Mountfield HK – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Středa 11.11.2020, 15:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Jan HRUŠKA - 3:2
     
    58:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže Vítkovice to ještě nebalí a za 19 sekund se vrací na dostřel! Peter Trška zavezl puk do útočného pásma a na druhé straně našel zcela volného JANA HRUŠKU, který zakončil poměrně snadno do míst, kam se Mazanec nemohl stihnout přesunout. Tohle bude ještě drama – 3:2! Asistence: Peter Trška.
    57:43 Filip HRONEK - 3:1
     
    57:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi pojišťují náskok a pravděpodobně si tímto gólem došli po tři body! FILIP HRONEK z vrcholku levého kruhu hledal křížem na zadní tyči Radovana Pavlíka. Ale Adam Polášek tečoval kotouč tak nešťastně, že jej srazil do protipohybu Dolejše, kterému puk proskákal výstrojí až za brankovou čáru – 3:1! Asistence: Petr Koukal.
    44:29 Filip HRONEK - 2:1
     
    44:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otáčí vývoj zápasu a využívá přesilovku po Polákově vyloučení! Jakub Orsava nabídl FILIPU HRONKOVI z pravého kruhu puk do ideální střelecké pozice. Hronek si na možnost střelby počkal a přesným namířením pokusu do vinglu nedal Dolejšovi šanci zasáhnout – 2:1! Asistence: Jakub Orsava, Petr Zámorský.
    24:37 Radek SMOLEŇÁK - 1:1
     
    24:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí přečkali dvě šance Vítkovic a okamžitě po konci oslabení srovnávají stav! Paradoxně tak Hradci vyloučení RADKA SMOLEŇÁKA pomohlo, neboť jej skvěle našel z vlastního pásma Koukal a přesnou přihrávkou poslal Smoleňáka do brejku. Jeho úspěšně zakončení bekhendem pod víko tak stanovuje nový stav zápasu – 1:1! Asistence: Petr Koukal.
    04:29 Dominik LAKATOŠ - 0:1
     
    04:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krátce po srovnání počtů hráčů se hosté ujímají vedení! DOMINIK LAKATOŠ využil přihrávky do předbrankového prostoru od Hrušky, která navíc prošla snad přes trojici bránících hráčů Mountfieldu před Mazancem. Lakatoš poté nabídnutou šanci neodmítl, před sebou měl odkrytou branku a pohodlně skóroval – 0:1! Asistence: Jan Hruška, Vojtěch Polák.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 25. Smoleňák (Koukal), 45. Hronek (Orsava, Zámorský), 58. Hronek (Koukal) – 5. Lakatoš (Hruška, V. Polák), 59. Hruška (Trška)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Hronek, Blain, Jank, F. Pavlík (A) – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Orsava – R. Pilař.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Mi. Svoboda) – Štencel, R. Polák (C), L. Kovář, Polášek, Koch, Trška, R. Černý – L. Krenželok (A), Marosz, Schleiss – V. Polák, Hruška (A), Lakatoš – Dej, J. Mikyska, Mallet – Dočekal, Werbik, T. Kubalík.

    Rozhodčí: Šindel, Pešina – Šimánek, Zíka
    thejrc.org