Sparta – Pardubice 7:1 (kon.) | Litvínov – Plzeň 1:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:5 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:5 (1:2, 2:0, 1:3)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 07.11.2020, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:27:44)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 39 – 24
    Střely mimo: 18 – 8
    Zblokované střely: 13 – 15
    Hity: 11 – 6
    Vhazování: 32 – 33
    Trestné minuty: 8 – 8
     
    Je konec! Jihočeši se vlastními chybami připravili o první vítězství v sezóně! Karlovy Vary sice srovnali celkem brzy po začátku třetiny, když Jakub Lauko našel skvělým pasem Jakuba Fleka, který střelou z první trefil odkrytou branku. Motor následně hrál zase dobře a aktivně, znovu se dostal do vedení. Martin Beránek se dostal k odraženému puku, který dostal v pohodě do sítě. Následovala ovšem chyba Plášila v útočném pásmu a rychlá akce, po které se Jakub Lauko trefil střelou zápěstím na zadní tyč. Aby toho nebylo málo, po minutě udělali Jihočeši další velkou chybu v obranném pásmu, kterou využil Petr Koblasa, jenž tak zapsal vítězný gól.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Obrovská šance Motoru, který už hraje v šesti, nekončí gólem! Zdeněk Doležal dostal fantastickou přihrávku před prázdnou branku, jenže ji netrefil!
     
    58:36
    Energie jen nahodila puk do útočného pásma, jenže přesně tohle ji stačí. Motor musí o kotouč bojovat útočném pásmu, kde je hned několik dvojiček.
     
    58:03
    Jihočeši jsou aktivní v útoku, ono jim také nic jiného nezbývá. Zápas měli skvěle rozehraný, ale vlastními chybami se o vedení připravili a chvilku před koncem duelu o jeden gól prohrávají.
     
    57:21
    Mohlo být srovnáno, ale není! Karel Plášil si skvěle sjel na přihrávku na střed hřiště, ale svou střelou nejspíše trefil brusli jednoho z hráčů před brankou.
     
    56:40
    A klidně to mohlo být o dvě branky! Václav Skuhravý měl hodně prostoru před sebou, ale na poslední chvíli mu dal do střely hůl jeden ze soupeřů.
     
    56:02
    Domácí byli sice lepším celkem na ledě, ale zatím nejsou schopni zvládat koncovky zápasů. Nyní jsme viděli dvě chyby, obě soupeř potrestal a vede.
    55:26 Petr KOBLASA - 4:5
     
    55:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další chyba Motoru znamená vedení hostujícího celku! Špatná rozehrávka v obranném pásmu a je to zase o gól... PETR KOBLASA se následně dostal k puku a svou bombou nedal žádnou šanci gólmanovi na zákrok. Asistence: Martin Kohout.
    54:26 Jakub LAUKO - 4:4
     
    54:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Chyba Karla Plášila v útočném pásmu znamená srovnání stavu! Na konci celé akce stál JAKUB LAUKO, jehož rána šla na zadní tyč! Trefil se přesně mezi beton a lapačku, tady Marek Čiliak zasáhnout nemohl. Asistence: Tomáš Mikúš.
     
    54:03
    Už je za námi i poslední komerční přestávka a hosté budou muset napnout své síly do útoku. Prohrávají o jednu branku a nejsou dnes lepším celkem.
     
    53:47
    Komerční přestávka.
     
    53:40
    Motor ale svého tlaku nijak nevyužil a musel se rychle vracet. Tomáš Vondráček však přejel modrou čáru a sám sebe vystavil do ofsajdového postavení.
     
    53:09
    Karlovy Vary jsou pod obrovským tlakem a nedaří se jim vystřídat! Hosté během chvilky zahrály dvakrát na zakázané uvolnění a jsou hodně unavení.
     
    52:35
    Dlouho se hraje bez přerušení, což rozhodně více vyhovuje domácímu celku. Ten je v útočném pásmu, dokonce stihla celá lajna vystřdídat.
     
