Jekatěrinburg – Jaroslavl 1:0 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 4:1 (kon.)
Ufa – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Jokerit – Viťaz 0:0 (odl.) | Minsk – Riga 3:0 (kon.)
Soči – Barys 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Kunlun 1:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 28.10.2020, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:32 Igor POLYGALOV - 4:1
     
    56:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství! V přečíslení 2 na 1 dostal kotouč Pontus Åberg, který pod tlakem nezamířil přesně. Puk se ale od zadního mantinelu odrazil zpět před branku a IGOR POLYGALOV ho pohotově zametl za dezorientovaného brankáře Melničuka – 4:1. Asistence: Pontus Åberg a Dmitrij Ogurcov.
     
    53:30
    Ilja Karpuchin čistil předbrankový prostor příliš důrazně a je potrestán za krosček. Hosté budou hrát přesilovku!
     
    49:04
    Síly na ledě se vyrovnají! Ivan Čechovič podrazil za domácí brankou Piluta.
     
    48:17
    Ruslan Karlin vyfasoval dvouminutový trest za faul kolenem. Šance pro hosty na vstřelení kontaktního zásahu!
    44:02 Ivan ČECHOVIČ - 3:1
     
    44:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru využívají! Andy Miele nahrál mezi kruhy IVANOVI ČECHOVIČOVI, jehož střela propadla za záda brankáře Fedotova – 3:1. Asistence: Chris Wideman a Andy Miele.
     
    43:18
    Vyloučení na domácí straně. Trest na 2 + 10 minut dostává kapitán Sergej Kalinin, který je potrestán za zásah do hlavy nebo krku.
     
    38:50
    Hostující Mark Marin osekával Karlina a dostal za to dvě minuty.
     
    35:58
    Sedlák nahrál na osu Isajevovi. Po jeho sražené střele se dostal ke kotouči Vitalij Kravcov, který zblízka mířil jen do vyrážečky Melničuka!
     
    33:51
    Sergej Gončaruk se hezky uvolnil a už byl v podstatě sám před domácím gólmanem. Své zakončení však umístil jen do hrudi připraveného Fedotova. Následuje reklamní přestávka.
     
    31:50
    Hosté rozebrali obranu soupeře několika přihrávkami. Z levého kruhu zakončoval Anton Šenfeld, brankář Ivan Fedotov se však stačil včas přesunout a uhájil čisté konto!
     
    30:06
    Domácích bylo na ledě moc a tak přichází trest pro hráčskou lavici Traktoru. Přesilovka pro Nižnij Novgorod.
     
    27:46
    Lukáš Sedlák mohl zvýšit na 4:0! Po spolupráci s Hykou a Kravcovem nedokázal skórovat do poloodkryté branky. Trefil ležícího Alexeje Melničuka!
    24:39 Dmitrij OGURCOV - 3:0
     
    24:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor odskakuje už na třígólový rozdíl! Tomáš Hyka uvolnil z druhé vlny najíždějícího obránce DMITRIJE OGURCOVA. Ten měl před sebou volný prostor, takže si popojel až na vrchol levého kruhu pro vhazování a bombou na lapačku propálil Melničuka – 3:0. Asistence: Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka.
    22:52 Jaroslav KOSOV - 2:0
     
    22:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Teď ale domácí navyšují svůj náskok! Alexandr Avcin protlačil ve středním pásmu puk na JAROSLAVA KOSOVA, který jel sám na hostující branku. Naznačil kličku do bekhendu, ale kotouč si následně přehodil na forhend a podél pravého betonu brankáře Melničuka ho poslal do brankové síťky. Asistence: Alexandr Avcin.
     
    15:20
    Lukáš Sedlák se na pravém křídle zbavil protihráče a dostal se až před Melničuka. Už to vypadalo, že po forhendové kličce bude zakončovat do odkryté svatyně, puk mu však sjel a proti následnému zakončení se již Alexej Melničuk stačil přemístit!
     
    12:58
    Domácí jsou lepším týmem! Proti Melničukovi teď neuspěl z bezprostřední blízkosti Jacob Berglund.
     
    11:34
    Vitalij Kravcov si nabruslil za hostující obranu a najížděl sám na brankáře Melničuka. Místo zakončení si ale ještě počkal na Tomáše Hyku, kterému chtěl z otočky přihrávat a to už bylo moc. Tohle útočník Čeljabinsku přehnal.
     
    10:10
    V oslabení se dostal do šance Alexandr Avcin. Domácí útočník obkroužil branku a natlačil se před Melničuka, který zabránil gólu levým betonem!
     
    09:16
    Přesilovku si vyzkoušejí i hosté. Dmitrij Ogurcov je vyloučen za nedovolené bránění.
    08:57 Pontus ÅBERG - 1:0
     
    08:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! Přihrávku na levý kruh dostal PONTUS ÅBERG, který tam byl zcela volný a svou příležitost dokonale využil, když se zápěstím trefil nad lapačku brankáře Melničuka. Asistence: Lawrence Pilut a Sergej Kalinin.
     
    08:02
    Z pravého kruhu vystřelil Vitalij Kravcov a za Melničukem zazvonila tyčka!
     
    07:27
    Hostující Mark Marin dostal dvě minuty za vysokou hůl. Domácí si zahrají první přesilovku.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Åberg (Pilut, Kalinin), 23. Kosov (Avcin), 25. Ogurcov (Sedlák, Hyka), 57. Polygalov (Åberg) – 45. Čechovič (Ch. Wideman, Miele)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Sudnicin) – Manuchov, Pilut, Isajev, Tělegin, Karpuchin, Ogurcov, S. Garejev – Kalinin (C), Berglund, Byvalcev – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Åberg, Polygalov (A), Osnovin – Avcin, Karlin, Kosov – Švarjov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Marin, Mišarin, Austin, Ručkin – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Kloos, Belevič, Šenfeld (C) – Verjajev, Szwarz, Urakov (A) – Vengrižanovskij, Pereskokov, Gončaruk – Počivalov.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Savenkov, Berseňov

    Diváci: 2640
    ocianews.com