Kometa Brno – Motor ČB 4:3 (2:0 po s.n.) | Litvínov – Sparta 1:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Litvínov
Neděle 11.10.2020, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Juniorská liga akademií • 32. kolo
Partner:
     
    To byla ode mě dnes poslední informace, já se s Vámi na nějakou dobu loučím a poté, až se znovu rozjedou ligové soutěže, se opět přihlásím. Do té body užívejte pohody a přeji všem pevné zdraví! Na počtenou! (15:11:03)
     
    Utkání dovršilo do svého konce! Litvínovští hokejisté ve třetí třetině vstřelili ještě jednu branku, když se prosadil útočník Marek Slavík. Sparťané se na zdramatizování duelu už nezmohli a prohráli 1:3. Tři body tedy putují směrem do Litvínova, Pražané zůstávají na 22 bodech.
     
    Konec zápasu.
     
    57:02
    Zřejmě poslední šance domácích na zvrat v tomto utkání. Zadák Josef Kitzberger (LIM) dostává dvě trestné minuty za hákování. Sníží domácí hráči?
     
    47:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští v první polovině třetí třetiny utíkají zpátky do dvoubrankového vedení! Úspěšným střelcem hostujícího týmu je MAREK SLAVÍK. Asistence: Lukáš Stehlík, David Skuhrovec.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše holešovického stánku, třetí perioda právě startuje.
     
    Divoká prostřední dvaceminutovka plná vyloučení je minulostí. Litvínovští zpočátku druhé části odskočili svému soupeři do dvoubrankového vedení zásluhou Vojtěcha Kysely, ale o pár okamžiků později snížil zpátky na rozdíl jednoho gólu forvard Erik Čermák. Podaří se domácím borcům vyrovnat ve třetí třetině?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:45
    Nakonec rozhodčí posílají na trestnou lavici také jednoho z Litvínovských, konkrétně Ondřeje Baláže (LIM), který vyfasoval trest za nedovolené bránění + osobní desetiminutový flastr za nesportovní chování.
     
    37:45
    Sotva útočník Mácha opustil trestnou lavici, nyní sudí vylučuje opět z řad Sparty. David Vitouch (SPA) si jde sednout na lavici hanby za hrubost. Prosadí se hosté?
     
    34:27
    Domácí hráči svoji nabídnutou šanci nevyužili a naopak budou čelit další početní výhodě Litvínova. Forvard Adam Mácha (SPA) jde pykat za nedovolené bránění.
     
    30:59
    Krušné chvíle pro Litvínov! Obránce Jiří Háva (LIM) dostává od rozhodčích trest za nesportovní chování a jeho tým se bude muset bránit přesile pěti proti třem.
     
    29:35
    Sparťané mají šanci na vyrovnání. Prokop Limanovský (LIM) dostává dvě trestné minuty za nebezpečnou hru vysokou holí a už sedí na lavici hanby. Zahrozí Sparta?
     
    24:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté početní výhodu přetavili ve svůj první gólový úspěch a dotahují se zpět na rozdíl jedné branky! Po přihrávce Haška skóruje ERIK ČERMÁK, který otevírá účet na straně Sparty. Asistence: Petr Hašek, Tomáš Tomek.
     
    23:50
    Hosté po svém druhém vstřeleném gólu budou hrát ve čtyřech, jelikož špatně střídali a rozhodčí si toho všimli. Trest za hráčskou lavici odpyká Vojtěch Kysela (LIM).
     
    22:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svoji přesilovku a odskakují sparťanům na rozdíl dvou gólů! Slavíkův pas zužitkoval útočník VOJTĚCH KYSELA, který překonává gólmana Krbečka podruhé v tomto utkání. Asistence: Marek Slavík, Lukáš Stehlík.
     
    20:58
    Sparťané se hned zpočátku druhé třetiny opět provinili nedovoleným zákrokem, jelikož Tomáš Tomek (SPA) sekl jednoho z litvínovských protihráčů a jde pykat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba týmy už jsou zpátky ze svých kabin, druhá třetina může začít.
     
