Augsburg – RB Lipsko 0:2 (kon.) | Freiburg – W. Brémy 1:1 (kon.) | Hertha – Stuttgart 0:2 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 0:1 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 0:1 (kon.) | Bielefeld – Bayern 1:4 (kon.)
Mönchengladbach – Wolfsburg 1:1 (kon.)
konec
DSC Arminia Bielefeld
1:4 (0:3)
Bayern Mnichov
Sobota 17.10.2020, 18:30 • Schuco Arena, Bielefeld • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:23:12)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:6.
     
    Bayern Mnichov dokázal potvrdit roli obrovského favorita a vítězí na půdě Arminie Bielefeld vysoko 4:1. Hosté se totiž dostali do vedení, když se prosadil Thomas Müller. Po pětadvaceti minutách se navíc trefil Robert Lewandowski. Polský útočník se navíc dokázal prosadit ještě v nastaveném čase. Krátce po změně stran se Polák zjevil v pozici asistenta a jeho pobídku dopravil do sítě Thomas Müller! Arminia se ale dočkala branky, když se po brejku prosadil Ricu Doan! Po dalším protiútoku domácích ještě viděl červenou kartu Corentin Tolisso, ale Bayern už si závěr pohlídal.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bayern se ještě usadil na polovině soupeře, ale hosté už se nikam neženou. Domácí obrana funguje opravdu skvěle.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Marcel Hartel, přichází Jóan Símun Edmundsson.
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Ricu Doan, přichází Nils Seufert.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Alphonso Davies.
     
    90
    V samotném závěru utkání se ještě do zakončení tlačil Musiala, jenže domácí obránce Mike van der Hoorn se k němu rychle stáhl a skluzem mu zamezil v zakončení.
     
    89
    Bayern se vydal do útoku po levé straně, jenže kombinace velkého favorita byla hodně kostrbatá. Domácí Armenia se stačila srovnat v pevném bloku.
     
    88
    Thomas Müller procedil přihrávku do pokutového území, ale obránce si na jeho pobídku dal pozor a včasným zákrokem odehrál míč na roh.
     
    87
    Martínez poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, jenže jeho pobídka skončila u dobře postaveného obránce. Arminia už se ale nikam nežene.
     
    86
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Eric Choupo-Moting.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Jamal Musiala.
     
    85
    Hostující brankář Manuel Neuer opět vyrazil ven z velkého vápna a rozehrál na levou stranu. Bayern i v deseti lidech ovládá dění na hřišti.
     
    84
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Nathan de Medina, přichází Brian Behrendt.
     
    83
    Douglas Costa se ujal rozehrávky dalšího rohového kopu. Jeho centr se snesl na malé vápno, odkud míč odhlavičkoval připravený Mike van der Hoorn.
     
    82
    Bayern se usadil na polovině soupeře, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Fotbalisté v bílém zatím hrají profesorsky.
     
    81
    Exekuce rohového kopu se ujal Douglas Costa! Na jeho pobídku si naskočil Javi Martínez, ale hlavičkou z dobré pozice poslal míč nad břevno!
     
    80
    Coman se na pravé straně krásně zbavil obránce a pokusil se odcentrovat na malé vápno. Vracející se zadák jeho ránu srazil na roh.
     
    79
    Domácí Arminia zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území Bayernu. Doan nakonec zvolil technickou střelu, kterou přizvedla zeď na roh.
     
    77
    Corentin Tolisso zastavil unikajícího soupeře při postupu na branku a je vyloučen!
     
    77
    Bayern zahrával přímý kop. Hostující celek se tentokrát rozhodl pro přihrávku do kombinace. Boateng se může vydat vpřed.
     
    76
    Niklas Süle nakopl míč na pravou stranu, jenže jeho pobídka byla příliš krátká a domácí obránce míč hlavou odehrál mimo nebezpečí.
     
    75
    Nathan de Medina fauloval rozběhnutého Costu a vidí žlutou kartu.
     
    74
    Douglas Costa se v souboji na polovině domácího celku dopustil nedovoleného zákroku, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího.
     