    51:54
    Navíc mohli jít do dvougólového vedení! Karel Plášil se vydal na útočný výlet, dostal se až před gólmana, ale jeho bekhendové zakončení vyplavalo těsně vedle branky!
     
    51:17
    Jihočeši zatím hrají dobře a jsou aktivní směrem dopředu! Svého soupeře nepouští do útočných akcí, naopak sami se snaží ohrozit bednáře v bráně.
     
    50:22
    Miroslav Indrák měl kotouč za brankou, ale prostě neměl komu nahrát. Proto si musel vyjet, ale jeho pas před bránu stihl zastavit obránce před ním,
     
    49:46
    Karlovy Vary se samy dostaly pod tlak ve svém obranném pásmu, ale nakonec z toho vykombinovaly. Marek Čiliak ale poté zasahovat nemusel.
     
    48:55
    Vít Christov už je hrozně dlouho na ledě, což byla nyní škoda. Kdyby nebyl tolik utavený mohl by jít sám na gólmana. Energie ale zahrála jen na icing.
    48:11 Martin BERÁNEK - 4:3
     
    48:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se znovu dostává do vedení! Martin Novák nechal jednoho obránce projet, až poté vystřelil gólmanovi na beton. Ten kotouč jen vyrazil vedle sebe, kde byl připravený MARTIN BERÁNEK, který rozvlnil síť za Bednářem! Ten dnes kapituluje poprvé. Asistence: Martin Novák a Karel Plášil.
     
    47:37
    Zdeněk Doležal dohrál soupeře u mantinelu, avšak Energie se udržela v pásmu. Nakonec byl jako poslední u puku Marek Čiliak, který raději hru přerušil.
     
    46:59
    Vít Christov dostal přihrávku pod brusle a ztratil kotouč v obranném pásmu. Karlovy Vary toho ale nevyužily a domácí hokejisté mohou jít do ofenzivy.
     
    46:24
    Komerční přestávka.
     
    46:17
    A znovu byl v akci domácí hráč s číslem osmdesát pět, který nadzvedl soupeři hokejku a zamezil velké šanci. Následně ještě dostal touš do bezpečí.
     
    45:46
    Martin Novák musel chvilku na kotouč čekat, a tak ho jen nahodil do útočného pásma. Roman Přikryl a Martin Beránek následně souboj o něj prohráli.
     
    45:16
    Václav Karabáček nahodil puk do útočného pásma, aby mohli jeho spoluhráči vystřídat. Zdeněk Doležal následně vyslal dobrou střelu zápěstím, ale Jan Bednář chytá puk rychlým švihem lapačky.
    44:37 Jakub FLEK - 3:3
     
    44:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši kombinovali v útočném pásmu a srovnávají stav dnešního zápasu! Jakub Lauko posunul puk na druhou stranu, kde byl JAKUB FLEK, který dostal puk do poloodkryté sítě! Asistence: Jakub Lauko a Michal Plutnar.
     
    43:55
    Adam Raška I nyní zastavil velkou šanci hostujícího celku! U praví tyčky byl totiž připravený úplně samotný hráč hostí, právě domácí hráč puk stihl zastavit.
     
    43:18
    Dokonce zvládl prostřídat v útočném pásmu, ale po chvilce stejně musel vyklidit pásmo. Jihočeši se vrátili brzy zpět a Jan Bednář přerušil hru.
     
    42:46
    Zdeněk Doležal zachytil puk za brankou soupeře a posunul ho na na Conora Allena. Jeho zakončení ovšem nedolétlo až k brance. Motoru je stále u puku.
     
    42:04
    Petr Koblasa je rozhodně jedním z nejaktivnějších hráčů a měl dobrou možnost! Nakonec zakončoval bekhendem, ale branku těsně minul.
     
