Kazaň – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 3:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Úterý 27.10.2020, 17:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Nigel DAWES - 3:2
     
    58:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Gól platí! Tichonov si najel do útočného pásma, sám mohl zakončovat, ale i přes faul bránícího hráče se rozhodl pro zpětnou přihrávku na NIGELA DAWESE, který střelou po ledě zamířil mimo Barulinův dosah – 3:2. Asistence: Viktor Tichonov.
    36:55 Nigel DAWES - 2:2
     
    36:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tomuhle se dá říkat bleskově využitá přesilovka! Ihned po buly doputoval po kombinaci puk na pravou stranu, kde byl zcela volný NIGEL DAWES a střelou z vrcholu kruhu vymetl růžek Barulinovy branky – 2:2. Asistence: Stéphane Da Costa, Justin Azevedo.
    34:02 Alexandr OSIPOV - 1:2
     
    34:02
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou! Ti sice nejprve nevyužil přečíslení dvou na jednoho, když Kosticynovu střelu vyrazil Miftachov před sebe, volný puk však dojel ALEXANDR OSIPOV a ten už mířil o poznání lépe – 1:2. Asistence: Andrej Kosticyn, Alexej Volgin.
    21:14 Rafael BIKMULLIN - 1:1
     
    21:14
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Komu ale útok vyšel, to byli hosté. Po průniku do útočného pásma si zleva mírně na střed sjel RAFAEL BIKMULLIN a přes obránce vyslal prudký švih. Miftachov neměl dobrý výhled, moc toho neviděl a puk mu zaplul k jeho pravé tyčce – 1:1. Asistence: Andrej Kosticyn, Alexej Volgin.
    13:19 Stéphane Da Costa - 1:0
     
    13:19
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a domácí vedou! Do levého kruhu dostal nabito STÉPHANE DA COSTA a dělovkou trefil horní růžek Barulinovy branky – 1:0. Asistence: Mikael Wikstrand, Nigel Dawes.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. S. Da Costa (Wikstrand, Dawes), 37. Dawes (S. Da Costa, Azevedo), 59. Dawes (V. Tichonov) – 22. Bikmullin (A. Kosticyn, Volgin), 35. A. Osipov (A. Kosticyn, Volgin)


    Ak Bars Kazaň: Miftachov (Achťamov) – Ljamkin, Judin, Pedan, Wikstrand, Fazylzjanov, Žuravljov, Bogatov – K. Petrov, Azevedo (C), Galijev – Voronkov, A. Galimov, Dyňak – V. Tichonov, S. Da Costa, Dawes – M. Gluchov (A), Burmistrov, Lukojanov (A) – Safonov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Rantakari, Bryncev (A), Volgin, A. Osipov (C), Sidorov, Loginov (A), Motygullin – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund – A. Kosticyn, Galuzin, Bikmullin – Šiksatdarov, Chafizov, Šafigullin – Grošev, Šarifjanov, Bucajev – Golubovič.

    Rozhodčí: Bělov, Gofman – Ivanov, Nikolajev

    Diváci: 3 609
    thejrc.org