Novosibirsk – Minsk 0:6 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
0:6 (0:5, 0:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 11.11.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:50:08)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2060 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (MIN) – 34 zákroků, 0 gólů, 100%
     
    Střely na branku: 34 – 22
     
    Je konec! Hostující Dinamo nakonec zvládlo dnešní duel na ledě Novosibirsku a vítězí vysoko 6:0. Ve třetí třetině už se hrál hodně uvolněný hokej, ale pro změnu kralovali oba brankáři. Šance ještě přišly na obou stranách, nicméně Harri Säteri i Dominik Furch v závěru utkání podali přesvědčivý výkon.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Hosté se vydali do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém se nedostal do zakončení. Duel už se pouze dohrává.
     
    58:27
    Ivan Lodnia se dostal do útočného pásma a ještě si vytvořil solidní možnost. Harri Säteri proti jeho ráně povyjel a ukryl puk v lapačce.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:27
    Jegor Šarangovič projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde k němu skvěle přistoupili obránci Novosibirsku a obrali jej o puk.
     
    57:02
    Dmitri Děrjabin střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovka byla zastavena obětavým soupeřem. Novosibirsk už nechce inkasovat sedmý kousek.
     
    56:18
    Juuso Puustinen střílel z pravého kruhu. Dominik Furch si proti jeho dělovce skvěle povyjel a ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    56:05
    Novosibirsk se usadil v útočném pásmu a i po skončení přesilové hry se snaží o vstření branky. Hostující zadáci ale skvěle kryjí prostor.
     
    55:53
    Hosté v plném počtu.
     
    55:10
    Usov se skvěle vrátil do rohu obranného pásma, kde se tělem natlačil před obránce a bekhendem odehrál kotouč do bezpečí.
     
    54:32
    Hokejisté Dinama se dokázali zmocnit odraženého kotouče a hostující celek se bez problémů osvobodil. Novosibirsk se dnes trápí i v přesilovkách.
     
    54:18
    Vyloučený Koljačonok už je zpátky na ledě. Nyní tak pokračuje klasická přesilovka domácích.
     
    53:53
    Hosté budou hrát ve třech! Bujnickij vyfasoval dvě minuty za sekání.
     
    53:25
    Český brankář se skvěle přesunul také proti zakončení z levé strany hrací plochy a zastavil puk levým betonem. Novosibirsk ale drží pásmo.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. Menell (Spooner), 8. Solovjov (Šinkevič, Šarangovič), 11. Šarangovič (Prince), 11. Protas (K. Voronin, Bujnickij), 11. Usov (Menell), 38. Kozun (Spooner, Menell)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (9.–11. Krasotkin) – Jermakov, Gurkin, Chochlov, Jokipakka, Timašov, J. Chabarov, Jefremov, Ilja Morozov – Milovzorov, Romancev, O. Li – Puustinen, Ruohomaa, Šaškov – Česalin (C), Sajustov (A), Šarov – Dubakin, V. Komarov, Sannikov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, Solovjov, Šinkevič (A), Jerjomenko, Znacharenko (A), Děrjabin – Kozun, Gorbunov, Spooner – Lodnia, Šarangovič (C), Prince – Bujnickij, K. Voronin, Protas – Děmkov, Usov, Suško – Martynov.

    Rozhodčí: Ravodin, Gofman – Antonov, Parikov

    Diváci: 2060
    thejrc.org