    41:18
    Tomáš Vildumetz jen protečoval puk do pásma, jelikož k němu měl daleko. Energie ale dobře napadala, a tak se ke kotouči nakonec přece jen dostala.
     
    40:39
    Rozhodně to nebude mít jednoduché, jelikož Karlovy Vary upnou své síly do útoku. Ondřej Beránek se dostal k další ráně, ale trefil soupeře před sebou.
     
    40:13
    A je před námi poslední perioda dnešního utkání! Motor vede o jednu branku a má znovu zápas rozehraný dobře. Dotáhne ho do vítězného konce?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    Je za námi i druhá perioda dnešního zápasu, po které naopak budou spokojenější domácí hokejisté. Ti se dočkali srovnání po pěti minutách prostřední části, když Martin Novák našel skulinku u bližší tyčky a procpal puk do sítě. Budějovice se navíc dočkaly vedoucí branky, když se střelou nad ledem prosadil Vít Christov. Filip Novotný po tomto gólu vystřídal a Jan Bednář tak chytá v současné době.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Zbývá nám poslední minuta do konce třetiny! Jihočeši byli pásmu, ale tentokrát se tam dlouho nezdrželi. Založení akce na druhé straně nebylo přesné.
     
    38:27
    Tomáš Redlich je na ledě!
     
    38:05
    Budějovice se samy dostaly pod tlak svou rozehrávkou, ale zvládly to vykombinovat. Ondřej Slováček nakonec vypálil, ale gólman má puk ve výstroji.
     
    37:23
    Karel Plášil dostal přihrávku na modrou, ale gólman hostí jeho pokus vyrazil. Následně domácí hráč s číslem pět poslal puk na Alberta Michnáče, jehož bombu Jan Bednář vyrazil na horní tyčku!
     
    36:49
    Albert Michnáč dostal nabito na pravý kruh, ale střela z první mu nesedla. Trochu se zaklonil, a tak Jan Bednář nemusel zasahovat, puk šel totiž mimo.
     
    36:27
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Redlich – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:08
    Vít Jonák měl hodně prostoru na pravé straně, ale svým pasem nikoho nenašel. Ondřej Slováček se následně musel vrátit a zamezil velké šanci.
     
    35:43
    Jakub Suchánek se objevuje ve hře i nyní a zastavil zajímavě se rodící útok hostujícího celku. Nakonec je však domácím odpískáno ofsajdové postavení.
     
    34:56
    Domácí hokejisté se nyní dostali pod menší tlak, tak vyhodili kotouč na jistotu do středního pásma. Karlovy Vary se následně nedokázaly dostat do pásma.
     
    34:19
    Jenže dobrá možnost také na druhé straně! Adam Raška I nechal odrazit puk od mantinelu a měl to do jízdy. Václav Karabáček mu najížděl na druhé straně, ale zakončit do branky nedokázal, škoda pro Motor!
     
    33:37
    Tomáš Mikúš je na ledě!
     
    33:29
    Tomáš Vondráček měl šanci na srovnání stavu! Dostal se do samostatného úniku a zkoušel dobrou střelu nad beton, Marek Čiliak ale kotouč vyrazil do ochranné sítě a podržel svůj tým!
     
    32:47
    Ondřej Slováček je na ledě!
     
    32:26
    Daniel Voženílek nezvládl souboj proti třem soupeřům a Karlovy Vary se hnaly do dobré akce. Střelu do poloprázdné brány skvěle zastavil obětavý obránce.
     
    31:50
    Přesilová hra Západočechů tedy neměla dlouhého trvání, a tak se hraje ve čtyřech na obou stranách. Tak to bude ještě minutu, poté Motor bude hrát přesilovku.
     
    31:37
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Mikúš – 2 min., hákování).
     
    31:03
    Energie dnes již jednu početní výhodu využila, povede se jí to znovu? Nyní musela do obranného pásma, kde Martin Novák ušetřil několik cenných sekund.
     
