušeno, ale dohrálo se, Sparta padla 0:2. V posledním kole si však Pražané znovu zvedli náladu, když porazili Motorlet 3:1.
     
    TJ Sokol Hostouň

    Hostouň nerozjel tuto sezónu tak dobře jako její dnešní soupeř, ale zlé to také nebylo. Po šesti kolech má na svém kontě devět bodů za tři vítězství. Skóre už však tak pozitivní není, jelikož je -5. Středočeši dokázali porazit Sokolov, Příbram a v posledním zápase také Povltavskou Fotbalovou akademii. Porážky zapsali proti Benešovu, Motorletu a Plzni. V tomto utkání rozhodně nebude Sokol favoritem a bude moci jen překvapit.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha B: Holec – Panák, Piško, Dudl, Plavšić, Vácha (C), Tvaroh, Jonáš, Polidar, Patrák, Karabec.
    Náhradníci: Turyna, Podhorocký, Ambler, Frýdek, Červak, Flak, Kotek.

    TJ Sokol Hostouň: Tetour – Pavlík, Brejcha, Soukup, Kulhavý, Zahranyčnij, Konejl, Trapp (C), Hájek, Hovorka, Kabele.
    Náhradníci: Mařík, Kosík, Lohojda, Dostál, Vegricht , Čakurda, Smékal.

    Rozhodčí: Langmajer – Kubec, Fencl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A dnešní utkání mezi Spartou a Hostouní nám právě začalo! Domácí jsou jasnými favority a hrají v červených dresech, hosté v pruhovaných zelenobílých.
     
    2
    Sparta se okamžitě dostala na svou útočnou polovinu, kde se snaží kombinovat. Hostouň však poměrně aktivně napadá a domácí se tudy nemohou prodrat.
     
    3
    Tohle byla dobrá možnost na hostující straně! Štěpán Hájek dostal přihrávku na polovině hřiště a běžel sám na gólmana. Skvěle se však stihli vrátit dva domácí obránci, kteří se zakřižovali a v posledním momentě Hájkovi míč sebrali.
     
    4
    Jinak je ale balón především na kopačkách domácího celku. Karel Tvaroh posílal centr z pravé strany, ale k tomu to měl nejblíže brankář David Tetour.
     
    5
    Adam Karabec zvolil místo střely přesun hry na druhou stranu. Odtud jsme viděli centr Plavšiće, který brankář podskočil, ovšem místo něj zasáhl obránce.
     
    6
    Dobrou práci odváděli hosté na útočné polovině, kde napadali, jenže nakonec se k míč nedostali. Na druhé straně Karel Tvaroh nestihl doběhnout pas.
     
    7
    Sokol se dostal pod tlak, když předvedl chybu. Karabec si seběhl na střed hřiště pro balón, načež ho poslal Plavšićovi, avšak ten o něj rychle přišel.
     
    8
    Už to vypadalo, že se hosté poženou do další rychlé akce. Míč už byl v šestnáctce, ale v tu chvíli se zvedl praporek pomezního. Ofsajd byl posléze odpískán.
     
    9
    Zatím je to poněkud marná snaha o dobývání velkého vápna hostujícího týmu. Sparťané se sice téměř výhradně drží na míči, ale jen před šestnáctkou.
     
    10
    Už je za námi prvních deset minut a na nějakou branku stále čekáme. Favorit v podání Sparty je sice jasně lepším týmem, ale do velké šance se nedostal.
     
    11
    To nebyl špatný centr v podání hostů! Kulhavý si naběhl do šestnáctky, kam na něj mířila přihrávka, ale hostující nejlepší střelec se nedostal ke střele na bránu.
     
    12
    To byl jeden z prvních faulů, které jsme dnes viděli. Matěji Polidarovi se na nohy úplně nechtělo, ale po chvíli se zvedl. Hrajeme tedy se stejnými sestavami.
     
