Dynamo Moskva – Ufa 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Soči 7:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:2 (kon.)
Kazaň – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Kunlun – Čeljabinsk 3:5 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 3:7 (kon.)
Riga – Jekatěrinburg 2:3 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 14.11.2020, 15:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:27:33)
     
    Československá stopa v utkání

    Libor Hudáček (NIZ) 1+0, 5 střel na branku, 7/20 vyhraných vhazování, čas na ledě – 19:53.
     
    Statistiky po třetí třetině:

    Střely na branku: 38 – 30
    Trestné minuty: 24 – 37
    Vhazování: 32 – 26
    Zblokované střely: 12 – 16
    Hity: 3 – 8
     
    Je konec! Dnešní tuhou bitvu nakonec ovládl domácí tým jednogólovým rozdílem! Dlouho to vypadalo, že se půjde do prodloužení, ale pět minut před koncem využila Kazaň přesilovou hru,. Nikita Ljamkin nahodil puk od modré a do jeho pokusu ještě sáhl Viktor Tichonov, jenž poslal kotouč mimo dosah gólmana. Nižněkamsk to ještě zkusil se šesti hráči v poli, ale kýženého srovnání se nedočkal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Andrej Kosticyn se dostal k odraženému kotouči na kraji kruhu a vyslal svižnou střelu zápěstím. Adam Reideborn ovšem tento pokus vyrazil.
     
    59:00
    Minuta do kocen duelu!
     
    58:28
    Avšak hostům s v závěru utkání vůbec nedaří směrem dopředu! Kazaň se v naprostém klidu brání a svému soupeři nedovoluje směrem dopředu vůbec nic.
     
    58:00
    Domácí hrají v plném počtu a hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli! Barulin už je na střídačce.
     
    57:39
    Jenže domácí hokejisté nyní hrají v pohodě a vyhazují jeden kotouč za druhým. Kazaň nyní působí dobrým dojmem a nepřidělává si starosti.
     
    57:04
    Nižněkamsk ale zahrál jen na zakázané uvolnění, a tak se vhazovalo v jeho obranném pásmu. Hosté ale vhazování vyhráli a poženou se do ofenzivy.
     
    56:48
    Hostující hokejisté mají jednu z posledních možností na srovnání dnešního zápasu! Hrají totiž početní výhodu a do konce zápasu chybí už jen pár minut.
     
    56:00
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Konstantin Lučevnikov – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
    55:05 Viktor TICHONOV - 3:2
     
    55:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita a domácí celek je nyní velmi blízko výhře! Nikita Ljamkin vyslal ránu od modré, kterou ještě v letu jemně tečoval VIKTOR TICHONOV a Konstantin Barulin nestihl na tuto změnu zareagovat. Asistence: Nikita Ljamkin a Stéphane Da Costa.
     
    54:32
    A to nebyla špatná možnost na straně Ak Barsu! Viděli jsme krásnou přihrávku od modré k pravé tyči, ale střelu z první stihl gólman hostí zastavit.
     
    54:06
    Kazaň se až nyní dostala do útočného pásma. S kotoučem je nedaleko branky, ale Konstantin Barulin ještě nemusel zasahovat. Zatím jsou to jen nahrávky.
     
    53:43
    Tak hry v plném počtu na obou stranách s v poslední periodě tohoto zápasu neužíváme zrovna moc. Domácí hokejisté mají nyní k dispozici početní výhodu.
     
    53:22
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Arťom Golubovič.
     
    52:33
    Komerční přestávka.
     
    52:09
    Otso Rantakari je na ledě!
     
    51:28
    Nikita Ljamkin nahrál na pravou stranu, ale jeho spoluhráč z první nevypálil. Nakonec jsme viděli nepřesný pokus a po chvilce museli domácí pryč z pásma.
     
    50:48
    Andrej Pedan je na ledě!
     
    50:36
    Situace se nám na bojišti mění každým okamžikem! Ještě před chvilku hráli hosté početní výhodu pět na tři, ale za pár vteřin budou čelit oslabení!
     
    50:09
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Otso Rantakari – 2 min., podrážení).
     
    49:34
    Domácí hráči jsou již ve čtyřech, ale budou se nadále bránit. Alexandr Osipov vypálil od modré, ale druhou branku nepřidal. Gólman scvakl betony včas.
     
    49:15
    Justin Azevedo je na ledě!
     
