Zenit – Club Brugge 1:2 (kon.) | Dynamo Kyjev – Juventus 0:2 (kon.) | Chelsea – Sevilla 0:0 (kon.)
Rennes – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Lazio – Dortmund 3:1 (kon.) | Barcelona – Ferencváros 5:1 (kon.)
PSG – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | RB Lipsko – Başakşehir 2:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:1 (2:0)
Ferencváros Budapešť
Úterý 20.10.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:54:10)
     
    Už příští týden se Barcelona v rámci druhých zápasů představí na půdě Juventusu Turín, zatímco maďarský celek doma přivítá Dynamo Kyjev.
     
    Tabulka skupiny G po prvních zápasech

    1. Barcelona 3 body, skóre 5:1
    2. Juventus 3 body, skóre 2:0

    3. Dynamo Kyjev 0 bodů, skóre 0:2
    4. Ferencvárosi TC 0 bodů, skóre 1:5
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 7:15.
     
    Je konec! Barcelona zvládla domácí premiéru v Lize mistrů a vítězí 5:1. Maďarský celek přitom nevstoupil do duelu vůbec špatně. Po deseti minutách hosté dokonce dopravili míč do sítě, ale branka nemohla platit pro ofsajd. Vzápětí měl velkou šanci Messi, ale Dibusz jeho ránu vyrazil. Ferencváros si připravil ještě jednu možnost, ale Isael ve vyložené šanci orazítkoval jen brankovou konstrukci. Od té doby už na hřišti kralovala Barcelona. Po zásahu Kovaceviče ve velkém vápně proměnil penaltu Lionel Messi! V dalších velkých šancí selhali Fati a Trincao. V závěru poločasu přesto přidal druhou branku Anssumane Fati.

    Ve druhém poločase přidal třetí branku katalánského velkoklubu Philippe Coutinho. Maďarský celek ale nepřestal hrát aktivně a dočkal se odměny. Piqué totiž fauloval ve vápně a byl poslán do sprch. Následnou penaltu poté proměnil Ihor Charatin. Hosté poté otevřeli hru, což Barcelona potrestala z protiútoků. Deset minut před koncem se trefil mladíček Pedri a v samotném závěru se po přihrávce Messiho prosadil i Ousmane Dembèlé.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Lionel Messi ještě mohl přidat svou druhou branku! Jeho technickou ránu z přímého kopu však krásným zákrokem vyrazil hostující brankář!
     
    90+1
    Kovacevič trefil unikajícího soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
    89. Ousmane DEMBÈLÉ - 5:1
     
    89
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona nakonec vsítila i pátou branku! Lionel Messi se tentokrát představil jako přihrávající hráč, ve vápně poslal míč do prostoru, kde byl OUSMANE DÉMBELE a placírkou uklidil míč do sítě!
     
    88
    Ještě jedna možnost pro hosty! Róbert Mak se v pokutovém území dostal k odraženému míči a zakončil levačkou! Neto jeho ránu vyrazil!
     
    87
    Hosté rozjeli další akci na polovině soupeře, jenže jejich akce se odehrávala daleko od pokutového území. Barcelona už si bez problémů kontroluje vedení.
     
    86
    Dembéle dostal přihrávku do pokutového území, kde si míč přehodil na levačku, ale jeho ránu zastavil obětavým zákrokem pozorný obránce.
     
    85
    Ještě jedna žlutá karta! Ihor Charatin dojel soupeře ostrým skluzem a vidí žlutou kartu.
     
    84
    Maďarský celek se znovu usadil na polovině soupeře a nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Hráči Ferencvárose hrají sympaticky.
    82. PEDRI - 4:1
     
    82
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí celek přidává čtvrtou branku i v oslabení! Ousmane Dembèlé potáhl míč po pravé straně do velkého vápna, poslal zpětnou přihrávku a mladík PEDRI pohotovou přízemní střelou k tyči vsítil svou první branku v Lize mistrů!
     
    82
    Hosté reklamovali další pokutový kop. Ve vápně upadl Isael, jenže jeho pád byl hodně teatrální a rozhodčí mu dal jasným gestem najevo, že pískat nebude.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. Messi (pen.), 42. Fati (F. de Jong), 52. Coutinho (Fati), 82. Pedri (O. Dembèlé), 89. O. Dembèlé (Messi) – 70. Charatin (pen.)

    Karty:   32. Laïdouni (FTC), 44. Ćivić (FTC), 85. Charatin (FTC), 90+1. A. Kovacević (FTC)   68. Piqué (BAR)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 7:15.
    FC Barcelona: Neto – Roberto (62. Firpo), Piqué, Lenglet, Dest – Pjanić (76. S. Busquets), F. de Jong – Trincão (63. O. Dembèlé), Coutinho (71. R. Araújo), Fati (63. Pedri) – Messi (C).
    Náhradníci: Peña, Tenas – R. Araújo, Puig, Braithwaite, Pedri, S. Busquets, Griezmann, O. Dembèlé, Aleñá, Firpo, Mingueza.

    Ferencváros Budapešť: Dibusz (C) – Botka (77. Lovrencsics), Blažič, A. Kovacević, Ćivić (63. Heister) – Charatin, Laïdouni (63. Somália) – Sigér – Zubkov (71. Mak), Nguen (71. Boli), Isael.
    Náhradníci: Bogdán, Bánki – Baturina, Heister, Lovrencsics, Dvali, Somália, Frimpong, Mak, Boli.

    Rozhodčí: Scharer – de Almeida, Zogaj
    bahis siteleri