Remeš – Lorient 1:3 (kon.) | Marseille – Bordeaux 3:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
1:3 (1:0)
FC Lorient
Sobota 17.10.2020, 17:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:57:31)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.
     
    Je konec! Druhý poločas měl úplně neuvěřitelný průběh, však jsme viděli penaltu, tři góly a dvě červené karty! Lorient se prosadil už po deseti minutách druhé půle, ale tato branka nemohla být uznána z důvodu faulu na gólmana. O pět minut později ale branka už byla regulérní. Střelu z hranice šestnáctky vyrazil gólman jen před sebe, a tam byl nejlépe zorientovaný Pierre-Yves Hamel, jenž dostal míč za brankovou čáru. O tři minuty později navíc Predrag Rajković způsobil penaltu. K té se postavil Yoane Wissa, jenž bezpečně proměnil. O třetí zásah svého týmu se postaral Terem Igobor Moffi v době, kdy už Lorient hrál v jedenácti proti deseti.

    To ale nebylo vše, co by stálo za zmínku. V sedmdesáté minutě jediný střelec domácích – Moreto Cassama ostře fauloval soupeře na polovině hřiště a za svůj prohřešek viděl rovnou červenou kartu. To samé se navíc stalo ještě v devadesáté minutě. Tasos Donis byl v té době na hřišti nějakých deset minut, když zezadu sestřelil soka a také viděl rovnou červenou kartu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavovat se budou dvě minuty!
    90. Červená karta
     
    90
    Neskutečné, domácí hráči dne vidí už druhou červenou kartu! Tasos Donis nejprve přidržel svého soupeře za dres, ale tím ho nezpomalil. Aby tak zamezil obrovské šanci, sestřelil ho zezadu! Tasos Donis na hřišti nevydržel ani deset minut!
     
    89
    Hostující hráči by ještě rádi přidali jednu branku, ale jejich akci zazdila hodně nepřesná přihrávka. Domácí gólman proto bude moci rozehrávat.
     
    88
    Lorient ještě zapsal zajímavou možnost. Adrian Grbic to zkusil z úhlu na zadní tyč. Predrag Rajković sice nezasahoval, ale jeho soupeř těsně minul.
     
    87
    Přesto se ještě fotbalisté Remeše sympaticky snaží, nyní však Tasos Donis dohrál svého soupeře. Okamžitě se mu však omlouvá a domácí budou rozehrávat.
     
    85
    Nyní jsme viděli záběr na střídačku, kde sedí se smutným výrazem v tváři Pierre-Yves Hamel. Ten má okolo nohy daný led a uvidíme, jak to s ním bude dál.
     
    84
    Do konce utkání nám chybí posledních pár minut, avšak o vítězství hostí už nejspíše nikdo nepochybuje. Dvougólový náskok a hra v jedenácti je výhodou.
     
    83
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Terem Igobor Moffi, přichází Fabien Lemoine.

    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Laurent Abergel, přichází Jonathan Delaplace.
     
    82
    Terem Igobor Moffi nyní nepříjemně upadl, když mu podjela noha. Rozhodčí pro jistotu odpískal, ale Remeš bude díky tomu u balónu a ještě může zaútočit.
     
    81
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Kaj Sierhuis, přichází Tasos Donis.
    80. Terem Igobor Moffi - 1:3
     
    80
    Lorient právě vstřelil branku!
    A tady je nejspíše rozhodnuto, hosté totiž přidávají třetí branku! Armand Lauriente poslal přízemní centr před branku, kde ho ve svůj první gól v dresu Lorientu zužitkoval TEREM MOFFI!
     
    79
    Houboulang Mendes posílal na druhé straně přízemní centr před bránu, ale i zde odvedl obránce dobrou práci. Navíc ještě otřel míč o soupeře, odkop od brány.
     