    30:47
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Ondřej Slováček – 2 min., držení).
     
    30:15
    Karel Plášil jen na jistotu vyhodil kotouč. Adam Raška I se za ním sice hnal, ale tam nemohl být jako první. Českobudějovická letka ovšem stihla vystřídat.
     
    29:39
    Karlovy Vary se hned vrhly do útoku, ale provinili se nepřesnou nahrávkou. Ta skončila ve středním pásmu, a tak Západočeši musí vyklidit pásmo.
     
    29:01
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Jan Bednář.
    29:01 Vít CHRISTOV - 3:2
     
    29:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši jsou aktivnějšími hráči na ledě a jdou znovu do vedení! VÍT CHRISTOV si sjel na vrcholek kruhu a střelou na zadní tyč rozvlnil síť za Novotným! Pro něj to byla dnešní poslední akce, jelikož míří na střídačku.
     
    28:13
    Jihočeši zahráli vysokou holí, a tak se bude vhazovat na jejich útočné modré. Jakub Suchánek se také podívá do hry, přestože je dnes sedmý obránce.
     
    27:23
    Karlovy Vary měly dvě velké šance, ale skóre se nemění! Jakub Lauko nejprve bekhendem minul, načež Marek Čiliak předvedl další důležitý zákrok.
     
    27:03
    Komerční přestávka.
     
    26:31
    Energie musela dlouho čekat, jelikož jeden z hráčů se zapomněl v útočném pásmu. Nakonec proto jen nahodila puk do pásma a vydala se o něj bojovat.
     
    25:56
    České Budějovice se hnaly do akce tři na tři. Miroslav Indrák prostrčil puk na Doležala, ale jeho přihrávka na druhou stranu byla moc prudká.
    25:17 Martin NOVÁK - 2:2
     
    25:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hodně nenápadná akce, jenže končí vyrovnávací brankou! MARTIN NOVÁK dostal přihrávku k tyči a někde našel skulinku, kterou procpal kotouč do sítě! Asistence: Roman Přikryl a Martin Beránek.
     
    24:57
    Albert Michnáč jen nahodil kotouč, který byl ještě zblokovaný obráncem. Filip Novotný ho následně chytil do lapačky a raději nechal přerušit hru.
     
    24:26
    Hned dvojice českobudějovických hráčů napadala rozehrávku svého soupeře, ale ke kotouči se nedostala. Musí se tak rychle vracet do obrany.
     
    23:51
    Viděli jsme několik nepřesnosti na obou stranách ve středním pásmu. Znovu z toho vzešli vítězně hosté, ale střela z pravé strany byla zablokována.
     
    23:07
    Avšak Jihočeši mají nyní problém s přechodem útočné modré s kotoučem n holi. Marek Čiliak proto musel zase zasahovat, následuje buly po jeho levici.
     
    22:33
    Ondřej Slováček to neměl jednoduché v rohu pásma. Energie se však nikam daleko nedostala, a tak České Budějovice mohou pokračovat v dobývání.
     
    21:44
    Domácí gólman pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, ale Energie se k puku dostala. Nakonec vše utnul právě brankář který nechal přerušit hru.
     
    21:15
    Karlovy Vary se tak v pohodě ubránily a dostaly se ke střele. Ondřej Beránek vyslal dobrou ránu, ale Marek Čiliak zvládl zákrok svou vyrážečkou.
     
    20:46
    České Budějovice získaly kotouč v útočném pásmu, ale samy se připravily o dobrou možnost. Radek Prokeš dostal pas na brusle, takže nemohl zakončit.
     