    14
    Zatím sledujeme spíše obléhání útočné poloviny v podání Sparty, ale na nějakou velkou šanci čekáme. Zajímavější byl zatím jen únik hostujícího Hájka.
     
    15
    Jiří Kabele měl na starosti rozehrání standardní situace. Kabele to zkusil jemný lobem na přední hráče, ale tam byl připravený jen domácí obránce.
     
    16
    Další neúspěšná akce v podání pražského týmu. Tak jsme viděli protiútok na druhé straně! Ten táhl Kulhavý, který ještě hledal Kabeleho svým přízemním pasem, ale tam se stihl Filip Panák vrátit! Zákrok na poslední možnou chvíli.
     
    17
    Pěknou přihrávku jsme viděli od Piška na Karabce, který okamžitě hledal mezi obránci Matěje Polidara. Ten měl ale k míči mnohem dále než Tetour.
     
    18
    Nadále vidíme útočnou snahu Sparty, ovšem větší šance mají paradoxně hosté. Ti již dvakrát utekli do zajímavých šancí, ale obrana domácích to zvládla.
     
    19
    Domácí se sice dočkali branky, jenže ta nemůže být uznána! Tvaroh vymyslel dobrý centr do šestnáctky, který byl ještě prodloužen na Matěje Polidara. Ten si ale při zpracování pomohl rukou, čehož si sudí správně všiml!
    19. Zpracování rukou překazilo gólovou radost
     
    20
    Jan Pavlík táhl akce svého týmu na druhé polovině hřiště po pravé straně. Nakonec se sice nedostal ani k centru, ale vybojoval pro svůj tým autové vhazování.
     
    21
    Sparta sice ztratila po přihrávce balón, jenže během chvilky se k němu dostala zpět. Plavšić následně centroval do šestnáctky, ale Tetour centr zachytil.
     
    22
    Lukáš Vácha podržel balón na pravé straně, ale možnost k centru nakonec nedostal. Sparťané proto museli přenést hru na druhou stranu, kde získali aut.
     
    23
    Ne, Spartě se zatím nedaří překonat velmi kompaktní obranu hostujícího celku. Vidíme opravdu deset hráčů v okolí šestnáctky a moc místa tam tedy není.
     
    24
    Tomáš Jonáš se rozhodl, že bude napadat rozehrávku hostujícího týmu, ale Tetour míč odkopl včas. Jeho odkop šel na polovinu hřiště, kde ho získali domácí.
     
    25
    Adam Karabec dostal přihrávku na levou stranu, odkud chtěl poslat z otočky centr před bránu. Stihli se k němu ale stáhnout dva soupeři, kteří pokus zblokovali.
     
    25
    Nyní jsme viděli alespoň pokus o střelu, i když neprošla až na bránu. Lukáš Vácha se opřel do odraženého balónu, ale do střely mu vpadl jeden ze soupeřů.
     
    26
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Tentokrát o regulérnosti trefy nebude pochyb! Adam Karabec nadvakrát odcentroval do šestnáctky, kde byl osamocený KAREL TVAROH, který svou povedenou hlavičkou nedal gólmanovi šanci!
    26. TVAROH - 1:0
     
    28
    Karel Tvaroh byl zatím za svou aktivitu odměněn gólem, zatím je jedním z nejlepších hráčů na hřišti. Snad se tedy dočkáme ještě nějakých branek.
     
    29
    Lukáš Vácha se pokoušel přenést hru na pravou stranu. ale jeho přihrávka byla moc krátká. Sokol se proto hnal do akce, ale tu zastavil Václav Dudl.
     
    29
    Hostouň právě vstřelila branku!
    Jenže hosté srovnávají stav dnešního zápasu, to jsme na další gól nemuseli čekat moc dlouho! KAMIL KULHAVÝ si šikovně zpracoval míč na hranici šestnáctky, odkud povedenou ranou rozvlnil síť za Holcem!
    29. KULHAVÝ - 1:1
     
    31
    Žlutou kartu dostává Petr Hovorka (TJ Sokol Hostouň).
     