    78
    Hráči v černém se stáhli do obrany, přesto v ní nyní měli pořádnou výkladní skříň! Se skvělým obranným zákrokem ale přišel hráč Lorientu na poslední chvíli.
     
    77
    Domácím ovšem zatím nijak moc nevadí, že jich je na hřišti o jednoho méně. Hugo Ekitike vypálil u hranice šestnáctky, ale mířil hodně vedle.
     
    76
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Quentin Boisgard, přichází Armand Lauriente.

    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Trevoh Chalobah, přichází Thomas Monconduit.
     
    75
    Remeš má posledních patnáct minut, možná dvacet s nastavením, aby se pokusila alespoň o srovnání stavu. Nadále však hraje jen s deseti hráči na hřišti.
     
    74
    Pierre-Yves Hamel nakonec nemůže v tomto utkání pokračovat, nejspíše mu Moreto Cassama opravdu přivodil nějaké zranění. Snad bude brzy v pořádku...
     
    74
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Nathanaël Mbuku, přichází Moussa Doumbia.
     
    73
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Pierre-Yves Hamel, přichází Adrian Grbic.
     
    71
    Pierre-Yves Hamel se sotva došoural za postranní čáru, kde nyní probíhá jeho ošetřování. Vypadá to však, že střelec první branky hosté to zkusí.
    70. Červená karta
     
    70
    Moreto Cassama byl nakonec tím hříšníkem, tímto se domácímu kapitánovi omlouvám. Každopádně za svůj nebezpečný zákrok na achilovku a kotník vidí rovnou červenou kartu! Domácí budou dohrávat o deseti.
     
    69
    Júnis Abdulhamíd byl nejspíše tím, kdo předvedl právě na hostujícího hráče nebezpečný zákrok. Video nyní řeší, jestli to nebude rovnou za červenou kartu!
     
    68
    Ve hře je opět video!
     
    67
    Je pravdou, že v druhém poločasu se nám hodně přiostřilo. Pierre-Yves Hamel schytal ostrý zákrok někam na oblast kotníku, čehož si hlavní sudí všiml.
    65. Yoane WISSA - 1:2
     
    65
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté se po skvělé pětiminutovce dostávají do vedení! YOANE WISSA si vzal na starosti zahrávání penalty, kterou umístil přesně k tyči! Predrag Rajković sice vystihl směr, ovšem na umístěnou střelu nakonec nedosáhl.
    64. Penaltový zákrok
     
    64
    Penalta pro hosty!
     
    63
    Zápas tak znovu chytne na obrátkách, jelikož domácí rozhodně nebudou spokojení s tímto výsledkem. Ve druhé půli ale de facto úplně přestali hrát...
    61. Pierre-Yves HAMEL - 1:1
     
    61
    Lorient právě vstřelil branku!
    Jenže tentokrát se hosté trefují regulérně, a tak je stav srovnaný! Lorient se konečně dočkal! Ránu z hranice šestnáctky vyrazil Predrag Rajković jen před sebe. Tam byl ale připravený PIERRE-YVES HAMEL, jenž procedil míč za brankovou čáru!
     
    60
    Už je za námi šedesát minut hry, ve kterých jsme viděli jednu jedinou branku. O tu jsou nadále lepší domácí fotbalisté, kteří nadále těsně vedou.
     
    59
    Tvrdý střet se odehrál na polovině hřiště, když Terem Igobor Moffi doslova zboural svého soupeře. Faul je hráči hostí pískán a domácí budou rozehrávat.
     
    58
    A gól nakonec po celkem dlouhém zkoumání uznán není! Lorient tak bude muset znovu zapnout směrem dopředu. Své šance však na skórování má.
     
    57
    Tento gól by neměl být uznán... Julien Laporte poměrně jasně vůbec nehrál balón, ale trefil jen ruku gólmana. Tak uvidíme, jak to nakonec rozhodčí rozhodně.
     