    49:06
    Nikita Ljamkin se postavil ráně od modré, která mu zlomila hokejku doslova na dva kusy. Domácí se ale ubránili a domácí bek si může dojet pro novou hůl.
     
    48:48
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Andrej Pedan – 2 min., krosček).
     
    48:11
    Avšak Nižněkamsk se nadále drží v útočném pásmu, které zatím neopouští. Domácí obranná čtyřka už působí celkem unavený dojmem, potřebuje vystřídat.
     
    47:33
    Jenže na trestné zůstane, a tak hrají hostující hokejisté další početní výhodu. Adam Reideborn střelu od mantinelu viděl a vyrazil ji do bezpečí.
     
    47:15
    Tak to je neskutečné, vidíme další trest na domácí straně! Hosté hrají téměř celou třetí periodu v přesilové hře. Dokáží toho konečně využít? To zjistíme po komerční pauze. Azevedo s vyloučením nesouhlasí.
     
    47:15
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., podrážení).
     
    46:42
    Kirill Petrov je na ledě!
     
    46:03
    Domácí hokejisté se po chvilce navíc dostali ke kotouči a poslal ho přes všechny čáry. Nižněkamsku navíc nevyšel ani další přechod přes pásmo.
     
    45:38
    Přesto se poněkud překvapivě vhazovalo v útočném pásmu Nižněkamsku. Viděli jsme proto další střelu, ale Adam Reideborn tuto ránu vyrazil do rohu.
     
    45:15
    Hosté se usadili v pásmu a viděli jsme nabídku na teč od modré. Timur Šarifjanov do této rány sáhl, ale právě od jeho hokejky šel pud do ochranné sítě.
     
    44:42
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Kirill Petrov – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:41
    Justin Azevedo je na ledě!
     
    44:18
    Následně se s tím Ak Bars vůbec nemazal a poslal kotouč přes všechny čáry. Všichni stihli vystřídat a vypadá to, že domácí toto oslabení ustojí.
     
    43:36
    Nyní hosté byli z ničeho nic v šanci! Alexej Volgin sice asi branku netrefil, ale puk se objevil u bližší tyče. Tam se snažil jeden ze spoluhráčů dorazit, ale gólmana Kazaně nepřekonal!
     
    43:02
    Avšak ani početní hra Neftěchimiku zatím není úplně ideální. Domácí hokejisté se již dvakrát dostali k puku a dvakrát ho poslali do bezpečí.
     
    42:41
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., podrážení).
     
    42:22
    Alexej Volgin to zkusil na druhé straně od mantinelu, ale Adam Reideborn na jeho střelu dobře viděl. Proto schoval puk ve výstroji a nechal raději přerušit hru.
     
    41:48
    Hokejisté v černých dresech napadali v útočném pásmu, ale ke kotouči se nedostali. Akce Nižněkamsku vypadalo podobně a hosté o puk brzy přišli.
     
    41:01
    Alexandr Loginov je na ledě!
     
    40:40
    No, nevypadá to, že by domácí hokejisté měli využít početní výhodu. Nemohou se dostat do útočného pásma, natož tam rozjet nějakou kombinaci.
     
    40:13
    A už je před námi i poslední perioda dnešního utkání! Domácí hokejisté ještě mají kus své přesilové hry, ale svou akci musí začít od svého gólmana.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku: 26 – 20
    Trestné minuty: 4 – 33
    Vhazování: 21 – 16
    Zblokované střely: 8 – 15
    Hity: 3 – 4
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního utkání a stav je nadále remízový! Půjdeme dnes až do prodloužení či nájezdů? Již na začátku druhé třetiny předvedl Bulat Šafigullin naprosto zbytečný zákrok mimo hru, za který byl poslán rovnou do kabin. Následně ještě Timur Šarifjanov vyhodil kotouč mimo hrací plochu a byla to přesilovka pět na tři. Tu navíc domácí hokejisté využili. Stéphane Da Costa se dostal ke odraženému puku a svou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Kazaň ale další gól nepřidala, a tak na konci třetiny inkasovala. Alexandr Osipov se opřel do kotouče na modré a jeho rána se zastavila až v síti. Třetí část dnešního utkání začnou domácí hráči v početní výhodě.

    Další třetina začne přibližně v 16:44.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    To byla dobrá možnost na domácí straně! Viděli jsme tvrdou ránu od modré, po které Konstantin Barulin kotouč neudržel. Viktor Tichonov byl na brankovišti hodně agilní, ale kotouč za brankovou čáru nedokázal dostat!
     