    31
    Petr Hovorka sestřelil Lukáš Váchu, který nakonec bude potřebovat ošetření. Hodně ostrý šlapák předvedl hráč hostí a může být rád, že nedostal červenou...
     
    32
    Pro domácí to však je zajímavá standardní situace. Po centru se do míče nakonec opřel Tomáš Jonáš, ale David Tetour se parádním zákrokem pro míč natáhl.
     
    33
    No, Lukáš Vácha se sice po krátkém ošetření vrátil na hřiště, ale nevypadá to s jeho nohou zrovna ideálně. Domácí kapitán to však alespoň zkusí rozhýbat.
     
    34
    Tak ne, Lukáš Vácha prostě pokračovat nemůže! Zklamaně odešel na střídačku a svou kapitánskou pásku předal Piškovi. Na náhradníka se však čeká.
     
    35
    Sparta tak chvilku bude hrát o deseti lidech, ale zatím jí to evidentně nijak nevadí. Drží balón na svých kopačkách a snaží se vymyslet nějakou gólovou akci.
     
    36
    Pražané i nadále hrají v deseti lidech na hřišti, ale střídající hráč je již připravený u postranní lajny. U míče je Dominik Holec, který se s míčem moc nepotkal.
     
    37
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Lukáš Vácha, přichází Petr Pudhorocký.
     
    38
    Sparťané by rádi znovu odskočili do vedení, ale zatím se jim to nedaří. Ve velkém úhlu nyní napřáhl Adam Karabec, ale jeho ránu vyrazil gólman hostí.
     
    39
    Na střídačce domácího celku jsme mohli vidět, že probíhá ošetřování kapitána Lukáše Váchy. Snad z toho nebude nějaké vážnější zranění...
     
    40
    Každopádně první poločas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci, chybí nám pět minut, možná se ještě něco nastaví. Stav je nadále vyrovnaný.
     
    41
    Srdan Plavšić si dobře naběhl na levé straně a vyzkoušel poslat přízemní centr před bránu. Do toho mu však vpal jeden ze soupeřů, je to roh pro Spartu.
     
    42
    Tento rohový kop byl rozehrán nakrátko, ale žádná situace z toho nevznikla. Naopak jsme viděli protiakci Sokola, který však skončil nepřesnou přihrávkou.
     
    43
    Petr Trapp obral svého soupeře o balón v šestnáctce, to byl velmi důležitý zákrok. Hostující kapitán ale následně posadil svůj odkop jen na hlavu soupeře.
     
    44
    No, hosté ovšem hodně hrozí z protiútoků. Viděli jsme povedený průnik hostujícího obránce, ale v rozhodujícím momentě si odkopl míč moc daleko.
     
    45
    Hostouň ještě hrozí na konci prvního poločasu a viděli jsme dobrou možnost! Kabele vymyslel pěkný lob do malého vápna, ale domácí hráč ho odvrátil.
     
    45
    Sparta se zase mohla dostat do vedení, ale kousek k tomu chyběl! Tomáš Jonáš se dostal k povedené střele na hranici šestnáctky, ale svým pokusem o kousek minul. Škoda pro domácí.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém nakonec nebyla nastavena ani minuta, přestože probíhalo ošetřování Lukáše Váchy. Sparta měla více ze hry, což dokázala první vstřelenou branku. Adam Karabec posadil míč na hlavu Karla Tvaroha, jenž nedal gólmanovi šanci k zásahu. Vedení sparťanům však nevydrželo ani pět minut. Poté jsme totiž viděli pěknou akci v podání Kamila Kulhavého, který po dobrém zpracování zakončil k tyči. Hosté hrozili hlavně z brejků, zatímco domácí hodně drželi balón. Další gól k vidění nebyl.