    56
    Vše ale ještě řeší video!
    56. Neuznaná branka hostujícího celku
     
    56
    Poměrně kuriózní branka, kterou však rozhodčí nejspíše uzná! Respektive to tak vypadá... Julien Laporte skákal do souboje s gólmanem, ale balón netrefil. Naopak trefil jen ruku gólmana, kterému následně míč upadl za brankovou čáru!
     
    55
    A nakonec jsme opravdu viděli přímou střelu na bránu, která byla hodně nebezpečná! Quentin Boisgard ale svůj pokus nakonec zakroutil těsně vedle levé tyče. Mohlo být srovnáno!
     
    53
    Žlutou kartu dostává Wout Faes (Stade de Reims).
     
    53
    Pierre-Yves Hamel schytal hodně ostrý zákrok loktem od Wouta Faese. Pro hostující celek je to skvělá možnost standardky, možná i přímého zakončení.
     
    52
    Stade se hnal také do otevření obrany, ale všechno zkazila jedna nepřesná přihrávka. Respektive ona byla přesná, ovšem hodně pomalá. Obránce stihl zasáhnout.
     
    51
    Lorient se hnal do hodně otevřené obrany domácího celku, ale Remeš znovu stihla zasáhnout. Navíc ještě po několika sekundách získali domácí vhazování.
     
    50
    Již je za námi prvních pět minut druhého poločasu, ve kterém se zatím hodně přerušuje. Trevoh Chalobah se jako poslední provinil nedovoleným zákrokem.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Mouhamadou Drameh (Stade de Reims).
     
    48
    Po rozehrávce jsme viděli rychlou akci Remeše, která byla zakončena hlavičkou po centru. Včas ale stihl zasáhnout jeden z hostujících obránců.
     
    47
    Nakonec jsme viděli dobrou možnost, kterou ale domácí hráč odvrátil na rohový kop. Viděli jsme proto další centr do šestnáctky, ale znovu nebyl nebezpečný.
     
    46
    Quentin Boisgard zahrával standardní situaci, ale z centrů ještě hostující fotbalisté dnes nezahrozili, přesto se Lorient nadále drží u balónu u vápna.
     
    46
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Xavier Chavalerin, přichází Mouhamadou Drameh.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Nakonec jsme viděli ještě o jednu minutku nastavení více, ale žádná větší šance k na hřišti nenastala. Oba týmy měly v prvních deseti minutách po větších šancích, ale neujala se ani jedna z nich. Branka ovšem přišla o chvilku později. Moreto Cassama napřáhl ke skvělé střele, kterou ještě někdo z hostí tečoval a Paul Nardi neměl proti této střele nárok. Oba týmy se snaží hrát hodně ofenzivně, ale dalšího gólu jsme se už nedočkali.

    Další poločas začne přibližně v 18:02.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Hugo Ekitike (Stade de Reims).
     
    45+1
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    45
    Quentin Boisgard ještě mohl zahrávat rohový kop, ale jeho nízký centr na přední tyč obránci Remeše v pohodě odvrátili. Domácí tak ještě mohou zaútočit.
     
    44
    Ale to byla dobrá možnost na hostující straně! Yoane Wissa se z ničeho nic dostal až k malému vápnu, kde se však skvělým obranným skluzem prezentoval Wout Faes. Moc důležitý zákrok!
     
    43
    Vypadá to, že do šaten se půjde za jednobrankového vedení domácího týmu. Lorient se sice sympaticky snaží, ale obrana Remeše je zatím velmi pevná.
     
    42
    Andrew Gravillon spadl na trávník nekontrolované a rozhodčí se jde raději ujistit, jestli je v pořádku. Hráč s číslem dva se zvedl a bude schopen pokračovat.
     
    41
    Do konce poločasu nám chybí posledních pár minutek, nastavení se nějaké velké také očekávat nedá. Yoane Wissa pálil z dobré pozice, ale vysoko přestřelil.
     
