Lazio – Juventus 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Inter 1:1 (kon.) | Janov – AS Řím 1:3 (kon.)
Turín – Crotone 0:0 (kon.) | Bologna – Neapol 0:1 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 2:2 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:1 (0:1)
Juventus FC
Neděle 08.11.2020, 12:30 • Venue Stadio Olimpico (Roma) • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (14:33:27)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:12.
     
    Tak to byla neskutečná koncovka, kterou jsme viděli na domácím hřišti! Lazio se dlouho nemohlo dostat do nějaké větší šance, naopak Juventus mohl několikrát rozhodnout o svém vítězství. To se mu však nepovedlo, a tak v nastaveném čase přišel trest! Joaquín Correa doslova vyškolil obránce, kteří se báli na něj sáhnout, aby se nepískala penalta. Tento hráč poté posunul balón na Felipeho Caicedu, který se z otočky trefil neskutečně k tyči! Následoval hvizd rozhodčího a konec utkání, domácí srovnali z vteřinu dvanáct.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Felipe CAICEDO - 1:1
     
    90+5
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, domácí fotbalisté srovnávají stav dnešního zápasu v posledním možném momentě! Joaquín Correa nejprve nasadil soupeři jesličky a přešel další dva hráče. FELIPE CAICEDO se následně dostal ve vápně k míči a z otočky se trefil přesně k tyči! Obrana Juventusu neudělala vůbec nic a nechala svého soupeře srovnat!
     
    90+3
    fotbalisté ve světlých dresech nyní mířili do celkem otevřené obrany hostujícího celku, ale nijak toho nevyužili. Juventus se zvládl ubránit.
     
    90+2
    Pepe Reina nakonec získal balón, jelikož Juventus ho nekompromisně odpálil do bezpečí. Čas je nyní pro domácí fotbalisty hodně drahocenný.
     
    90+1
    S akciemi domácího celku už to nevypadá ani trochu dobře, může bojovat dnes už jen o bod. O míč ovšem nyní přišel a musí založit novou útočnou akci.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Álvaro Morata už má dnes také odpracováno, ale tento zápas mu zrovna nijak moc nevyšel. V prvním poločase se hodně hledal a ve druhé půli to tolik nezlepšil.
     
    88
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Federico Bernardeschi.
     
    87
    Konce zápasu se nám blíží velmi rychle a zatím to vypadá, že domácí celek dnes utrpí porážku. Naopak Juventus nejspíše zapíše další tři body do tabulky.
     
    85
    Juan Cuadrado nepříjemně sestřelil zezadu svého soupeře, kterým byl Francesco Acerbi. Ten však bude schopen pokračovat v zápase i nadále.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Juan Cuadrado (Juventus FC).
     
    83
    Avšak fotbalisté ve světlých dresech se po nepřesnosti protihráče dostali k balónu. Zatím však kombinují na polovině hřiště, odtud se srovnání nedočkají.
     
    82
    Wojciech Szczęsny rozehrál novou akci svého týmu, ale Juventus nyní drží balón jen na své obranné polovině. Domácí hráči navíc nijak moc nenapadali.
     
    81
    Andreas Pereira měl prostor na levé straně, ale do jeho centru doslova vlétl jeden ze soupeřů. Přesto jsme viděli šanci domácích! Balón se totiž snesl po centru na hlavu Adama Marušiće, který trefil jen gólmana, navíc neprudkou hlavičkou!
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Lazio nadále prohrává o jednu branku a bude muset napnout své síly do útoku.

    Denisa Józsová

    Branky: 90+5. F. Caicedo (Correa) – 15. Ronaldo (J. Cuadrado)

    Karty:   45+1. Cataldi (LAZ), 78. Akpa-Akpro (LAZ) – 51. Bentancur (JUV), 84. J. Cuadrado (JUV)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:12.
    S. S. Lazio: Reina – Luiz Felipe, S. Radu (54. Hoedt), Acerbi – Marušić, Cataldi (77. Pereira), Alberto (77. Akpa-Akpro), S. Milinković-Savić, Fáris (54. F. Caicedo) – Muriqi (54. Lazzari), Correa.
    Náhradníci: Alia, Furlanetto – Patric, Parolo, Lazzari, D. Anderson, F. Caicedo, Hoedt, Moro, Akpa-Akpro, Armini, Pereira.

    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, Demiral, Bonucci, Danilo – Kulusevski (76. McKennie), Bentancur, Rabiot, Frabotta – Morata (88. Bernardeschi), Ronaldo (76. Dybala).
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Arthur, McKennie, Bernardeschi, Dybala, Portanova, Dragusin.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Alassio
    thejrc.org