Jekatěrinburg – Jaroslavl 1:0 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 4:1 (kon.)
Ufa – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Jokerit – Viťaz 0:0 (odl.) | Minsk – Riga 3:0 (kon.)
Soči – Barys 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Kunlun 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:1 (0:0, 4:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Středa 28.10.2020, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:20 Kirill RASSKAZOV - 4:1
     
    39:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se po obdržených brankách lehce vzchopil a využívá přesilovou hru. K puku se dostal u modré čáry Michal Jordán, který okamžitě vypálil a rozezvonil tyč Metsolovy branky, poté se puk odrazil na hokejku KIRILLA RASSKAZOVA, a ten trefil odkrytou klec – 4:1! Asistence: Michal Jordán a Valerij Vasiljev.
    38:27 Vjačeslav SOLODUCHIN - 4:0
     
    38:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácím to nestačí a přidávají další branku! Na pravé straně bruslil s pukem Vladimir Žarkov, který zvedl hlavu a uviděl na druhé straně VJAČESLAVA SOLODUCHINA, kterému přihrál a ten měl lehký úkol dopravit puk do prázdné branky, což se mu povedlo – 4:0! Asistence: Vladimir Žarkov a Arťom Pimenov.
    37:01 Danil BAŠKIROV - 3:0
     
    37:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    A studená sprcha pokračuje dál! DANIL BAŠKIROV se probojoval až před českého brankáře, kterému z blízkosti vymetl pavučiny v levém horním rohu branky, tam už dnes uklízečka nemusí – 3:0! Asistence: Alexandr Kadějkin a Nikita Sošnikov.
    36:25 Teemu HARTIKAINEN - 2:0
     
    36:25
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu studená sprcha pro hostující celek. Zpoza branky si dokázal vybruslit TEEMU HARTIKAINEN a backhendovou střelou na hranici brankoviště zvýšil vedení o dvě branky – 2:0! Asistence: Markus Granlund a Grigorij Panin.
    35:50 Ilja BARANOV - 1:0
     
    35:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Na pravé straně kruhu se k puku zcela náhodně dostal ILJA BARANOV a jeho střela propadla mezi rukou a tělem brankáři Langhamerovi, a tak tu máme první branku dnešního utkání – 1:0! Asistence: Dmitrij Korobov a Arťom Pimenov.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 36. Baranov (Korobov, Pimenov), 37. Hartikainen (M. Granlund, Panin), 38. Baškirov (Kadějkin, Sošnikov), 39. Soloduchin (V. Žarkov, Pimenov) – 40. Rasskazov (Jordán, V. Vasiljev)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, J. Birjukov, Muchamadullin, Lisovec, Alexejev, Korobov – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Baškirov, Kadějkin, Sošnikov – Baranov, Chochrjakov, Kartajev – Soloduchin, V. Žarkov (A), Amirov – Pimenov.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Šijanov) – Korjagin, Ignatovič, Jordán (C), V. Vasiljev, Kamalov, Turbin, Zimin – T. Zohorna (A), H. Zohorna, Fajzullin – V. Butuzov, Rasskazov, Polunin – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin (A) – Pjanov, Golubev, Korotkich – Gizdatullin.

    Rozhodčí: Ansons, Lavrentjev – Strelcov, Stroganov

    Diváci: 3 043
    thejrc.org