    40
    Lorient měl před několika okamžiky kopat rohový kop, ale nakonec jsme viděli odkop od brány. Hosté se tak musí znovu složitě dostávat k velkému vápnu.
     
    39
    Thibault De Smet byl nejspíše tím, kdo se dostal k centru do šestnáctky, ale obrana hostí byla pozorná. To samé platí také o obraně na druhé straně hřiště.
     
    38
    Quentin Boisgard skoro přeskočil svého soupeře, načež se ocitl na zemi. Ani trochu se mu nelíbilo, že se na něj faul nepískal, ale tady asi nebyl důvod.
     
    37
    Terem Igobor Moffi už si skoro naběhl na odražený balón, který by znamenal zajímavý útoku. Domácí obránce ale stihl na poslední chvíli zasáhnout.
     
    36
    Ne, hostujícím fotbalistům zatím směrem dopředu moc nedaří. Že by se museli nějak moc bránit, o také není pravda, ale Predrag Rajković nemá moc práce.
     
    35
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Dereck Germano Kutesa, přichází Hugo Ekitike.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Pierre-Yves Hamel (FC Lorient).
     
    34
    Nejspíše nebude! Dereck Germano Kutesa má možná problém s kolenem nebo stehenním svalem. Nyní je ošetřován mimo hřiště a gesto domácích lékařů je jasné, domácí hráč s číslem osm bude muset střídat!
     
    33
    Dereck Germano Kutesa zůstává sedět na hřišti a vypadá to na nějaký problém se stehenním svalem. Uvidíme, jestli bude schopen pokračovat i nadále.
     
    32
    Avšak hostující fotbalisté se nikam daleko nedostali. To samé se však dá říct i o domácím týmu, který po svém vhazování balón jen odevzdal soupeři.
     
    31
    Mathieu Cafaro si volal o přihrávku, ale na tu si zatím nikdo netroufl. Remeš to zkusila po pravé straně, ale tam bylo plno. Navíc od ní šel míč jen do zámezí.
     
    30
    Už je za námi třicet minuty hry, takže nějakou třetinu utkání. Predrag Rajković dostal přihrávku od svých spoluhráčů, a tak založil akci po levé straně.
     
    29
    To nebyla úplně špatná možnost na hostující straně! Terem Igobor Moffi patičkou našel Pierre-Yvese Hamela, ale jeho pokus byl zablokován obráncem.
     
    28
    Zatím sledujeme poměrně zajímavé utkání, jen tomu chybí více gólů. Šance mají oba týmy, i když více domácí hráči. Dočkáme se do konce půle ještě branky?
     
    27
    Ale o chvilku později jsme se přece jen dočkali střely na branku. Mathieu Cafaro to zkusil z hranice šestnáctky, ale jeho střela šla doprostřed brány.
     
    26
    Tohle byla dobrá možnost na domácí straně! Kaj Sierhuis už dostal přihrávku mezi obránce, ale na střelu si netroufl, nadále ho soupeři svírali. Jeho přihrávka na pravou stranu ale šla na kopačky spoluhráče! V Remeši mohl padnout druhý gól.
     
    25
    Kaj Sierhuis napadal svého soupeře, ale celkem jasně ho fauloval. Lorient proto bude rozehrávat a bude se pokoušet nějak ohrozit Predrage Rajkoviće.
     
    24
    Hostům se směrem dopředu nyní úplně nedaří. Poměrně rychle ztrácejí balóny, což samozřejmě Remeši vyhovuje. Nadále je to však jen o jednu branku.
     
    23
    Nathanaël Mbuku asi byl přistrčený v hlavičkovém souboji, ale tentokrát se faul pískat nebude. To je vidět i celkově, zatím jsme moc odpískaných faulů neviděli.
     
    22
    Remeš je samozřejmě povzbuzená vstřelenou brankou, a tak se znovu žene do ofenzivy. Zatím je to spíše obléhání šestnáctky, ale to se může brzy změnit.
     
