Košice – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 27.10.2020, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas medzi Košicami a Liptovským Mikulášom sa práve skončil. Úspešnejší v ňom boli domáci, ktorí súpera zdolali 5:1 a do tabuľky si tak pripísali tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 38:21

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. (20:24:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Košice dali gól!
    A aj tá sa končí gólom. Pripomína pritom ten tretí v Krasanovského sieti, avšak s rozdielom, že tentokrát ho prekonal JURAJ ELIAŠ. Asistencie: Michal Chovan, Martin Belluš.
     
    59:16
    Liptáci puk odpálili cez všetky čiary, Košice musia začínať spoza Sedláčka. Uvidíme zrejme jednu z posledných útočných akcií dnešného zápasu.
     
    58:55
    Vylúčenie v tíme ŠK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Nemec – 2 min., sekanie).
     
    58:30
    Prebiehajú posledné dve minúty zápasu.
     
    57:16
    Klhůfek si už môže dovoliť aj takéto kúsky. Od Vopelku dostal puk pred prakticky prázdnu bránku, ale rozhodol sa ešte hľadať spoluhráča. Strela z toho napokon nebola.
     
    57:08
    Domáci to neodhadli a puk poslali na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa teraz bude po pravej ruke Jakuba Sedláčka.
     
    56:57
    Zápas sa už len dohráva. Ani jeden z celkov už nemá záujem zbytočne riskovať.
     
    56:01
    Píska sa postavenie mimo hry v neprospech hostí.
     
    55:39
    Droppa kontroloval situáciu v obrannom pásme, následne sa rozhodol rozohrať na spoluhráčov. Cez Baču sa ale Liptáci príliš ďaleko nedostali.
     
    54:47
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    54:28
    Bača zakorčuľoval za Krasanovského bránku, spoza ktorej ešte chceli hostia založiť útočnú akciu. Už však nemali dostatok síl a museli ísť striedať.
     
    53:33
    Košice dali gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Košice to urobili exhibične, keď vyškolili hosťujúcu defenzívu. Krasanovský robil čo sa dalo, ale zakončenie spomedzi kruhov už smerovalo do odkrytej časti jeho bránky. Presadil sa MARTIN KRASNIČAN. Asistencie: Marek Baránek, Oliver Jokeľ.
     
    53:05
    Oba celky už pokračujú s piatimi mužmi.
     
    52:25
    Huna sa postavil skúsene na modrú čiaru, kde číhal na prihrávku spoluhráčov. Opäť ale boli aktívnejší domáci, ktorí puk dostali ku Krasanovskému.
     
    51:47
    Hostia majú zrejme jednu z posledných príležitostí na dramatizáciu zápasu. Zatiaľ im však presilovka nevychádza podľa predstáv, Košice sa často oslobodzujú.
     
    50:47
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Oliver Jokeľ – 2 min., napadnutie).
     
    50:00
    Máme tu posledných 10 minút riadnej hracej doby. Čas hrá rozhodne s Košicami, ktoré opäť vedú o dva góly. Domáci sa tak môžu zamerať na pozornú defenzívnu činnosť.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 29. Růžička (Klhůfek, Baránek), 30. Pavlin (Belluš, Baránek), 49. Vopelka (Klhůfek), 54. Krasničan (Baránek, Jokeľ), 60. Eliaš (Chovan, Belluš) – 45. Okuliar (Michalík)


    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Mudrák, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Cibák — Vopelka, Chovan (C), Réway — Milý, Pospíšil, Klhůfek — Belluš, Eliaš, Jenyš — Krasničan, Frič, Jokeľ — Džugan
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasanovský (Kozel) — Nemec, Kurali, Bača, Petran (A), Mezovský (A), Rusina, Droppa, Patlevič — Uhrík, Bečka, Ru. Huna (C) — Hamráček, Okuliar, Michalík — Lištiak, Matoušek, Surový — Haluška, Toma, Kalousek

    Rozhodčí: Müllner, P. Šefčík — J. Šefčík, Ordzovenský
    ocianews.com