HC Litvínov – Liberec 2:8 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.) | Pardubice – Tábor 4:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
2:8 (0:1, 1:4, 1:3)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 11.10.2020, 12:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:40
    Liberec právě vstřelil branku!


    Demolice pokračuje. V útočném pásmu se odrazil puk na hůl JAKUBA DVOŘÁKA, na jehož střelu neměl Kokhanin nárok. Asistence: Plos, Leden.
     
    57:41
    Liberec právě vstřelil branku!


    A další. Plos z levé strany trefil puk jen za branku, kde ho našel J. Pérez po jehož pase se z bezprostřední blízkosti trefil TADEÁŠ VOLOŠÍN. Asistence: J.Pérez, Plos.
     
    51:46
    Liberec právě vstřelil branku!


    Tohle byla hokejová paráda! Liberec ujel do přečíslení tři na nikoho. Kokhanin byl bez šance, když JAKUB HUJER posílal kotouč do úplně odkryté branky. Asistence: Jansa, Meisel.
     
    40:31
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Litvínov snižuje! Do akce po pravém křídle se dostal Bednařík, který přihrál mezi kruhy JAKUBU KUCHAŘOVI, jenž vystřelil do protipohybu brankáře. Asistence: Bednařík.
     
    39:12
    Liberec právě vstřelil branku!


    Bílým Tygrům se podařilo zavézt puk do útočného pásma po pravém křídle, odkud dostal parádní přihrávku LUKÁŠ PLOS, který svižnou střelou trefil horní roh branky. Asistence: Culek, Dvořák.
     
    36:35
    Liberec právě vstřelil branku!


    Liberci se podařilo obrat o puk rozehrávající obránce a vytěžit z toho maximum. Na přihrávku z levého křídla čekal před brankou MATĚJ LEDEN, z jehož hole prošel puk mezi nohama brankáře. Asistence: Kříž.
     
    28:08
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Konečně se trefují i domácí! Chemici se dostali do úniku tří proti brankáři. Nejlépe postavený JAKUB BEDNAŘÍK stáhl puk na bekhend a dopravil ho přesně k pravé tyči. Asistence: Werner.
     
    25:05
    Liberec právě vstřelil branku!


    Tygrům se podařilo vybojovat puk ve vlastním pásmu a do akce vyrazil JAKUB HUJER, který efektní kličkou do forhendu podstřelil Kokhanina. Asistence: Cibulka.
     
    21:26
    Liberec právě vstřelil branku!


    Hosté skórují ve vlastním oslabení! Po chybné komunikaci mezi Kokhaninem a Kuchařem se puk dostal k Lednovi, po jehož přihrávce trefil TADEÁŠ VOLOŠÍN přesně mezeru mezi lapačkou a betonem. Asistence: Leden.
     
    05:26
    Liberec právě vstřelil branku!


    Parádní kombinační akce Bílých Tygrů! Přihrávku od modré čáry na pravém křídle zpracoval Fiala, který jednoduchým pasem našel v před brankou připraveného MILANA TADEÁŠE JOBKA, na jehož střelu už neměl Kokhanin nárok. Asistence: Fiala.
    Marken.cz

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 29. Bednařík (Werner), 41. Kuchař (Bednařík) – 6. Jobek (Fiala), 22. Vološín (Leden), 26. Hujer (Cibulka), 37. Leden (Kříž), 40. Plos (Culek, Dvořák), 52. Hujer (Jansa, Meisel), 58. Vološín (Pérez J., Plos), 59. Dvořák (Plos, Leden)


    HC Litvínov: Kokhanin (Tuhý) – Vyhlídal, Dudáček, Hora, Kuchař, Zetek, Werner (C), Bystřický – Ščislák, Postl, Bár, Beran, Bednařík, Čech, Šprynar, Vlasenko, Pačan, Tůma
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Macourek) – Patzelt (C), Pérez D., Cibulka, Meisel, Dvořák, Várady, Culek – Jansa, Hujer, Vyhlídko, Pérez J., Fiala, Kříž, Leden, Riedel, Plos, Jobek, Vološín

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Sýkora
    thejrc.org