    20
    Ale z této standardky žádné nebezpečí nepřišlo. Obrana si s centrem poradila bez větších potíží, a tak to hosté budou muset zkoušet jinudy.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Xavier Chavalerin (Stade de Reims).
     
    19
    Yoane Wissa se hnal s balónem dopředu, když byl nepříjemně zasažen někam do lýtka. Hosté však vybojovali zajímavou možnost standardní situace.
     
    18
    A fotbalisté v černých dresech se snaží držet na balónu. Houboulang Mendes vhazoval aut a jeho spoluhráč byl faulovaný na polovině hřiště.
     
    17
    Lorient sice měl lepší úvod zápasu, ovšem od té doby se do něj pořádně nedostal a hlavně se bránil brejkům. Času na srovnání ale mají více než dost.
    15. Moreto CASSAMA - 1:0
     
    15
    Reims právě vstřelilo branku!
    Běží nám patnáctá minuta a my jsme se dočkali první branky, kterou mají na starosti domácí! A gól to teda byl parádní. MORETO CASSAMA se dostal k míči na hranici šestnáctky a jeho fantastická střela skončila v šibenici. Ještě se jí nejspíše dotkl hráč hostí, který změnil směr do protipohybu gólmana.
     
    14
    Lorient už směrem dopředu není tak nebezpečný jako na začátku a iniciativu začínají přebírat domácí. Jejich další snahu zastavil včasný skluz obránce.
     
    13
    Vcelku tvrdý souboj jsme viděli ve vápně před Predragem Rajkovićem. Júnis Abdulhamíd si hodně pomáhal rukama a může být rád, že to není penalta.
     
    12
    Pěkně to nyní sehrál Stade, ale ta koncovka nebyla zrovna ideální. Z pravé strany mohl centrovat Júnis Abdulhamíd, ale centr byl hodně nepřesný a vysoký.
     
    11
    Hráči v červeném měli možnost vhazování na útočné polovině, ale vlastně jen odevzdali balón. Poté však předvedli dobré napadání a soupeře obrali.
     
    10
    Remeš zahrávala první rohový kop utkání, ale větší nebezpečí jsme neviděli. Sice jsme viděli střelu po odražení míče, ale ta byla hodně nepřesná.
    9. Domácí gólman předvedl důležitý výběh
     
    9
    Dobrá možnost také na druhé straně! Obrana Remeše se také hodně otevřela a Terem Igobor Moffi běžel za dlouhým pasem za obranu. Predrag Rajković ale ukázal skvělý dohad a byl u balónu o chvilku dříve než soupeř!
     
    8
    Domácí fotbalisté pelášili do otevřené obrany a nechybělo mnoho! Moreto Cassama posílal šikovnou přihrávku mezi obránce, ale tu jeden z hostujících obránců stihl zastavit!
     
    7
    Thomas Foket táhl rychlou akci po pravé straně, ale nakonec to byl on, kdo to celé zbrzdil. Poslal přihrávku zpět na půlku, odkud jsme viděli nepřesné přenesení.
     
    6
    Thibault De Smet si poradil s dlouhým nákopem Lorientu a rychle rozehrál. Jeho spoluhráč ale jen odevzdal míč soupeři a hráči v černém mohou útočit.
     
    5
    Je za námi úvodních pět minut hry, ve kterých se toho moc zajímavého nestalo. O něco aktivnější byli směrem dopředu hosté, ale na závěry je ještě brzy.
     
    4
    A stejný hráč se ocitl u balónu i o pár vteřin později. Tentokrát ale jen nahrával na svého gólmana, který musel předvést velmi rychlý odkop od brány.
     
    3
    Houboulang Mendes předvedl hodně zajímavý náběh po pravé straně a také dlouhou přihrávku dostal. Nakonec ale zasáhl míč těsně za hřištěm, škoda.
     
