Dukla Praha – Jihlava 3:3 (kon.) | Blansko – Táborsko 0:2 (kon.) | Varnsdorf – Vlašim 0:2 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
3:3 (2:0)
FC Vysočina Jihlava
Neděle 08.11.2020, 10:15 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Ještě jedno taktické střídání provede Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Luis Arroyo, pár vteřin stráví na hřišti Justin Araujo-Wilson.
     
    90+2
    Zcela volný Tomáš Lauko měl na kopačce rozhodnutí, jeho prudká křížná rána zleva však letí mimo zadní tyče.
     
    85
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Štěpán Krunert.
     
    81
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že rozehrávkou rohu nakrátko hosté pohrdnou, ale chyba lávky – Smejkalův parádní centr umístil na zadní tyči nikým nehlídaný VOJTĚCH KŘIŠŤÁL hlavou o zem do sítě.
     
    79
    Dukla právě vstřelila branku!
    Doumbia si narazil s Ugwuem, obehrál dvojici protihráčů a na pravém křídle našel zcela volného VOJTĚCHA HADAŠČOKA, který nasadil gólmanovi jesle. Lancman si na míč stačil jen sáhnout.
     
    73
    Dvojí střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odcházejí Róbert Kovaľ a Lukáš Buchvaldek, nastupují Tomáš Lauko a Marek Fábry.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Mohamed Doumbia (Dukla Praha).
     
    65
    Poprvé střídá Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Fares Shudeiwa, opačným směrem míří jeho osmnáctiletý vrstevník Michal Ševčík.
     
    61
    Trenér Dukly Praha Roman Skuhravý reaguje na nepříznivý vývoj prvním střídáním v přerušené hře: ze hřiště odchází Kim Sung-bin, ofenzívu posílí Vojtěch Hadaščok.
     
    56
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Výborný nástup do druhého poločasu podtrhuje vyrovnáním LUIS ARROYO. Bleskurychlou akci zahájil na půlící čáře ziskem míče Shudeiwa a přes Smejkala se dostal míč k rozběhnutému ekvádorskému útočníkovi, který z 10 metrů zavěsil na zadní tyč.
     
    52
    Jihlava právě vstřelila branku!
    V sibiřské zimě zahřál výpravu z Vysočiny TOMÁŠ SMEJKAL. Uprostřed pokutového území si zasekl Arroyovu přihrávku a z osmi metrů propálil k tyči Radu, který si na balon pouze sáhl.
     
    45
    Smejkalův přímák odhlavičkovali domácí jen před Matúše Lacka a kapitán Vysočiny prudkou šlehou z velkého vápna těsně přestřeluje.
     
    39
    Jihlavští jen sledovali přízemní kombinaci Dukly. Po Doumbiově uličce se protáhl za obranu Buchvaldek a napálil břevno! Z dorážky pak přestřeluje Kozma.
     
    36
    Konečně náznak jihlavské příležitosti! Ze Slavie hostující Červ vypíchl rozehrávku a hosté postupovali tři na tři. Červ se rozhodl po krátké zasekávačce zakončit sám a svůj prudký projektil namířil přímo do Rady, který vyboxoval na roh.
     
    29
    Brankář Rada pomáhá domácím s rozehrávkou daleko za velkým vápnem a z rychlého přenesení hry vyplynula šance Buchvaldka, který se zblízka pokusil přelobovat Lancmana, jenže oblouček neměl dostatečný sklon a zastavují ho zdvižené ruce jihlavského gólmana.
     
    8
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je direkt! Hned po rozehrání narýsoval další kolmici Doumbia na Preislera, který posouval míč malým vápnem před bránu. Tam k němu měl sice nejblíže hostující Křišťál, jenže skluzem trefil pouze nohu LUKÁŠE BUCHVALDKA, od kterého se míč odráží do sítě.
     
    7
    Dukla právě vstřelila branku!
    Buchvaldkův roh prodloužil hlavou Piroch a na dva dotyky ho „donesl“ z bezprostřední blízkosti až do brány kapitán DANIEL KOZMA.

    Karel Jedlička

    Branky: 7. Kozma, 8. Buchvaldek, 79. Hadaščok – 52. Smejkal, 56. Arroyo, 81. Křišťál

    Karty:   72. Doumbia (DUK)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:11.
    FK Dukla Praha: Rada – Dancák, Piroch, Chlumecký – Kovaľ (73. Lauko), Kim (61. Hadaščok), Kozma (C), Doumbia, Preisler (85. Krunert) – Buchvaldek (73. Fábry), Ugwu.
    Náhradníci: Šťovíček – Kozel, Fišl

    FC Vysočina Jihlava: Lancman – Vedral, Štefánek, Vlček, Horák – Lacko (C), Červ – Křišťál, Shudeiwa (65. Ševčík), Smejkal – Arroyo (90+2. Araujo-Wilson).
    Náhradníci: Doležal – Klobása

    Rozhodčí: Machálek – Hock, Leška

    Diváci: 28
    thejrc.org