Lok. Moskva – Atlético 1:1 (kon.) | Šachtar – Mönchengladbach 0:6 (kon.) | Salzburg – Bayern 2:6 (kon.)
Real Madrid – Inter 3:2 (kon.) | Manchester City – Olympiakos 3:0 (kon.) | Porto – Marseille 3:0 (kon.)
Midtjylland – Ajax 1:2 (kon.) | Atalanta BC – Liverpool 0:5 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
2:6 (1:2)
Bayern Mnichov
Úterý 03.11.2020, 21:00 • Red Bull Arena, Salzburg • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Nakonec nám zápas skončil jednoznačným výsledkem, který se dá označit za "debakl". Průběh zápasu tomu do nějaké 80. minuty ale vůbec neodpovídal.Velmi atraktivní a ofenzivní fotbal jsme viděli už hned po startu druhé půle. Salzburg byl mírně lepším týmem, oba mančafty si ale tvořily obravdu výtečné šance. Domácí pak dokázali srovnat a zápas ještě gradoval. Až po opětovném strhnutí vedení na stranu Bayernu, o které se v 79. minutě zasloužil Boateng, hráčům Salzburgu jako by z ničeho nic úplně došel dech. Najendou se hra úplně změnila a Bayernu stačilo dvanáct minut na další tři branky. To si ale Salzburg absolutně nezasloužil. (23:03:14)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 11:9.
    Střely mimo: 6:6.
    Rohy: 10:3.
    Ofsajdy: 7:2.
    Fauly: 11:13.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Lucas HERNÁNDEZ - 2:6
     
    90+2
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je totální destrukce. Douglas Costa centroval z pravého křídla před branku, tam míč zachytil a zablokoval Ramalho, jenže míč se odrazil k LUCASI HERNÁNDEZOVI a ten ho už parádní střelou poslal pod břevno. Bez asistence.
     
    90+1
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Douglas Costa.
     
    90+1
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Jamal Musiala.
     
    90
    Nastavují se ještě dvě minutky nad standardní hrací dobu.
    88. Robert LEWANDOWSKI - 2:5
     
    88
    Bayern právě vstřelil branku!
    ROBERT LEWANDOWSKI se prosazuje podruhé! Javi Martínez poslal velmi precizní centr přímo na milimentry pro polského hráče. Stankovic běžel na druhou stranu branky k Lewandowskému, ale ten neposlal hlavičkou míč na bližší tyč, jak je zvykem, ale přesně do protipohybu gólmana. Asistence: Javi Martínez.
     
    87
    Další rohový kop se Salzburgu, respektive Ulmerovi, opět moc nepovedl. Načechraný centr si pohlídali hráči Bayernu a opět okamžitě překlopili hru na druhou stranu hřiště.
     
    86
    Ulmer se ujal rohového kopu na straně Salzburgu. Míč ale poslal jen na hlavy soupeřovy obrany. Bayern si tak přebral míč a okamžitě zaútočil.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Enock Mwepu (FC Red Bull Salzburg).
    83. Leroy SANÉ - 2:4
     
    83
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak a máme pravděpodobně rozhodnuto. Kimmich poslal do šance LEROYE SANÉHO. Ten sprintoval, potom prudce zastavil a zasekl míč, čímž se zbavil obrany a poslal velmi krásnou zatočenou ránu přímo do levé šibenice. Velmi krásný gól. Asistence: Joshua Kimmich.
     
    81
    Bayern vykombinoval další šanci, na jejímž konci se ke střele dostal Thomas Muller. Jeho rána ale nebyla příliš povedená a Stankovic tak neměl zase tak moc práce.
    79. Jérôme BOATENG - 2:3
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovští opět utrhli vedení na svou stranu! Kimmich si vzal na starost rohový kop. Ten posla centrem do vápna, který si skvěle našel JÉRÔME BOATENG a poslal míč do branky. Asistence: Joshua Kimmich.
     
    78
    Lewandowski se postavil k přímému volnému kopu a z hranice pokutového území míč poslal do zdi. Ten se ale odrazil do zámezí a kopat se ude roh.

    Jiří Polášek

    Branky: 4. M. Beriša, 66. Okugawa (Ramalho) – 21. Lewandowski (pen.), 44. Kristensen (T. Müller) (vla.), 79. J. Boateng (Kimmich), 83. Sané (Kimmich), 88. Lewandowski (Javi Martínez), 90+2. Lucas Hernández

    Karty:   53. Camara (SLZ), 85. Mwepu (SLZ) – 23. Pavard (BAY), 68. Gnabry (BAY)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 6:6. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 7:2. Fauly: 11:13.
    FC Red Bull Salzburg: Stankovic – Kristensen, Ramalho, Wöber, Ulmer – Mwepu, Camara, Junuzović (65. Okugawa), Szoboszlai – M. Beriša (76. Onguéné), S. Koïta (65. Okafor).
    Náhradníci: Miguel, Walke – Ashimeru, Farkas, Okafor, Okugawa, Onguéné, Solet, Vallci.

    Bayern Mnichov: Neuer – Pavard (74. B. Sarr), J. Boateng, Alaba, Lucas Hernández – Kimmich, Tolisso (75. Javi Martínez) – Gnabry (90+1. Costa), T. Müller (90+1. Musiala), Coman (75. Sané) – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – Costa, Choupo-Moting, Javi Martínez, Musiala, Roca, Sané, B. Sarr, Zirkzee.

    Rozhodčí: Danny Makkelie (Nizozemí)
    bahis siteleri