    20:12
    A už se zase hraje! Domácí hokejisté prohrávají o jednu branku, ale nehrají špatně. Rozhodně by se dnes mohli dočkat brzkého srovnání stavu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    Je za námi první perioda dnešního utkání, po kterém budou spokojenější hostující hokejisté, kteří vedou o jednu branku. Motor vstoupil do zápasu aktivněji, ovšem jako první se v dnešním duelu trefila Energie. Tomáš Vondráček využil chyby Budějovic ve středním pásmu a ranou zápěstím na zadní tyč rozvlnil síť – 0:1. Českým Budějovicím to však netrvalo dlouho a vyrovnaly. Václav Karabáček se totiž prezentoval brankou v početní výhodě – 1:1. Jenže ani tento stav netrvalo dlouho, jelikož i Karlovy Vary využily přesilovou hru po faulu Niklase Pavla. Jiří Černoch šikovně tečoval střelu Lauka, a tak určil prozatimní stav – 1:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Martin Beránek zachytil přihrávku soupeře a jemně nahodil puk do středního pásma. Martin Novák se scei snažil, ale u puku jako první nebyl.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    18:23 Jiří ČERNOCH - 1:2
     
    18:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jenže také Energie využívá početní výhodu a znovu jde do vedení! Jakub Lauko vypálil z kruhu a do jeho rány ještě těsně před gólmanem sáhl JIŘÍ ČERNOCH, který svou teč umístil přesně mezi betony Čiliaka. Asistence: Jakub Lauko a Petr Šenkeřík.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., nedovolené bránění).
    17:19 Václav KARABÁČEK - 1:1
     
    17:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a srovnávají stav dnešního zápasu! Daniel Voženílek našel zpoza branky volného VÁCLAVA KARABÁČKA na vrcholku kruhu, který svou ranou nejspíše gólmana překvapil, jelikož Filip Novotný se ani nehnul a puk skončil v síti! Asistence: Daniel Voženílek.
     
    16:26
    Zdeněk Doležal dostal přihrávku do svého oblíbeného místa na vrcholku kruhu, ale svou prudkou ranou napálil jen protihráče, který klekl před ním.
     
    16:04
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Rohan – 2 min., podrážení).
     
    15:37
    Českým Budějovicím se rozhodně nedá upřít snaha a rozhodně nehrají nějak špatně. Karel Plášil vyslal jedovatou ránu od modré, ale těsně minul.
     
    15:03
    A nyní to nebyla špatná možnost! Václav Karabáček se dostal v předbrankovém prostoru k dorážce, ale Filip Novotný jeho pokus vyrazil. Zdeněk Doležal se ještě snažil o dorážku, ovšem hokejka mu byla na poslední chvíli nadzvednuta obráncem.
     
    14:45
    Motor se následně hnal do akce a chtěl brzy srovnat. Vít Jonák vypálil z kraje kruhu, ale do jeho pokusu nestihl nikdo ze spoluhráčů sáhnout. Filip Novotný chytá a následuje další komerční přestávka.
    14:02 Tomáš VONDRÁČEK - 0:1
     
    14:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tentokrát už z toho vedoucí branka hostujícího celku je! Jan Hladonik zachytil špatnou rozehrávku ve středním pásmu a na útočné modré našel volného TOMÁŠ VONDRÁČKA. Ten si s pukem sjel na vrcholek kruhu a parádní bombou trefil zadní tyč! Asistence: Jan Hladonik.
     
    13:12
    Miroslav Indrák si sjel k tyči, ale Filip Novotný si bližší tyčku pohlídal. Na druhé straně ležel kotouč po zákroku Čiliaka v brankovišti, ale domácí obránce ho stihl odpálit do bezpečí.
     
    12:56
    Karel Plášil je na ledě!
     
    12:21
    Václav Skuhravý měl rovnou dvě povedení střely od modré. Nejprve jsme viděli několik dorážek, tu druhou Marek Čiliak chytil, načež puk vyhodil.
     
    11:46
    René Vydarený byl napadán rovnou dvěma soupeři, a tak se mu nepovedlo vyhodit. Karlovy Vary zatím hrají v početní výhodě dobře a mají velký tlak.
     