    73
    Luca Hernández se dostal po levé straně do blízkosti velkého vápna, jenže jeho zpětný centr neoslovil nikoho v bílém dresu Bayernu Mnichov.
     
    72
    Mike van der Hoorn se po standardní situaci tlačil do zakončení, jenže nedokázal zakončit. Navíc se podle rozhodčího dopustil faulu.
     
    71
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Fabian Kunze, přichází Sven Schipplock.
     
    70
    Pavard si naběhl na zpětnou přihrávku z pravé strany, jenže zakončení se mu vůbec nepovedlo. Jeho ránu zablokoval obětavým pádem Amos Pieper.
     
    69
    David Alaba poslal přihrávku na levou stranu, kde byl osamocený Javi Martínez, jenže jeho přihrávka vnějším nártem skončila na hrudi obránce.
     
    68
    Javi Martínez poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, kde sprintoval Benjamin Pavard, ale ani ve skluzu už míč neudržel na hřišti.
     
    67
    Domácí Arminia se hnala do dalšího útoku, jenže vysoká přihrávka za obranu Bayernu Mnichov tentokrát putovala do ofsajdu. Hosté budou rozehrávat.
     
    66
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Javi Martínez.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Douglas Costa.
     
    65
    Fabian Klos se dostal k odraženému míči na polovině hřiště, jenže jeho pokus o rozehrávku na levou stranu byl hodně pomalý.
     
    64
    Nathan de Medina dostal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho průnik skončil na noze prvního obránce. Arminia se ale snaží hrát sympaticky.
     
    63
    Coman se parádní kličkou zbavil obránce, rozehrál na pravou stranu, jenže centr skončil na hlavě prvního obránce v tmavém dresu.
     
    62
    Robert Lewandowski si krásně zpracoval přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do vápna, ale Thomas Müller se k dalšímu zakončení nedostal.
     
    60
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po hodině hry dočkal alespoň čestného zásahu! RICU DOAN dostal po rychlém brejku přihrávku na hranici velkého vápna a přesnou střelou na zadní tyč nedal Neuerovi šanci!
     
    59
    Corentin Tolisso tentokrát odcentroval do pokutového území. Na malé vápno vystartoval domácí brankář, který míč vyboxoval do bezpečí.
     
    58
    Kingsley Coman neustál souboj na pravé straně hrací plochy a poroučel se k zemi. Hlavní rozhodčí mu dal jasným gestem najevo, aby pokračoval ve hře.
     
    57
    Corentin Tolisso poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Gnabry, jenže jeho akce skončila nepřesným centrem do velkého vápna.
     
    56
    Domácí brankář si dal pozor na další vysoký centr z levé strany a došel si na malé vápno pro padající míč. Arminia může opět zaútočit.
     
    55
    Mike van der Hoorn dostal přihrávku na pravou stranu, kde si skvěle pokryl míč a pomohl si přihrávkou na Piepera. Domácím se dnes vůbec nedaří.
     
    54
    Leon Goretzka si na hranici velkého vápna zpracoval odražený míč, přehodil si jej na levačku a zakončil. Jeho rána však prolétla nad břevnem.
     
    52
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern pokračuje v exhibici! Robert Lewandowski tentokrát odcentroval těsně před malé vápno a dobíhající THOMAS MULLER bez přípravy přidal svou druhou branku v utkání!
     
    52
    Kingsley Coman si přehodil míč na pravačku a odcentroval do pokutového území. S jeho pobídkou si však obrana dokázala poradit.
     
    51
    Lucas Hernández se na levém křídle krásnou kličkou zbavil obránce a odcentroval do velkého vápna. Amos Pieper míč odehrál mimo velké vápno.
     
    50
    Další obrovská šance Bayernu! Gnabry vystihl špatnou rozehrávku domácího brankáře a následně našel Lewandowskiho, který z dobré pozice trefil břevno!
     
    49
    Christian Gebauer si naběhl na krásnou přihrávku za obranu Bayernu Mnichov, jenže Manuel Neuer mu zmenšil střelecký úhel a vytáhl parádní zákrok!
     
