Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:3 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 0:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Spartak Moskva
Neděle 18.10.2020, 16:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:35:57)
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) 26 zákroků, 0 gólů, 100%
    Lukáš Radil (SPM) 2+1, 3 střely, čas na ledě 17:44
    Robin Hanzl (SPM) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:43
     
    Dnešní utkání sledovalo 4459 diváků.
     
    Střely na branku: 26 – 15
     
    Je dobojováno. Domácí se celou třetí třetinu marně snažili o kontaktní branku, která by je vrátila zpět do hry a Hudáček držel své čisté konto. Nakonec neinkasoval a naopak se do prázdné branky trefil podruhé v utkání Lukáš Radil a pečetil tak výhru svého týmu na minském ledě. Domácí tak dnes odejdou z ledu s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hosté se ještě nadechli k jednomu, asi poslednímu útoku tohoto zápasu a za chvíli tak budou moci slavit výhru na ledě soupeře.
    59:22 Lukáš RADIL - 0:3
     
    59:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Vyhozený puk si ve středním pásmu našel LUKÁŠ RADIL a zavezl ho až před odkrytou branku Minsku, do které pohodlně zakončil – 0:3. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Sergej Širokov.
     
    58:48
    Jori Lehterä si u modré čáry našel kotouč a z bekhendu ho poslal na odkrytou klec, kterou ale o dost minul. Domácí se pak vrací rychle před branku Hudáčka.
     
    58:33
    Hudáček nyní hodně podržel svůj tým, když ukryl do lapačky nebezpečnou střelu zblízka, o kterou se postaral Igor Martynov. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:20
    A branka Minsku je prázdná, domácí to tedy zkusí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře!
     
    58:14
    Dinamo Minsk si bere oddechový čas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:27
    Spartakovci se natlačili do pásma soupeře, ale tam byli pečlivě hlídaní obranou Minsku, který tak hned po zisku puku míří na opačnou stranu.
     
    56:33
    Zblízka zakončoval znovu Jegor Šarangovič, ale Hudáček měl připravenou hůl a tou pak puk srazil do rohu obranného pásma.
     
    55:55
    Ilja Litvinov číhal mezi kruhy, přihrávku ale nedostal. Následovala střela Vladislava Koljačonoka, ale ta mířila jen vedle levé tyče z pohledu Júlia Hudáčka.
     
    55:22
    Hosté se už nikam nehrnou, hlídají si svůj náskok a nepouštějí se do bezhlavých akcí. Domácím naopak začíná ubíhat čas a už jim ho moc nezbývá na to, aby se zápasem ještě něco udělali.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Radil (Lehterä, Djuse), 34. Lehterä (Radil, Kulik), 60. Radil (D. Višněvskij, Širokov)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Menell, Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin, Znacharenko (A), Nogačjov, Falkovskij – Drozdov, Šarangovič (C), Kogaljov – Protas, Revenko, Bujnickij – Martynov, Usov, Anosov – Pinčuk, Pavlenko, Litvinov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Djuse, D. Višněvskij, Pivcakin, Rylov (A), Zubarev, Kulik, Nikišin, Kutějkin – Lehterä (A), Širokov (C), Radil – Arkalov, Zubov, Zlobin – M. Cyplakov, R. Hanzl, Fjodorov – Šablovskij, Talalujev, Juňkov.

    Rozhodčí: Beljajev, Kulakov – Lazarev, Parikov

    Diváci: 4459
    thejrc.org