Nové Zámky – Zvolen 1:0 (4:3 po s.n.) | Košice – Miskolc 4:1 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Úterý 20.10.2020, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:26
    Košice dali gól!
    Bolo však viac-menej jasné, ako to dopadne. Košice sa neuponáhľali, počkali si na ideálny moment a z vlastného pásma trafili prázdnu miškoveckú svätyňu. Skóroval MAREK BARÁNEK. Asistencia: Žiga Pavlin.
     
    34:46
    Košice dali gól!
    Košičania rozostavili svoj presilovkový formát, ktorý bol pomerne rýchlo úspešný. Na konci ich gólovej akcie stál pritom PAVEL KLHŮFEK, ktorý tak zavŕšil hetrik. Asistencia: Oliver Jokeľ.
     
    18:18
    Košice dali gól!
    Košičania sa ale presadili bezprostredne po Wolffovom návrate na ľad. V pásme nepoľavili a súperovi pohrozili viacerými strelami. Cestu do siete si napokon našiel puk PAVLA KLHŮFKA. Druhý gól za posledných 10 minút pre tohto muža. Asistencia: Martin Réway.
     
    12:41
    Košice dali gól!
    Následne to už ale nedokázal. Košičania zvolili tentokrát výrazne tvrdší projektil, ktorý si napokon predsa len našiel cestu do siete. Presadil sa PAVEL KLHŮFEK. Asistencie: Marek Baránek, David Růžička.
     
    05:00
    Miškovec dal gól!
    A Oceliarov to môže poriadne mrzieť. Miškovec sa totiž dostal do rýchleho protiútoku, v ktorom našiel recept na Sedláčka SZILÁRD ROKÁLY. Asistencie: Kevin Wehrs, Haralds Egle.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 13. Klhůfek (Baránek, Růžička), 19. Klhůfek (Réway), 35. Klhůfek (Jokeľ), 53. Baránek (Pavlin) – 5. Rokály (Wehrs, Egle)


    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Mudrák, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Novota — Vopelka, Chovan (C), Réway — Milý, Pospíšil, Klhůfek — Belluš, J. Eliaš, Jenyš — Krasničan, Havrila, Jokeľ — Frič
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna (Kiss) — Wehrs, Szirányi, Wolff, Vojtkó, Göz, Láda — Egle, Vas, Rokaly — Flick, Osterberg, Lövei — Révész, Miskolczi, Csányi — Farkas
    thejrc.org