    2
    Wout Faes si svou kličkou na soupeře nepřišel, a tak se Lorient zadarmo dostal k balónu na útočné polovině. Ten postupně ale doputoval až k Nardimu.
     
    1
    A dnešní utkání mezi Remeši a Lorientem právě začalo! Domácí fotbalisté nastupují v červenobílých desech, zatímco u těch hostujících převažuje černá.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd, De Smet – Mbuku, Cafaro, Chavalerin, Kutesa – Sierhuis, Cassama.
    Náhradníci: Diouf – Doucore, Ekitike, Doumbia, Sakava, Donis, Drameh, Maresic.

    FC Lorient: Nardi – Gravillon, H. Mendes, Laporte, Morel – Boisgard, T. Chalobah, Abergel, Wissa – Hamel, Moffi.
    Náhradníci: Dreyer – Delaplace, Lemoine, Diarra, Le Fée, Grbic, Fontaine, Lauriente, Monconduit.

    Rozhodčí: Lesage – Ocak, Parinet Le Tellier.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Posledních pět zápasů:

    29.1.2018: Reims – Lorient 0:1
    26.8.2017: Lorient Reims 2:1
    30.1.2016: Lorient – Reims 2:0
    29.8.2015: Reims – Lorient 4:1
    18.7.2015: Lorient – Reims 0:0
     
    FC Lorient

    Ani Lorient si nemůže po šesti odehraných kolech vyskakovat, jelikož má na svém kontě čtyři body, které stačí na sedmnáctou pozici. Hosté už v ročníku nasázeli devět branek, zatímco jich inkasovali rovnou třináct. To je jedno z nejhorších čísel v celé lize. Svou jedinou výhru získal Lorient hned v prvním zápase nové sezóny, když porazil Štrasburk 3:1. Poté následovaly tři porážky, a to s Saint-Étienne 0:2, s Lens 2:3 a s Brestem 2:3. V dalším zápase s Lyonem ale bral alespoň bod za remízu 1:1. V posledním kole podlehl Métám 1:3.
     
    Stade de Reims

    Remeš má za sebou v nové sezóně už šest zápasů, ale rozhodně by se potřebovala zlepšit, vždyť má na svém kontě jen dva body za dvě remízy... Na svém kontě má pět vstřelených branek, zatímco jich inkasoval deset. Hned v prvním kole zapsal Stade remízu s Monakem 2:2, ale následovala série proher. Remeš nestačila na Lille 0:1, Angers 0:1, Méty 1:2, PSG 0:2. Až v posledním zápase zapsal Stade bod, když remizoval s Rennes.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci Ligue 1 Uber Eats V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Remeší a Lorientem. Výkop je naplánován na 17:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 15. Cassama (Kutesa) – 61. Hamel, 65. Wissa (pen.), 80. Moffi (Lauriente)

    Karty:   19. Chavalerin (REI), 45+2. Ekitike (REI), 49. Drameh (REI), 53. Faes (REI) – 34. Hamel (LOR)   70. Cassama (REI), 90. Donis (REI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), De Smet – Mbuku (74. Doumbia), Cafaro, Chavalerin (46. Drameh), Kutesa (35. Ekitike) – Sierhuis (81. Donis), Cassama.
    Náhradníci: Diouf – Doucore, Ekitike, Doumbia, Sakava, Donis, Drameh, Maresic.

    FC Lorient: Nardi – Gravillon, H. Mendes, Laporte, Morel (C) – Boisgard (76. Lauriente), T. Chalobah (76. Monconduit), Abergel (83. Delaplace), Wissa – Hamel (73. Grbic), Moffi (83. Lemoine).
    Náhradníci: Dreyer – Delaplace, Lemoine, Diarra, Le Fée, Grbic, Fontaine, Lauriente, Monconduit.

    Rozhodčí: Lesage – Ocak, Parinet Le Tellier
    ocianews.com