Thomas Almeida - Jonathan Martinez Vítěz: Martinez (kon.) | Claudio Silva - James Krause Vítěz: Krause (kon.)
Jimmy Crute - Modestas Bukauskas Vítěz: Crute (kon.) | Katlyn Chookagianová - Jessica Andradeová Vítěz: Andradeová (kon.)
Brian Ortega - Čan Sung Jung Vítěz: Ortega (kon.)
konec
Claudio Silva - James Krause

Vítěz: Krause

Neděle 18.10.2020, 01:48 • Fight Island, Abú Zabí • UFC
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. Sledujte i další zápasy tohoto galavečera. (02:11:08)
     
    V tomto utkání vítězí jednomyslným rozhodnutím sudích James Krause. I přes zápasové zranění kolene dokázal předvést technicky vytříbený výkon, kterým kontroloval zběsilé údery svého brazilského soupeře. V celém střetnutí jsme neviděli jedinou ránu, která by s kterýmkoliv bojovníkem otřásla, nicméně kontrola oktagonu a celkově větší kadence ze strany Krause nakonec rozhodly o finálním výsledku. Raduje se americký zápasník.
     
    Vítěz: James Krause (na body – jednomyslné rozhodnutí)
     
    05:00
    Konec zápasu
     
    04:25
    Malátným pohybem lákal Brazilec Krause do pasti, ovšem nepovedlo se mu trefil úder z krátké vzdálenosti rovnou na bradu.
     
    03:43
    V předposlední minutě zápasu zkusil Krause přejít do svého prvního takedownu, ale hru na zemi v tomto duelu zřejmě neuvidíme. Brazilec se taktéž ubránil.
     
    03:02
    Claudio Silva se vší silou položil do své levačky, Krause ale výborně blokuje. Třetí kolo přináší nejmenší počet přesných ran, body by ale měly jít za Krausem.
     
    02:25
    Krause zkouší postavení soupeře rozhodit častým naznačováním, zřejmě by chtěl utkání obohatit o finiš, jenže Brazilec mu nedává prostor k rozhodujícímu úderu.
     
    01:42
    Tentokrát Krause u rozhodčího Bosackiho reklamoval vystrčené prsty Silvy. Sudí tak upozorňuje brazilského bojovníka.
     
    01:18
    Krause trefil z ústupu velmi slušnou pravačku, jenže by to chtělo delší kombinaci.
     
    00:42
    Pohyb Krause není ideální, za což jistě může zraněné koleno. Ale tento zápas nevzdává. Brazilec nicméně zkušeně vycítil problém svého soupeře a rozdává calfkick.
     
    00:12
    Krause zachytil přiskočený kop Silvy, jenže pak si nepohlídal rychlý jab Brazilce a byl rád, že to dopadlo relativně neutrálně.
     
    00:01
    Začátek 3. kola
     
    05:00
    Konec 2. kola
     
    04:22
    No a podívejme se. Brazilec konečně trefil svůj zběsilý hák a Krause musí hlídat své postavení, jinak ho Silva tvrdě potrestá.
     
    03:33
    Krause má utkání pod kontrolou a parádně se vyhnul dalšímu pokusu o takedown. Že by ale Američan bodoval, to se ve druhé rundě určitě tvrdit nedá.
     
    03:10
    Je vidět, že Silva má knockoutový úder, jenže od jeho trefení je na míle daleko. Krause sám čeká na výraznější akci.
     
    02:02
    Silva se snaží o aktivitu, jenže Krause jeho neortodoxní pohyb zvládá číst. Sám sice nyní nerozdává, ale kondičně je na tom určitě lépe než Brazilec.
     
    01:42
    Krause jen o pár centimetrů promáchl svůj pravý hák. Kdyby ho trefil, mohlo být vymalováno, protože Silva znovu zcela zbytečně přepadl do úderu.
     
    01:08
    Silva bez přípravy útočil na nohu, Krause si v pohodě couvnul a o vteřinu později už byl pět metrů vzdálený od ležícího soupeře.

    Patrik Czepiec

    Lukasz Bosacki
    ocianews.com