    39:01
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexandr Loginov – 2 min., podrážení).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:32
    Prostřední část tohoto utkání se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Domácí hokejisté to zkusili akcí středem, ale celkem brzy byli o puk obráni.
     
    37:59
    Tak vypadá to, že v poslední periodě to bude velké drama! Stav je totiž srovnaný a oba týmy mají stejně daleko k výhře. Rozhodně se bude na co dívat.
    37:04 Alexandr OSIPOV - 2:2
     
    37:04
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté měli v posledních minutách tlak a srovnávají stav dnešního zápasu! Nejprve se kotouč válel okolo brankovištěm ale hosté se k zakončení nedostali. O to se postaral ranou od modré až ALEXANDR OSIPOV, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Bucajev.
     
    36:25
    Domácí hokejisté se nyní museli bránit, ale svému sokovi nedovolili zakončení ze slotu. Domácí hráč tak nadále vedou o jednu jedinou branku!
     
    36:00
    Daniil Žuravljov je na ledě!
     
    35:33
    A nyní se bude vhazovat po levé ruce domácího gólmana. Ildar Šiksatdarov měl obrovskou šanci, ale svůj bekhend poslal těsně nad horní tyčku!
     
    35:07
    Až nyní se povedlo Nižněkamsku usadit se v pásmu a začít kombinovat. Adam Reideborn už musel dvakrát zasahovat, ale pokaždé kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    34:46
    Zatím se hostujícímu celku v početní výhodě nedaří ani trochu! Nemůže se usadit v útočném pásmu a domácí se zatím brání bez nejmenších potíží.
     
    34:00
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Daniil Žuravljov – 2 min., držení).
     
    33:23
    Nyní jsou v ofenzivě pro změnu domácí hokejisté, kteří opravdu motají hlavy svým sokům. Zasloužili by si třetí branku, ale nedaří se jim jí vystřelit.
     
    32:50
    Nadále se pokračuje bez přerušení a u puku jsou hostující hokejisté. Ti se však nemohou dostat do nějaké dobré šance, natož ke vstřelení branky.
     
    32:04
    Tak to byla hodně tvrdá rána od modré v podání domácího obránce! Konstantin Barulin toho moc neviděl a měl štěstí, že se touš odrazil těsně vedle tyče.
     
    31:26
    Už tři a půl minuty se hraje bez přerušení! Domácí to zkusili přihrávkou zpoza branky, ovšem kotouč jen prolétl, nakonec opustil útočnou třetinu.
     
    30:55
    Andrej Kosticyn si na druhé straně nedokázal zpracovat kotouč u mantinelu, a tak ho domácí vyvezli do bezpečí. Nižněkamsk musel následně vyklidit pásmo.
     
    30:07
    Druhá perioda nám však plyne celkem rychle a už je za námi její první polovina. Kazaň otočila stav utkání, a tak nyní potvrzuje roli favorita.
     
    29:14
    Kazaňští hokejisté se zase drželi v pásmu, ale viděli jsme také protiakci hostujícího celku. Střelu od modré však Adam Reideborn bez potíží vyrazil.
     
    28:32
    Velké zmatky jsme viděli před brankou Barulina, ale nadále je to jen o jednu branku! Ilja Safonov se totiž nakonec k dorážce o kousek nedostal...
     
    28:05
    Komerční přestávka.
     
    27:52
    Hokejisté v černých dresech se museli chvilku bránit. Následně se sice k puku dostali, ale poslali ho jen na zakázané uvolnění. Buly v útočném pásmu hostí.
     
    27:10
    Hosté hrají v plném počtu!
     
    26:53
    Tato početní výhoda už asi využita nebude. Domácí to ale tolik trápit nemusí, jelikož o gól vedou a jsou na koni. Nižněkamsk bude muset zabrat.
     
    26:01
    Z početní výhody Kazaně už chybí jen něco málo přes minutu. Ak Bars je sice usazený v útočném pásmu, ale Konstantin Barulin netasí zázračné zákroky.
     
    25:38
    Domácí tedy pokračují v klasické početní výhodě a zde se může lámat zápas. Kazaň se zatím dostala do vedení, přidá ještě nějakou branku do statistik?
    25:16 Stéphane Da Costa - 2:1
     
    25:16
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilová hra pět na tři je využita! Domácí navíc budou nadále hrát pět na čtyři! STÉPHANE DA COSTA se s tím vůbec nemazal. Dostal se k němu odražený kotouč a jeho bomba se zastavila až v síti. Asistence: Viktor Tichonov a Nigel Dawes.
     
