Bosna – Nizozemsko 0:0 (kon.) | Anglie – Belgie 2:1 (kon.) | Chorvatsko – Švédsko 2:1 (kon.)
Polsko – Itálie 0:0 (kon.) | Island – Dánsko 0:3 (kon.) | Francie – Portugalsko 0:0 (kon.)
konec
Polsko
0:0 (0:0)
Itálie
Neděle 11.10.2020, 20:45 • Stadion ENERGA Gdańsk, Gdańsk • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (22:46:25)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:3.
    Střely mimo: 0:5.
    Rohy: 5:9.
    Ofsajdy: 3:2.
    Fauly: 20:15.
     
    I ve druhém utkání této skupiny Ligy národů UEFA mezi Bosnou a Hercegovinou a Nizozemskem se zrodila bezgólová remíza. Na čele Skupiny 1 je tedy Itálie s 5 body, následovaná Nizozemskem a Polskem, kteří mají na svých kontech po 4 bodech. Poslední Bosna a Hercegovina má 2 body. V dalším kole této skupiny se ve středu odehrají zápasy Itálie – Nizozemsko a Polsko – Bosna a Hercegovina.
     
    Ve druhém poločase pokračoval úplně stejný obraz hry, jaký jsme viděli v prvním dějstvé. Italové měli územní převahu, do gólových příležitostí se ale dostávali minimálně a i když byli střelecky výrazně aktivnější, tak většina jejich pokusů nebyla pro polského brankáře Fabiańského vůbec nebezpečná. Poláci se dostali do jediné velké příležitosti, když těsně před koncem zakončoval Linetty, jeho pokus ale zblokoval italský obránce. Jinak se však domácí i ve druhé půli hlavně dobře bránili. Bezgólový výsledek je tak zřejmě logickým výsledkem, který ale vzhledem k jejich aktivitě bude asi větším zklamáním pro Italy.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Locatelli fauloval při napadání rozehrávky Poláků Bereszyńského. Gólman Fabiański s rozehrávkou už nijak nespěchá...
     
    90+2
    Kean skvěle pronikl do šestnáctky z levého křídla a už téměř z brankové čáry přihrával na Locatelliho. Tomu chyběl snad krok na to, aby míč trefil a hrací předmět tak jen proletěl polským pokutovým územím na opačnou stranu.
     
    90+1
    Žlutou kartu za držení rozběhnutého Milika dostává Francesco Acerbi (Itálie).
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    90
    Centr Grosického Italové odhlavičkovali a následný nákop Grosického z křídla chytil připravený brankář Donnarumma.
    89. Karol Linetty (POL)
     
    89
    Krychowiak se dostal po zblokovaném centru zprava k míči na levé straně šestnáctky a přihrával ho do středu pokutového území na dobíhajícího Linettyho. Ten si míč zpracoval, zblízka ale trefil blokujícího italského obránce, od kterého se míč odrazil do boční sítě.
     
    88
    Berardiho centr z rohu na přední tyč zblokoval na další roh Milik. Další Berardiho nákop na zadní tyč pak odhlavičkoval mimo vlastní šestnáctku Krychowiak.
     
    87
    Verratti si narazil na hranici polské šestnáctky míč s Keanem a pak ho posunul na pravou stranu k Berardimu. Jeho střelu z první zablokoval Walukiewicz na rohový kop.
     
    86
    Grosicki vyrazil po zisku míče do rychlého protiútoku. Ten pak pokazil Kędziora, který si vyměňoval míč na pravém křídle s Karbownikem tak dlouho, až ho Italové vystavili do ofsajdu.
     
    85
    Italové odpovídají svým postupným útokem. Florenzimu při snaze o průnik míč odskočil a pak trefil svým centrem blokujícího Bereszyńského.
     
    84
    Střídající Linetty sa hned natlačil k italské šestnáctce na levém křídle, jeho centr byl ale zblokován a Linetty se pak dostal k odraženému míči nedovoleným způsobem.
     
    83
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Domenico Berardi.
     
    83
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Francesco Caputo.

    Michal Sadlek

    Branky:

    Karty:   35. Bereszyński (POL), 55. Kędziora (POL) – 78. Belotti (ITA), 90+1. Acerbi (ITA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 0:5. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 20:15.
    Polsko: Fabiański – Kędziora, Glik, Walukiewicz, Bereszyński – Krychowiak, Moder – Szymański (59. Grosicki), Klich (70. Milik), Jóźwiak (82. Karbownik) – Lewandowski (C) (82. Linetty).
    Náhradníci: Szczęsny, Skorupski – Bochniewicz, Czerwiński, Góralski, Milik, Linetty, Grosicki, Reca, Karbownik, Kądzior, K. Piątek.

    Itálie: G. Donnarumma – Florenzi, Bonucci (C), Acerbi, Emerson – Barella (78. Locatelli), Jorginho, Verratti – Chiesa (70. Kean), Belotti (83. Caputo), Lorenzo Pellegrini (83. D. Berardi).
    Náhradníci: Sirigu, Cragno – D'Ambrosio, Chiellini, Spinazzola, Cristante, D. Berardi, Caputo, Sensi, Immobile, Locatelli, Kean.

    Rozhodčí: Sánchez – Prieto, Barbero (ESP)
    bahis siteleri