    11:21
    Energie vyhrála vhazování v útočném pásmu a vytvořila si tlak v útočném pásmu. Viděli jsme další střelu po křižné přihrávce, ovšem Marek Čiliak se skvěle natáhl a kotouč betonem vyrazil!
     
    11:17
    Albert Michnáč je na ledě!
     
    10:56
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., hákování).
     
    10:48
    Lukáš Pulpán měl na prvé straně hodně prostoru, ale svou střelu hodně prováhal. Následně Jihočeši znovu vyhodili, ale po chvilce faulovali a jdou do tří!
     
    10:04
    České Budějovice byly pod tlakem, avšak nakonec dostaly kotouč alespoň do středního pásma. Následně stihly vystřídat a na ledě jsou čerstvé síly.
     
    09:35
    Pěkná kombinace a Energie měla velkou šanci na vstřelení první branky! Jakub Lauko byl úplně osamocený na vrcholku kruhu, kam dostal křižný pas, ale střelou minul horní tyčku!
     
    09:17
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Albert Michnáč – 2 min., sekání).
     
    08:49
    Slováček měl prostor na útoční modré a před Novotným bylo hned několik hráčů. Nahození budějovického obránce ovšem bylo sraženo do ochranné sítě.
     
    08:02
    Roman Přikryl hledal, komu by mohl poslat dlouhou nahrávku, avšak nakonec kotouč vrátil jen obránci. Po chvíli se však hosté prezentovali icingem.
     
    07:30
    Martin Beránek táhl akci svého týmu po pravé straně a prudkým pasem hledal před brankou Přikryla, avšak pro něj byla tato přihrávka moc prudká.
     
    07:17
    Komerční přestávka.
     
    07:09
    Adam Raška I získal puk ve středním pásmu a dostal kotouč až k brance. Následně hledal z druhé vlny Alberta Michnáče, jenže těsně před ním obrana zasáhla.
     
    06:27
    Vít Jonák to zkoušel mezi třemi protihráči, ale jeho následnou přihrávku zastavily brusle soupeře. Zatím se hraje poměrně rychlý, ale také nepřesný hokej.
     
    05:49
    Toto byla dobrá možnost hostů! Ondřej Beránek čekal na křižnou přihrávku na vrcholku kruhu, ovšem svou ranou z první kotouč netrefil!
     
    05:18
    René Vydarený nyní musel jen nahodit kotouč, pokud nechtěl propadnout na útočné modré. Vary sice vyhodily, ale domácí se během chvilky dostali zpět.
     
    04:44
    Michal Plutnar to měl těžké, když se proti němu řítili dva soupeři, a tak vlastně puk jen odevzdal. Tentokrát však Motor branku Novotného nijak neohrozil.
     
    04:26
    Dvakrát během krátké chvíle zahrály České Budějovice jen na zakázané uvolnění. Hra se tak vrací do útočného pásma hostů z Karlových Varů.
     
    03:58
    A právě Petr Koblasa měl obrovskou šanci po svém návratu z trestné! Zůstal totiž zapomenutý na útočné modré, kam také přihrávku dostal. Udělal kličku a chtěl Čiliaka překonat nad beton, ale domácí gólman tento pokus zastavil!
     
    03:45
    Petr Koblasa je na ledě!
     
    03:18
    Jihočeši musí o kotouč bojovat v útočném pásmu, ale to zvládli. Pavel Pýcha následně nahazoval od modré, ale Filip Novotný poslal puk do ochranné sítě.
     
    02:46
    Ondřej Slováček nejprve vypálil ránu od modré, ale gólman Energie vyrazil. Následně pálil ještě Zdeněk Doležal, avšak ani on úvodní branku zápasu nezapsal.
     
    02:04
    Motor musí začít s útokem od své branky, jelikož do akce se dostali hosté. Marek Čiliak ale tento pokus vyrazil a Motor se proto může vrhnout do akce.
     
    01:45
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Koblasa – 2 min., držení).
     