    24:33
    Tak tohle už je ideální situace pro domácí, kteří mají k dispozici dvouminutovou přesilovou hru pět na tři! Podaří se jim dostat se poprvé do vedení?
     
    24:24
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Timur Šarifjanov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    23:55
    Ale konečně jsme viděli alespoň střelu v podání domácího celku. Danis Zaripov pálil z velmi dobré pozice, ale Konstantin Barulin má kotouč v lapačce.
     
    23:37
    Nyní se ale Kazań jen vyhnala z pásma. Viděli jsme křižný pas na zadní tyč, ale ten nebyl úplně přesný. Následně se navíc kotouč dostal až do středního pásma.
     
    23:01
    Velmi dlouhou početní výhodu tak mají k dispozici domácí a zde by se mohl lámat zápas. Zatím jsme viděli po jedné zajímavé šanci na obou stranách.
     
    22:22
    Viděli jsme naprosto zbytečný zákrok v podání hráče hostí! Ten ve středním pásmu úplně mimo hru trefil konce hole svého soupeře do intimních míst a zápas pro něj skončil!
    22:10 Trest do konce zápasu pro Šafigullina
     
    22:10
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Bulat Šafigullin – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání).
     
    21:55
    Jenže měli! Bulat Šafigullin střílel z vrcholku kruhu a jasně zasáhl do obličeje domácího obránce! My jsme ale viděli jen vhazování před Barulinem.
     
    21:48
    Kristian Chenkel se ocitl na zem a drží se za obličej. Je otázkou, jestli neschytal úder vysokou holí, ale vypadá to, že rozhodčí vylučovat nebudou.
     
    21:21
    Jenže jsme viděli dobrou možnost na druhé straně! Vadim Šutov se hnal dopředu, ale měl na zádech soupeře. Právě ten mu lepší zakončení znemožnil.
     
    20:48
    Alexej Volgin předváděl dobré napadání v útočném pásmu a dostal soupeře pod tlak. Ten ale celou situaci nakonec zvládl a domácí jdou dopředu.
     
    20:13
    A už se zase hraje! Po první periodě je stav vyrovnaný, dostane se jeden z týmů do lepší pozice před poslední částí? To se velmi brzy dozvíme!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 15 – 9
    Trestné minuty: 2 – 4
    Vhazování: 10 – 8
    Zblokované střely: 3 – 6
    Hity: 1 – 2
     
    Je za námi první třetina dnešního utkání, ve které jsme viděli dvě branky, po jedné na každé straně. Jen dvacet čtyři vteřin jsme čekali na úvodní gól, o který se postarali hosté. K odraženému puku se dostal Libor Hudáček, jenž objel branku a stihl zasunout puk na přední tyč. Domácí ale srovnali stav zápasu ještě v prvních deseti minutách. Kirill Petrov předvedl podobné zakončení jako Hudáček a bylo srovnáno. Ve zbytku periody jsme se gólu nedočkali, snad budou branky padat i nadále.

    Další třetina začne přibližně v 15:52.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Hokejisté v černých dresech ještě kombinují v útočném pásmu, ovšem Konstantin Barulin nakonec ani zasahovat nemusel. První perioda míří ke konci.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:34
    Do konce první třetina nám chybí něco málo přes minutu a vypadá to, že do kabin se půjde za vyrovnaného stavu. Čeká nás ještě dramatický zápas.
     
    18:07
    Viktor Tichonov je na ledě!
     
    17:52
    Nadále jsou hosté v pásmu. K dalšímu střeleckému pokusu se dostal Alexej Volgin, který však trefil jen soupeře před sebou. Následně domácí navíc vyhodili.
     
    17:19
    Hráč hostí se individuálně dostal až na střed hřiště, ale jeho střelu zápěstím nejspíše zastavil někdo před brankou. Nižněkamsk se ale nadále v pásmu drží.
     
    16:41
    Během krátké chvilky už je podruhé přerušena hra. Alexej Volgin se opřel do kotouče z první, ale Adam Reideborn jeho ránu udržel někde ve výstroji.
     
    16:11
    Viktor Tichonov byl natlačený na gólmana a evidentně s trestem nesouhlasil. Rozhodčí ho však na trestnou poslala nekompromisně a host hrají přesilovku.
     