    48
    Leon Goretzka vybojoval odražený míč na polovině hrací plochy a rozehrál na levou stranu. Fotbalisté Bayernu pokračují v aktivní hře.
     
    47
    Robert Lewandowski nakopl míč na hranici velkého vápna, kam sprintoval Serge Gnabry, jenže rychlonohý fotbalista Bayernu se k zakončení neprokousal.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Bayern ale ihned začal rozehrávku Arminie napadat a získal míč pro sebe.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Bayernu Mnichov! Hosté se totiž dostali do vedení, když se prosadil Thomas Müller. Po pětadvaceti minutách se navíc trefil Robert Lewandowski. Polský útočník se navíc dokázal prosadit ještě v nastaveném čase. Do kabin se proto odchází za stavu 0:3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern ještě před přestávkou přidává třetí branku! Thomas Müller z hranice velkého vápna poslal přihrávku do pokutového území a ROBERT LEWANDOWSKI se štěstím přidal svou druhou branku v utkání!
     
    45
    Thomas Müller upadl po souboji na hranici velkého vápna, jenže tentokrát měl rozhodčí střet přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    44
    Manuel Neuer musel po dlouhé době zasahovat. Hostující brankář si dal pozor na slabou střelu z hranice velkého vápna a bez problémů schoval míč do rukavic.
     
    43
    Stefan Ortega si dal pozor na další průnikovou přihrávku za obranu soupeře. Domácí brankář následně nakopl míč na pravou stranu, kde byl Benjamin Pavard.
     
    42
    Gnabry znovu operoval s míčem u nohy na pravé straně hrací plochy, jenže tentokrát poslal přihrávku pouze do ofsajdu.
     
    41
    Serge Gnabry odcentroval z levé strany do pokutového území, nicméně jeho pobídka na malé vápno skončila v rukavicích brankáře.
     
    40
    Serge Gnabry vymyslel průnikovou přihrávku na hranici velkého vápna, kam se hnal Thomas Müller, jenže jeho průnik zastavil první obránce.
     
    39
    Serge Gnabry dostal prostor na pravé straně, jenže po špatném převzetí míče si jej předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal na trávníku.
     
    38
    Fabian Klos se hnal za dalším nákopem na polovinu soupeře, jenže tentokrát si nepotykal se zpracováním míče, který mu uskočil.
     
    37
    Boateng si dal pozor na vysoký centr z pravé strany hrací plochy a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Bayern brání pozorně.
     
    36
    Arminia se v posledních minutách alespoň občas tlačí do pokutového území, jenže nikdo v tmavém dresu nemá moc prostoru.
     
    35
    Corentin Tolisso napřáhl ke střele zpoza hranice velkého vápna, ale hostující brankář jeho ránu vytlačil skvělým zákrokem na rohový kop!
     
    34
    Bayern se znovu usadil na polovině soupeře, jenže akce hráčů v bílém skončila nepřesnou přihrávkou do velkého vápna. Arminia může uklidnit hru.
     
    33
    Marcel Hartel se v pokutovém území dostal k odraženému míči a zakončil levačkou. Jeho dělovka však prolétla těsně nad břevnem.
     
    32
    Zadáci Bayernu po menším nedorozumění znovu uklidňují kombinaci na vlastní polovině. Nikdo v tmavém dresu Bielefeldu rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    31
    Anderson Lucoqui dostal přihrávku na levou stranu, odkud nakopl míč do velkého vápna, jenže Klose ve skvělé pozici vychytal Manuel Neuer!
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme jednoznačný souboj. Hostující Bayern Mnichov kraluje dění na hřišti.
     
    29
    Goretzka dostal další přihrávku na polovinu soupeře, krásně se otočil kolem obránce, jenže jeho přihrávka skončila mimo hrací plochu.
     
    28
    Bayern navíc pokračuje v aktivním přístupu k utkání. Goretzka spěchal za další přihrávkou na levou stranu, ale tentokrát už míč neudržel na trávníku.
     