    01:45
    Jihočeši doslova vlétli do tohoto utkání! Měli další dvě šance, ale proti střele Martina Beránka se Filip Novotný stihl přesunout a kotouč mí ve výstroji.
     
    01:12
    Velký tlak domácíh celku nekončí gólem! Velkou šanci měl po odraženém puku Martin Novák, ale bekhendem minul. Následně se do touše na modré opřel Karel Plášil, který trefuje tyč!
     
    00:33
    Dominik Graňák se dostal ke střeleckému pokusu z vrcholku kruhu a Marek Čiliak toho moc neviděli. Nakonec ale našel kotouč v lapačce a hra je přerušena.
     
    00:14
    A dlouhá pauza je u konce, duel Motoru a Karlových Varů právě začal! Do první akce se hnali domácí, ale René Vydarený mířil dorážkou nad branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Madeta Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Pavel, Slováček, Allen, Suchánek – M. Novák (A), R. Přikryl, Beránek – Christov, Prokeš, Jonák – Karabáček, Indrák, Z. Doležal – D. Voženílek, Raška I, Michnáč.

    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, M. Rohan (A), Graňák, Plutnar, Pulpán (A), Zábranský, Weinhold – Lauko, Hladonik, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich (C), Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Brejcha, Gerát.
    Vyhraje Energie na jihu Čech?
     
    Přípravný duel – 9.9.2020:

    Karlovy Vary – České Budějovice 8:3

    Branky a nahrávky: 8. Koblasa (Černoch), 9. Kaše (Flek), 23. Kohout, 24. Redlich (Kaše, Zabloudil), 39. Weinhold (Šenkeřík, Flek), 46. Lauko (Zabloudil), 52. Kowalczyk (Redlich), 55. Lauko (Pulpán) – 16. Doležal (Pýcha, Přikryl), 19. Raška (Michnáč, Indrák), 54. Michnáč (Doležal, Voženílek).

    HC Energie Karlovy Vary: Novotný (36. Hamrla) – Šenkeřík, Weinhold – Mikyska, Rohan – Pulpán, Zábranský – Kowalczyk – Lauko, Kaše, Flek – Hladonik, Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Vildumetz, Zabloudil.

    Madeta Motor České Budějovice: Čiliak – Pýcha, Plášil, Vydarený, Pavel, Suchánek, Allen, Svach – Jonák, Přikryl, Doležal – Novák, Gilbert, Beránek – Voženílek, Prokeš, Karabáček – Christov, Venkrbec, Holec.
    Předzápasové statistiky
     
    Madeta Motor České Budějovice

    Dlouhých sedm let to trvalo, než se Českým Budějovicím znovu podařilo vybojovat si extraligu. Rozhodlo o tom hlasování všech týmů Chance ligy, které se jednoznačně vyjádřily pro postup Jihočechů, pokud se liga nebude moc dohrát. Postup Motoru lze považovat za zasloužený, vždyť základní část ovládl o čtyřicet čtyři bodů. Madeta má za sebou v nejvyšší soutěži pět zápasů, ve kterých získala dva body, které stačí na třináctou pozici.

    Jihočeši se připravovali hlavně venku. "Nabitému programu přizpůsobujeme tréninky, které jsou kratší a intenzivnější. A intenzitu, rychlost a nasazení z tréninku budeme chtít dostat do zápasů," okomentoval současnou přípravu asistent trenéra Aleš Totter.

    Jihočeši odehráli čtyři utkání. Hned v tom prvním byl k vidění pikantní souboj s Hradcem Králové. Východočeši však předvedli skvělý vstup do zápasu a celkově vyhráli 5:1. V září se Motor žádného bodu nedočkal, jelikož padl i s Boleslaví 2:5 a s Plzní 2:4. V říjnu se však konečně dočkal. V duelu s Vítkovicemi sice prohrával 0:2, ale dostal zápas do prodloužení, takže získal bod za prohru 2:3 v prodloužení. V Brně to měly České Budějovice rozjeté skvěle, ale nakonec padly po nájezdech 2:3.

