Eibar – Osasuna 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Levante 2:0 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:1 (kon.)
Alavés – Elche 0:2 (kon.) | Huesca – Valladolid 2:2 (kon.) | Real Betis – Real Sociedad 0:3 (kon.)
konec
SD Eibar
0:0 (0:0)
CA Osasuna
Neděle 18.10.2020, 12:00 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou 0:0. Druhý poločas naprosto napodobil ten první, i tentokráte jsme sledovali nezáživnou podívanou, jenž většinu času nabízela hru ve středu hrací plochy. Oba celky se tak jen horko, těžko dostávaly do šancí, přesto byla směrem dopředu o něco nebezpečnější Osasuna. Žádné branky jsme se přesto nedočkali, za zmínku tak stojí, že hlavní sudí dohromady vysázel pět žlutých a jednu červenou kartu.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 1:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12. (13:51:19)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do padajícího míče se opřel domácí Gil, který ovšem na brankáře nevyzrál.
     
    90+2
    Již nám běží druhá nastavená minuta, Eibar se s míčem usadil na útočné polovině, kde si vybojoval jeden z posledních volných kop. Ten navíc rozehraje Rodrigues.
     
    90+1
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike García, přichází Quique.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Osasuna bude dohrávat v početní nevýhodě! Za tahání soupeřova dresu vyfasoval druhou žlutou kartu středopolař Moncayola.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se branky nedočkáme. Zcela určitě bude sudí něco málo nastavovat.
     
    87
    Osasuna tak měla možnost rozehrávat další rohový kop, který doskákal k hranici malého vápna, kde to nekompromisním odkopem vyřešil stoper Oliveira.
     
    86
    Tady moc nescházelo! Obrana domácích totiž propadla a málem z toho byla první branka. Jony se dostal s míčem do pokutového území, kde si ve skluzu málem vstřelil vlastní branku Burgos.
     
    85
    Pouze v ofsajdovém postavení se nacházel domácí Kike, který tak logicky nemohl pokračovat v útočné akci. Naopak rozehrávat mohl dnes dobře hrající Aridane.
     
    84
    Nepříliš dobře to udělal rozehrávající Arbilla, který ze své kopačky vypustil dalekonosný pas, jenž se snesl do zámezí. O autové vhazování se postará García.
     
    83
    Náramně čistý zákrok předvedl u postranní lajny hostující Aridane, který skluzem zastavil unikajícího Kike. O faul se nejednalo, domácí budou moci vhazovat.
     
    82
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku, na první přesný zásah stále čekáme. Oba celky se střídají v držení míče, nyní ho má na kopačce Roncaglia.
     
    81
    Nakonec to bylo s lehkou tečí a na rohy tak máme srovnáno. Tentokráte jsme sledovali hodně nebezpečný centr, se kterým měl vyběhnuvší Herrera problémy.
     
    80
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Rubén García, přichází Adrián López.
     
    79
    Najednou sledujeme hezké fotbalové momenty. Eibar se totiž pokoušel podniknout rychlý protiútok, při kterém to Rodrigues zkoušel nepřesnou střelou.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   1. Atienza (EIB), 62. Arbilla (EIB) – 26. Barja (OSS), 40. Moncayola (OSS)   89. Moncayola (OSS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 1:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    SD Eibar: Dmitrović – Arbilla, Burgos, P. Oliveira, Kévin Rodrígues – Pozo, S. Álvarez, Atienza, Inuj (70. Gil) – Kike García (C) (90+1. Quique), Muto (57. Enrich).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – R. Correa, J. A. Martínez, Enrich, Rafa, Olabe, Eñaut, P. León, Kądzior, Quique, Gil.

    CA Osasuna: Herrera – Roncaglia, Aridane, D. García, I. Pérez – Barja (67. Vidal), Oier (C), Moncayola, R. García (80. Adrián López) – Gallego, Calleri (32. Jony).
    Náhradníci: R. Martínez, J. Pérez – Cruz, U. García, Adrián López, Navas, Jony, Vidal.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    ocianews.com