    26
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern přidává svou druhou branku v utkání a může se uklidnit. Goretzka potáhl míč po levé straně, zpětnou přihrávkou poslal míč na hranici velkého vápna a ROBERT LEWANDOWSKI parádní střelou rozvlnil síť!
     
    25
    Domácí zahrávali svůj prnví rohový kop v utkání. Vysoký centr propadl na malé vápno, odkud jej s přehledem odkopl skvěle postavený David Alaba.
     
    24
    Stefan Ortega se ujal rozehrávky domácího celku. Domácí brankář ale neměl moc možností a musel si pomoci nákopem na polovinu soupeře.
     
    23
    Gnabry se z pravého křídla tlačil do pokutového území, jenže neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Podle rozhodčí se o faul nejednalo.
     
    22
    David Alaba potáhl míč po levé straně na polovinu soupeře a Bayern už rozjíždí další rychlou kombinaci. Hráči Bayernu zatím jednoznačně dominují.
     
    21
    Gnabry zahrával další přímý kop Bayernu Mnichov. Jeho centr se snesl na hranici velkého vápna, jenže Boateng míč hlavou přizvedl jen do prostoru, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    20
    Lucas Hernández operoval s míčem u nohy na levé straně hrací plochy. Krajní obránce Bayernu dokonce odcentroval, ale trefil jen prvního zadáka.
     
    19
    Kingsley Coman si dal pozor na rozběhnutého Klose a pomohl si před ním malou domů. Manuel Neuer tradičně vyslal velmi přesnou rozehrávku.
     
    18
    Bayern zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se tentokrát snesl na malé vápno, jenže Niklas Süle hlavičkou poslal míč do rukavic brankáře.
     
    17
    Christian Gebauer získal odražený míč na pravé straně a chtěl překvapit obranu Bayernu dlouhou přihrávkou. Tolisso nákop stačil srazit do autu.
     
    16
    Niklas Süle pěknou přihrávkou na levou stranu uvolnil Boatenga, který bez váhání potáhl míč na polovinu Bielefeldu. Domácí celek zatím pouze brání.
     
    15
    Robert Lewandowski se na polovině soupeře dostal k odraženému míči a procedil jej do velkého vápna. Hráči Bayernu nyní hrají velmi aktivně.
     
    14
    David Alaba odcentroval z levé strany do velkého vápna, kde si na krásný centr naskočil Corentin Tolisso, ale Stefan Ortega jeho ránu schoval do rukavic.
     
    13
    Thomas Müller se znovu prodral až do pokutového území, jenže jeho zakončení prolétlo kolem vzdálenější tyčky. Domácí obrana si na hvězdu Bayernu musí dát větší pozor.
     
    12
    Serge Gnabry napadal rozehrávku soupeře a vrhl se pod nohy rozehrávajícího brankáře. Stefan Ortega míč odkopl na poslední chvíli.
     
    11
    David Alaba potáhl míč na polovinu soupeře, odkud následně odcentroval Benjamin Paverd, s jehož pobídkou si domácí obrana poradila.
     
    9
    Bayern právě vstřelil branku!
    Favorizovaný Bayern Mnichov se hned v úvodu dnešního souboje ujímá vedení! Robert Lewandowski krásnou přihrávkou rozběhl spoluhráče a THOMAS MULLER na druhý pokus dopravil míč do sítě!
     
    8
    Niklas Süle diriguje rozehrávku Bayernu Mnichov na polovině soupeře. Jeho pobídka přiletěla na velké vápno, kde zasáhl připravený obránce.
     
    7
    Benjamin Pavard dostal přihrávku na pravou stranu, odkud vymyslel zajímavou pobídku na hranici velkého vápna, jenže tam nebyl nikdo z hráčů Bayernu.
     
    6
    David Alaba na polovině hřiště skvěle načasoval svůj skluz, při kterém se položil pod nohy rozběhnutého soupeře a odehrál míč do bezpečí.
     