    Nejproduktivnější hráči:
    Martin Novák a Vít Christov – 3 body (2+1)
    Martin Beránek – 2 body (2+0)
    Jakub Suchánek, Karel Plášil a Václav Karabáček – 2 body (1+1)
    David Kaše a Jakub Lauko prodloužili smlouvy
     
    HC Energie Karlovy Vary

    Energie měla s Motorem sehrát čtvrté kolo už na konci září před televizními kamerami, ale duel se nakonec odložil. Důvodem byly zdravotní problémy hráčů Karlových Varů. Příčinou byl koronavirus a tento tým se následně nacházel v karanténě. Proto sehráli Západočeši jen čtyři zápasy, ve kterých získali šest bodů a patří jim tak sedmá pozice v tabulce. Celkem nastříleli deset gólů, jenže jich dostali rovnou dvanáct.

    Jak již bylo řečeno, všechny týmy čekala měsíční pauza, ale jsou to právě Karlovy Vary, které budou nejspíše velmi dobře připravené na restart. Při zákazu trénování ve vnitřních prostorech jezdili Karlovarští za tréninky na ledě až do německého Saska. Od středy se ale Energie už připravuje na svém domácím stadionu. Tréninky na ledě rozhodně budou velkou výhodou pro Karlovy Vary, jelikož většina ostatních týmů si ledu moc neužila.

    Západočeši tedy dosud odehrál čtyři utkání. V tom prvním se utkali s Mladou Boleslaví, kterou přehráli na vlastním ledě těsně 3:2. I další duel sehrály Karlovy Vary na domácím ledě, avšak s Třincem padly 2:5. Následovala karanténa a další duel na domácím ledě, avšak i v tom Energie padla, když nestačila na Spartu 2:3. V posledním kole si před nucenou pauzou připsala vítězství na ledě Vítkovic 3:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jakub Flek – 4 body (4+0)
    Ondřej Beránek – 3 body (2+1)
    Petr Koblasa – 3 body (1+2)
    Po měsíci se zase může hrát!
     
    Dlouhé přerušení Tipsport extraligy:

    Už je to dlouhá doba, co se odehrálo poslední utkání Tipsport extraligy... Poslední duely, které byly ještě sehrány, se uskutečnily mezi Českými Budějovicemi a Kometou, následně se ještě hrál zápas Sparty a Litvínova. Hracím dnem byla neděle 11.10. a od tě doby byla soutěž přerušena a dlouho se spekulovalo, kdy se znovu rozjede. Nyní se fanoušci konečně dočkali a nejvyšší hokejová soutěž má v sobotu na programu čtyři duely! Jedním z nich je zápas mezi Českými Budějovicemi a Karlovými Vary, u kterého nebudeme chybět. Soutěž se rozjede téměř po měsíci, tak uvidíme, jaké bude tempo zápasu.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci Tipsport extraligy! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Motorem a Energií. Úvodní buly je naplánováno na 17:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 18. Karabáček (D. Voženílek), 26. M. Novák (R. Přikryl, Beránek), 30. Christov (Prokeš), 49. Beránek (M. Novák, Plášil) – 15. Vondráček (Hladonik), 19. Černoch (Lauko, Šenkeřík), 45. Flek (Lauko, Plutnar), 55. Lauko (T. Mikúš), 56. Koblasa (Kohout)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Pavel, Slováček, Allen, Suchánek – M. Novák (A), R. Přikryl, Beránek – Christov, Prokeš, Jonák – Karabáček, Indrák, Z. Doležal – D. Voženílek, Raška I, Michnáč.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (30. Bednář) – Šenkeřík, M. Rohan (A), Graňák, Plutnar, Pulpán (A), Zábranský, Weinhold – Lauko, Hladonik, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich (C), Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Brejcha, Gerát
    bahis siteleri