Chabarovsk – Jokerit 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 1:3 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 3:1 (kon.)
Riga – Magnitogorsk 0:5 (kont.) | Petrohrad – Viťaz 5:1 (kon.) | Soči – Ufa 0:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:1 (3:0, 0:1, 2:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 19.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:50:54)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nakonec nenaskočil žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 30
    Trestné minuty: 10 – 22
    Vhazování: 29 – 26
    Zblokované střely: 12 – 12
    Hity: 8 – 29
     
    Dnešní utkání sledovalo 6374 diváků.
     
    Je konec! Domácí si nakonec dokráčeli pro jasnou výhru 5:1 a berou dva body do tabulky. Viťaz toho za celý zápas moc nepředvedl a zaslouženě prohrál. O čtvrtou branku domácí se postaral Miro Aaltonen, kterého parádní přihrávkou zpoza branky našel Jakov Trenin. Petrohrad uzavřel skóre zápasu minutu před koncem, když početní výhodu využil Jakov Trenin.
     
    Konec zápasu.
    59:00 Jakov TRENIN - 5:1
     
    59:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Minutu před koncem utkání využívají domácí hokejisté přesilovou hru, čímž nasázeli svému sokovi bůra! Igor Ožiganov poslal kotouč před branku, kam si sjel k tyči JAKOV TRENIN, který svou tečí nedal gólmanovi šanci. Asistence: Igor Ožiganov a Vladimir E. Tkačjov.
     
    58:28
    Viťaz začal své oslabení dobře. Nejprve vystavil svého soupeře do ofsajdu, načež poslal kotouč přes všechny čáry. Přesto ale musel Ilja Ježov zasahovat.
     
    58:02
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jurij Pautov – 2 min., podrážení).
     
    57:12
    Hokejisté v modrých dresech už nikam nespěchají a chtějí se soustředit hlavně na obrannou činnost. Přece jen vedou o tři góly a nikam se hnát nemusí.
     
    56:49
    A na tom se nic nemění ani po další akci Moskevské oblasti. Michail Berdin sice musel zasahovat, ale udržel kotouč ve výstroji a nechal raději přerušit hru.
     
    56:17
    Alexandr Sjomin se natlačil s kotoučem až do brankoviště, ale beton domácího gólmana přehodit nedokázal. Nadále tak hosté prohrávají o tři góly.
     
    55:34
    Viťaz získal puk v obranném pásmu a během chvilky se dostal až do toho útočného. Střela od modré ovšem skončila na prvním obránci Petrohradu.
     
    54:53
    Vítězství v dnešním zápase je opravdu jasné, budou ho brát domácí hokejisté. Ti budou brát dva body do tabulky a stáhnou náskok prvního CSKA.
     
    54:17
    Jevgenij Timkin je na ledě!
     
    53:48
    Emil Galimov odvedl dobrou práci v útočném pásmu, kde hodně zpomalil akci soupeře. Troufnu si tvrdit, že domácí hokejisté toto oslabení přežijí.
     
    53:06
    Avšak hosté se během chvilky dostali znovu do pásma. Justin Danforth se dostal ke střele, ale Viťaz nadále prohrává o dvě branky a nevypadá to s ním dobře.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. K. Marčenko (Vey, Švec-Rogovoj), 9. Kameněv (Bengtsson, Kuzmenko), 13. Kemppainen (Tkačjov, E. Galimov), 45. M. Aaltonen (Trenin), 59. Trenin (Ožiganov, Tkačjov) – 34. Tedenby


    SKA Petrohrad: Berdin (Hellberg) – Bengtsson, Galeňuk, Tokranov, Ožiganov, Antipin, Kirsanov, Chafizullin – Švec-Rogovoj, K. Marčenko, Vey – M. Aaltonen, Burdasov, Kuzmenko – Kemppainen (A), Timkin (A), Ketov (C) – Trenin, Tkačjov, E. Galimov – Kameněv.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Voronkov, Hultström, Borodkin, Golovkov (A), Pautov, Vorobej, Sarajev – Danforth, Daugavinš, Tedenby – A. Sjomin (C), Děrgačov, Grebenščikov – V. Popov, Lugin, Laričev – Bardakov, Arťuchin (A), Malychin – Mojsejev.

    Rozhodčí: Sergejev, Soin – Galimov, Maximovskij

    Diváci: 6374
    ocianews.com