    První třetina nabídla pouze jednu branku na straně hostí. Litvínovští těsně před koncem úvodního dějství hráli druhou početní výhodu, kterou se jim podařilo využít zásluhou útočníka Dana Bartoše. Sparťané půjdou do druhé třetiny s jednobrankovou ztrátou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté těsně před koncem první třetiny skórují a zároveň využívají přesilovou hru! Po přihrávce Jindry se prosazuje DAN BARTOŠ a litvínovští hráči jdou do vedení. Asistence: David Jindra.
     
    16:14
    Sparťané se musí podruhé v zápase bránit. František David (SPA) dostává od rozhodčích dvě trestné minuty za držení. Litvínovští hráči hrají další početní výhodu.
     
    11:00
    Litvínovští první početní výhodu nevyužili a naopak se budou muset bránit. Kapitán hostí Lukáš Stehlík (LIM) vyfasoval menší trest za nedovolené bránění bránkáři.
     
    08:05
    Máme tu úvodní vyloučení tohoto zápasu. Útočník Sparty David Straka (SPA) se provinil hákováním a dostává dvě minuty. Hosté hrají první přesilovku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou připraveni ve středovém kruhu na úvodní vhazování, utkání začíná!
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům příjemné nedělní odpoledne. Duel Sparty s Litvínovem začíná ve 13:00 hodin a my Vám z něj budeme přinášet nejdůležitější informace včetně změn stavu. Níže si můžete prohlédnout sestavy obou dnešních soupeřů.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Krbeček (Čazimi) – David, Tomov, J. Tůma, Chvátal (A), Tomek – Hašek, Čermák, Klimo (A), Krupička, Straka, Mácha, Zembol, D. Vitouch, Hauser, Konečný (C), Vágner, Theimer.

    HC Litvínov: Š. Zajíček (O. Zelenka) – Kadár, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Hák, Háva – Jindra, D. Skuhrovec, Berka, Kysela, Kočárek, Stehlík (C), Limanovský, Bartoš (A), Slavík, Jouza (A), D. Čech, Brouček.

    Rozhodčí: Pražák, Květoň – Zíka, Bělohlav.
     
    Hezké nedělní odpoledne z hlavního města. Juniorská liga akademií dnes má v programu na nějakou dobu poslední dva zápasy. Jedním z nich bude předehrávka 32. kola, v níž sparťané hostí v domácím prostředí Litvínov. Utkání startuje přesně úderem třinácté hodiny, přeji Vám všem příjemnou zábavu!
     
    Litvínov odehrál prozatím sedm duelů, ve kterých se mu podařilo vytěžit devět bodů. Plnohodnotné výhry za tři body Chemici nasbírali jen ve dvou zápasech, na druhou stranu v dosavadním posledním utkání přetlačili třinecké Oceláře na své půdě 2:1 v prodloužení. O výhře svého celku rozhodl ve 62. minutě forvard Daniel Čech.
     
    Sparta prožívá turbulentní období a v posledním utkání dokázali svěřenci Richarda Žemličky přetlačit na svém ledě Třinec. Za svou výhrou Pražané vykročili už v první třetině, kdy vsítili dvě branky a nakonec vyhráli v celkovém poměru 4:2. Dva body zaznamenal útočník Petr Hauser a rovněž zadák Sparty Tomáš Kulhánek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 25. Čermák (Hašek, Tomek) – 19. Bartoš (Jindra), 23. Kysela (Slavík, Stehlík), 48. Slavík (Stehlík, Skuhrovec)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Čazimi) – David, Tomov, J. Tůma, Chvátal (A), Tomek – Hašek, Čermák, Klimo (A), Krupička, Straka, Mácha, Zembol, D. Vitouch, Hauser, Konečný (C), Vágner, Theimer.
    HC Litvínov: Š. Zajíček (O. Zelenka) – Kadár, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Hák, Háva – Jindra, D. Skuhrovec, Berka, Kysela, Kočárek, Stehlík (C), Limanovský, Bartoš (A), Slavík, Jouza (A), D. Čech, Brouček.

    Rozhodčí: Pražák, Květoň – Zíka, Bělohlav
    thejrc.org