    Další poločas začne přibližně v 11:17.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    A už se zase hraje! Vypadá to, že ani jeden z týmů do druhého poločasu nevystřídal. Střídání tak zatím proběhlo jen jedno, a to na straně domácích.
     
    47
    Rozhodně se dá očekávat, že uvidíme velmi podobno podívanou jako v prvním poločase. Míč bude držet hlavně Sparta, hosté budou podnikat brejky.
     
    47
    To nevypadalo na straně Středočechů vůbec špatně! Jan Pavlík posílal přihrávku mezi obránce, ale k míči stihl na poslední chvíli doběhnout Milan Piško.
     
    48
    Domácí fotbalisté už zase drží balón na svých kopačkách a nyní se provinili faulem hráči hostí. Milan Piško se ocitl na zemi, ale je naprosto v pořádku.
     
    49
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Domácí už zase vedou! Míč do sítě dostali po čtyřech minutách druhého poločasu. Adam Karabec posunul míč vedle obrany, kam si seběhl PETR PUDHOROCKÝ, který se trefil přesně mezi nohy gólmana! Šťastná ruka při střídání.
    49. PUDHOROCKÝ - 2:1
     
    50
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A o minutu později je to už o dvě branky, neskutečný start druhého poločasu. Srdan Plavšić měl hodně prostoru na pravé straně. Následně poslal míč do vápna, kde byl VOJTĚCH PATRÁK, jenž měl jednoduchou pozici.
    50. PATRÁK - 3:1
     
    52
    Milan Piško měl nyní k balónu o hodně blíže než jeho soupeř, takže celou situaci ustál. Pomohl si s Dominikem Holcem, který po jeho pasu míč odkopl.
     
    53
    Sparta je samozřejmě nabuzena dvěma vstřelenými brankami a žene se do dalších možností. Nyní obléhala šestnáctku, ovšem centr hosté zastavili.
     
    54
    Naopak hostující fotbalisté jsou trochu opaření, přece jen dostali dvě branky během dvou minut. Pražané proto drží balón a rozhodně nemusí nikam spěchat.
     
    55
    Obrovská šance na domácí straně! Viděli jsme přečíslení dva na jednoho, ve kterém šel Adam Karabec sám na gólmana, respektive tam dostal přihrávku. Následně však domácího hráče s číslem jedenáct tvrdě sestřelil a Karabec zatím zůstává ležet na zemi!
    55. Velká šance domácích a tvrdý střet gólmana s Karabcem
     
    56
    Adam Karabec nejspíše bude muset střídat, tak to už je opravdu smůla pro Spartu! Ošetřování bude probíhat za postranní čárou, ale nevypadá to dobře.
     
    57
    Jedinou trochu lepší zprávou může být to, že nyní čeká všechny týmy dvoutýdenní volno. Snad tedy nebudou zranění domácí hráčů nijak vážná.
     
    58
    Nyní už je téměř jisté, že Adam Karabec bude střídat. Pomalu ale jistě totiž odchází na střídačku. Zatím ale domácí fotbalisté pokračují v deseti lidech.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Petr Pudhorocký (AC Sparta Praha B).
     
    59
    Adam Karabec to ovšem ještě zkusí! Tak uvidíme, jestli bude schopen ještě toto utkání dohrát. To by byla moc dobrá zpráva pro domácí, kdyby mohl pokračovat.
     
    60
    Již je za námi hodina hry, po které vedou Pražané o dvě branky a nevypadá to, že by se to nyní mělo změnit. Faulem se provinili hosté a domácí budou rozehrávat.
     
    61
    Adam Karabec dostal poprvé balón na své kopačky a vypadá to, že je celkem v pořádku. Sparťané ale poté vymysleli špatnou přihrávku a míč ztratili.
     
    62
    Škoda, nyní moc nechybělo domácím ke vstřelení další branky! Petr Pudhorocký si nabíhal do pokutového území, ale přihrávka na něj nakonec nedošla.
     
