Barys – Kunlun 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 5:1 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 0:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
6:3 (1:2, 1:1, 4:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 30.10.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:42:03)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání bohužel nenastoupil žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 43 – 42
    Trestné minuty: 14 – 12
    Vhazování: 33 – 34
    Zblokované střely: 16 – 16
    Hity: 4 – 12
     
    Je konec! Domácí hokejisté naprosto ovládli poslední periodu, takže berou v tomto utkání vítězství 6:3, ve třetí třetině se totiž trefili rovnou čtyřikrát. Už po dvou minutách srovnal stav utkání, Sergej Gončaruk, načež stačilo dalších třicet sekund a domácí šli do vedení. To se totiž trefil nováček v sestavě Semjon Der-Argučincev. Nižnij Novgorod byl lepším týmem, což dokázal ještě dvěma slepenými góly. Postupně se ještě trefili Justin Kloos a Sergej Gončaruk.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:28
    Hokejisté v bílém jsou samozřejmě opaření a jejich hra je nyní plná nepřesností. Ilja Usov nenašel nikoho a kotouč dojel až na zakázané uvolnění.
     
    57:56
    Tady je tedy rozhodnuto, stačilo na to nějakých čtyřicet sekund. V těch se domácí prosadili rovnou dvakrát. Nyní mají třígólový náskok, a ten už dnes nepustí.
    57:39 Sergej GONČARUK - 6:3
     
    57:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní je to jasně, dva body zůstanou na domácím ledě! SERGEJ GONČARUK jel sám na gólmana, kterého překonal střelou do pravé šibenice. Asistence: Kirill Urakov.
    56:58 Justin KLOOS - 5:3
     
    56:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenže nejspíše je rozhodnuto, jelikož Nižnij Novgorod využívá početní výhodu! Střela Antona Šenfelda se odrazila hned dvakrát a skončila na středu hřiště. Tam se nejlépe zorientoval JUSTIN KLOOS, který trefil kotouč do branky. To nebyla ani trochu lehká pozice. Asistence: Anton Šenfeld a Zijat Pajgin.
     
    56:20
    Domácí hrají na obrovské riziko a zahrávají si se svým vedením! Tentokrát to hráč hostí zkoušel objetím branky, ale Nikita Serebrjakov se stihl přesunout.
     
    55:49
    Minsk se hnal do přečíslení dva na jednoho, jenže srovnáno není! Hosté to provedli hodně pomalu, a tak se fantastickým způsobem stihl vrátit jeden z domácích, který sebral Robu Klinkhammerovi jistý gól! Skvělá práce hráče Torpeda.
     
    55:27
    Andy Miele si sjel na vrcholek levého kruhu, kde měl spoustu času i prostoru. Vyslal dobrou ránu, ale Alexej Kolosov ji chytil do lapačky jako malinu.
     
    55:21
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Vladimir Alistrov – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:39
    Justin Kloos se ocitl na zemi, skoro to vypadalo, že byl podražený. Rozhodčí se však vylučovat nechystá, a tak se domácí útočník musel rychle zvednout.
     
    54:04
    Jordan Szwarz je na ledě!
     
    53:43
    Rob Klinkhammer se šikovně vyhnul napadajícímu soupeři, navíc se ještě dostal ke střele ze středu hřiště. Nikita Serebrjakov ji bez problémů vyrazil.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. Kloos (Austin, Mišarin), 30. Austin, 43. Gončaruk (Szwarz, Mišarin), 43. Der-Argučincev (Urakov, Ch. Wideman), 57. Kloos (Šenfeld, Pajgin), 58. Gončaruk (Urakov) – 12. Klinkhammer (Kozun, Menell), 13. Spooner (Kozun), 24. Klinkhammer (Spooner, Kozun)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Marin, Mišarin, Austin, Ručkin – Miele, Čechovič, Žafjarov – Šenfeld, Varnakov, Kloos – Gončaruk, Szwarz, Belevič – Der-Argučincev, Vojevodin, Urakov.
    HC Dinamo Minsk: Kolosov (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, Šinkevič, Děrjabin, Jerjomenko, Znacharenko, Solovjov – Kozun, Klinkhammer, Spooner – Šarangovič, Martynov, Prince – Suško, Děmkov, Usov – Protas, Gorbunov, Bujnickij – Alistrov.

    Rozhodčí: Ansons, Judakov – Berseňjov, Judin
    thejrc.org