    5
    Christian Gebauer poslal přihrávku na polovinu Bayernu, jenže domácí celek se u míče dlouho neohřál. Naopak Bayern už rozjíždí další kombinaci.
     
    4
    Serge Gnabry tentokrát poslal průnikovou přihrávku mezi obránce, jenže jeho pobídka byla příliš prudká a skončila u obránce v tmavém dresu.
     
    3
    Gnabry dostal přihrávku na pravou stranu, patičkou vrátil míč pod sebe, jenže k jeho pobídce se nedostal nikdo v dresu Bayernu Mnichov.
     
    2
    Coman dostal přihrávku na levou stranu, přenechal míč Hernándezovi, který ihned odcentroval na malé vápno, ale obrana jeho pobídku odvrátila.
     
    1
    Bayern obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale přihrávka za obranu byla příliš krátká.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Bielefeld bude hrát v černém, zatímco Bayern oblékne bílou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – de Medina, Pieper, van der Hoorn, Lucoqui – Kunze, Prietl – Gebauer, Doan, Hartel – Klos.
    Náhradníci: Linnér – Seufert, Córdova, Behrendt, Laursen, J. Nilsson, Yabo, Edmundsson, Schipplock.

    Bayern Mnichov: Neuer – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández – Tolisso, Goretzka – Gnabry, T. Müller, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – B. Sarr, A. Davies, Javi Martínez, J. Boateng, Choupo-Moting, Costa, Musiala, Roca.

    Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel.
     
    Poslední vzájemné zápasy

    Bielefeld – Bayern 0:1
    Bayern – Bielefeld 3:1
    Bayern – Bielefeld 2:0
    Bielefeld – Bayern 0:1
    Bayern – Bielefeld 1:0
     
    Bayern Mnichov

    Hostující celek je samozřejmě jasným favoritem, a to nejen tohoto utkání, ale celého ročníku. V úvodních třech kolech zatím Bayern vybojoval 6 bodů a v tabulce se nachází na čtvrtém místě. Bayern začal výhrou 8:0 nad Schalke, poté ale překvapivě prohrál 1:4 na hřišti Hoffenheimu. V posledním kole Bayern přestřílel Herthu 4:3. Bayern tedy ve třech zápasech nastřílel 13 branek a dnes pořádně prověří domácí defenzívu.
     
    DSC Arminia Bielefeld

    Domácí celek má po třech zápasech na svém kontě čtyři body. Arminia v prvním kole hrála 1:1 ve Frankfurtu, poté porazila 1:0 Kolín nad Rýnem a naposledy hrála na hřišti Brém, kde prohrála 0:1. Hosté si tedy nevedou vůbec špatně, hlavně skvěle brání, tak uvidíme, jak si obrana dnes povede proti neskutečně ofenzivnímu Bayernu.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce německého fotbal u sledování on-line přenosu utkání 4. kola Bundesligy mezi týmy DSC Arminia Bielefeld a Bayern Mnichov. Jasným favoritem tohoto utkání je hostující celek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 60. Doan (Klos) – 9. T. Müller, 26. Lewandowski (Goretzka), 45+1. Lewandowski (T. Müller), 52. T. Müller (Lewandowski)

    Karty:   75. de Medina (BIE)   77. Tolisso (BAY)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:6.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – de Medina (84. Behrendt), Pieper, van der Hoorn, Lucoqui – Kunze (71. Schipplock), Prietl – Gebauer, Doan (90. Seufert), Hartel (90. Edmundsson) – Klos.
    Náhradníci: Linnér – Seufert, Córdova, Behrendt, Laursen, J. Nilsson, Yabo, Edmundsson, Schipplock.

    Bayern Mnichov: Neuer – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández (90. A. Davies) – Tolisso, Goretzka (66. Javi Martínez) – Gnabry (66. Costa), T. Müller, Coman (86. Musiala) – Lewandowski (86. Choupo-Moting).
    Náhradníci: Nübel – B. Sarr, A. Davies, Javi Martínez, J. Boateng, Choupo-Moting, Costa, Musiala, Roca.

    Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel
    ocianews.com