    62
    Tak jsme viděli rychlou akci zase na druhé straně. Hosté přenesli hru na pravou stranu, kde se do míče opřel Pavlík, ale bránu minul o velký kus.
     
    64
    Filip Panák byl chvilku na zemi, nejspíše dostal úder někam nad oko, ale zde nebylo třeba ani ošetření. Sokol dnes rozhodně nehraje v nějakých rukavičkách.
     
    65
    Hosté se provinili nepřesností a my každou chvilku uvidíme střídání na domácí straně. Do hry se podívá Daniel Turyna, ještě si však musí počkat.
     
    66
    Kamil Kulhavý se dostal k míči v podobném místě jako v prvním poločase. Tentokrát to zkusil z otočky, avšak Dominik Holec jeho pokus v pohodě chytil.
     
    66
    Penalta pro Spartu!
    66. Penaltový zákrok
     
    67
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Na Strahově je rozhodnuto, všechny body zůstanou na domácím hřišti. SRDAN PLAVŠIĆ si vzal puntík, navíc to byl on, kdo penaltu vybojoval. Svou střelu umístil přesně k tyči. Tetour sice vystihl směr, ale na míč nedosáhl.
    67. PLAVŠIĆ - 4:1
     
    68
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Filip Panák, přichází Daniel Turyna.
     
    69
    Srdan Plavšić si nyní trochu nerozuměl se svým spoluhráčem, kterému posílal míč mezi obránce. Jeho přihrávka navíc byla o něco delší, než bylo třeba.
     
    70
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Jiří Kabele, přichází Michajlo Lohojda.
     
    72
    Daniel Turyna si ukázal, kam by chtěl dostat balón. Centr od Plavšiće však byl hodně vysoký, a tak si pro něj bez nejmenších problémů skočil Tetour.
     
    73
    Hustouň po delší době vybojovala vhazování na útočné polovině. Sice to následně pěkně vykombinovala, ale pohyb hostujících hráčů už není moc dobrý.
     
    74
    Polidar to dostal na dlouhou nohu, přesto ještě ve skluzu dokázal posunout balón na Karabce. Sparťané tak znovu obklopují útočnou polovinu.
     
    75
    Jenže jejich akce nyní bude končit, jelikož se provinili faulem na polovině hřiště. Hostouň to následně zkusila dalekou přihrávkou, která skončila jen v autu.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Tomáš Jonáš (AC Sparta Praha B).
     
    77
    Vojtěch Patrák odvedl dobrou práci do obrany, kde si splnil své povinnosti. Domácí fotbalisté navíc poté získali autové vhazování, hosté ještě následně faulovali.
     
    78
    Sparta už byla u velkého vápna, ale nakonec se s míčem raději otočila a poslal balón na obránce. Akce tak musí začít od znovu, a to od poloviny.
     
    78
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Kamil Kulhavý, přichází Daniel Dostál.
     
    79
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Štěpán Hájek, přichází Radek Smékal.
     
    80
    V podání hostujícího týmu jsme viděli dvojité střídání a následnou rozehrávku Hustouně. Ta ale nebyla nijak nebezpečná, hosté byli chyceni v ofsajdu.
     
    81
    Matěj Polidar se snažil doběhnout dlouhou přihrávku. David Tetour byl u míče o chvilku dříve. Polidar už nedokázal zabrzdit, a tak narazil do gólmana. Faul je samozřejmě pískán, ale jen s domluvou.
     
    82
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Vojtěch Patrák, přichází Christian Frýdek.

    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Tomáš Jonáš, přichází Martin Ambler.

    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Srdan Plavšić, přichází Kristián Flak.
     
    84
    Dnešní zápas se však už jen dohrává. O vítězi dnešního duelu rozhodly dva vystřelené góly. Přesto jsme viděli šanci, kterou měl hostující Ambler! Ten donutil Tetoura k dobrému zákroku!
     
    85
    Žlutou kartu dostává Kristián Flak (AC Sparta Praha B).
     
    86
    Hostouň měla možnost rozehrávky na útočné polovině, ale ta se nepovedla. Viděli jsme velmi rychlou rozehrání, ale vysoký centr skončil jen u domácích obránců.
     
    87
    Ondřej Soukup se z ničeho nic dostal k odraženému balónu v šestnáctce, ale nedokázal zakončit. Následně ještě Piško se drží za loket, ale bude pokračovat.
     
    88
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Ondřej Soukup, přichází Lukáš Vegricht.

    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Andrij Zahranyčnij, přichází Hugo Čakurda.
     
    89
    Fotbalisté hostujícího týmu se ještě ke konci utkání snaží alespoň vstřelit druhou branku v utkání. Všechny pokus o střely nebo centry zastavila obrana.
     
    90
    Dominik Holec se dnes mockrát s míčem nepotkal. Nyní však měl možnost dvakrát odkopnout, a to během krátké chvilky. Hosté se však ještě snaží.
     
    90
    A my jsme viděli ještě jednu šanci na straně Hostouně! Lukáš Vegricht se dostal ke střele z dobré pozice, ale Dominik Holec se překonat mezi nohy nenechal.
     
    90+1
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    90+2
    To byla ještě velká možnost střídajících sparťanů! Kristián Flak krásně posunul balón do šestnáctky, kam si naběhl Christian Frýdek, jehož pěknou střelu David Tetour vyrazil na roh!
    90+2. Sparta pátou branku v závěru utkání nepřidala
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec v tomto utkání poměrně jasně vítězí domácí Sparta, a to výsledkem 4:1. Ta o své výhře rozhodla během dvou minut. Ve 49. minutě se totiž trefil Petr Pudhorocký, jenž poslal balón mezi nohy gólmana. V následující minutě se trefil ještě Vojtěch Patrák, který měl jednoduchou pozici pro vstřelení branky. V tu chvíli bylo rozhodnuto. Pražané ještě přidali jednu branku, když se z penaltového puntíku trefil Srdan Plavšić.
     
    Ne úplně ideální zprávou pro domácí fanoušky je zranění Lukáše Váchy. ten schytal hodně ostrý šlapák už v prvním poločase, načež musel být vystřídán. Chvíli to nevypadalo dobře ani s Adamem Karabcem, ale ten po tvrdém střetu s gólmanem dohrál. Problémy měl také Filip Panák, jenž schytal úder do obličeje a byl také střídán. Nyní nás tedy čekají dva týdny pauzy, tak uvidíme, jestli se všichni dají dohromady.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:13:14)

    Denisa Józsová

    Branky: 26. Tvaroh, 49. Pudhorocký, 50. Patrák, 67. Plavšić (pen.) – 29. Kulhavý

    Karty:   58. Pudhorocký (SPB), 76. Jonáš (SPB), 85. Flak (SPB) – 31. Hovorka (HOS)


    AC Sparta Praha B: Holec – Panák (68. Turyna), Piško, Dudl, Plavšić (82. Flak), Vácha (C) (37. Pudhorocký), Tvaroh, Jonáš (82. Ambler), Polidar, Patrák (82. Frýdek), Karabec.
    Náhradníci: Turyna, Pudhorocký, Ambler, Frýdek, Červak, Flak, Kotek.

    TJ Sokol Hostouň: Tetour – Pavlík, Brejcha, Soukup (88. Vegricht , Kulhavý (78. Dostál), Zahranyčnij (88. Čakurda), Konejl, Trapp (C), Hájek (79. Smékal), Hovorka, Kabele (70. Lohojda).
    Náhradníci: Mařík, Kosík, Lohojda, Dostál, Vegricht , Čakurda, Smékal.

    Rozhodčí: Langmajer – Kubec, Fencl
    thejrc.org