    16:07
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Viktor Tichonov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:21
    Dmitrij Judin zastavil dalekou přihrávku na útočnou modrou, a tak zamezil šanci svých protihráčů. Ak Bars ovšem nepředvedl ideální přechod do pásma.
     
    14:35
    Bulat Šafigullin se z ničeho nic ocitl před brankářem v dobré střelecké pozici. Jeho pokus ale na poslední chvíli stihl zastavit obětavý obránce!
     
    14:04
    Otso Rantakari je na ledě!
     
    13:36
    Stanislav Galijev šikovně clonil před gólmanem, když jsme viděli ránu od modré. Domácí útoční ale kotouč na teč netrefil a Konstantin Barulin touš vyrazil.
     
    13:02
    Avšak hostujícím hráčům se povedlo kotouč vyhodit přes všechny čáry až za domácí branku. Kazaň se následně dostala do pásma, ale dlouho tam nebyla.
     
    12:23
    První přesilovou hru domácí nevyužili, povede se jim to nyní? Rozhodně jsou nyní o něco lepším celkem a psychicky by jim otočený stav zápasu pomohl.
     
    12:04
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Otso Rantakari – 2 min., sekání).
     
    11:11
    Celkem zajímavou přihrávku vymyslel hráč hostí, ale na středu hřiště nikdo nebyl. Puk se proto dostal až ke gólmanovi hostí, jenž pomohl s rozehrávkou.
     
    10:53
    Domácí hokejisté napadali rozehrávku v útočném pásmu, ale ke kotouči se nedostali. Na druhé straně musel proti ráně od modré zasahovat Adam Reideborn.
     
    10:03
    Kazaň je v posledních minutách lepším týmem na ledě, podaří se jí vstřelit ještě jednu branku do konce periody? Času na to má rozhodně více než dost.
     
    09:15
    Ak Bars navíc cítí šanci. Viděli jsme zajímavé nahození od modré, kterou hostující gólman vyrazil jen tak tak. Zatím nepůsobí moc jistým dojmem.
    08:31 Kirill PETROV - 1:1
     
    08:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí ale ještě v průběhu první periody srovnávají na 1:1! KIRILL PETROV taktéž objel branku a o beton hostujícího gólmana poslal puk do sítě! Konstantin Barulin se nestihl přesunout zrovna ideálně. Asistence: Kristian Chenkel a Konstantin Lučevnikov.
     
    07:26
    Alexandr Osipov je na ledě!
     
    06:55
    Domácí sice měli celkem velký tlak, ale ten právě skončil. Nepřesná přihrávka vyhnala Kazaň do středního pásma a Nižněkamsk stihl vystřídat.
     
    06:21
    Až nyní se dostala Kazaň do útočného pásma, kde se snaží kombinovat. Zatím hodně roztahují své přihrávky, ale hostující hráči se snaží aktivně napadat.
     
    05:54
    Domácí hokejisté sice vyhráli buly v útočném pásmu, ale dlouho se tam nezdrželi. Viděli jsme nepřesnou přihrávku, načež se hostům podařilo vyhodit.
     
    05:26
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexandr Osipov – 2 min., držení).
     
    05:13
    Komerční přestávka.
     
    04:43
    Ak Bars zatím směrem dopředu nepůsobí zrovna ideálně. Tak měl další možnost střelec jediné branky, ale Libor Hudáček tentokrát neuspěl proti soupeři.
     
    04:17
    Na druhé straně se do kotouče opřel Alexandr Loginov, jenž vyslal ránu od modré. Adam Reideborn jeho střelu ale viděl a udržel touš ve výstroji.
     
    03:58
    Jenže ta se o útočné pásmo připravila sama, respektive do něj ani nestihla vstoupit. Jeden z hráčů byl moc rychlý, a tak vidíme ofsajd na domácí straně.
     
    03:19
    Viděli jsme několik nepřesností ve středu hřiště. Vítězně z toho sice vzešel Nižněkamsk, ale během několika vteřin se ke kotouči dostala Kazaň.
     
    02:56
    Hosté se hnali do ofenzivní akce, ale napoprvé se jim nepovedlo přejít útočnou modrou. To se navíc o několik vteřin opakovalo a je odpískán ofsajd.
     
    02:32
    Domácí hokejisté nyní ukazují útočnou aktivitu, ale gólman Neftěchimiku zasahovat nemusel. Vhazovat se bude navíc na útočné modré Ak Barsu.
     
    01:59
    Kazaň se dostal i k prvnímu střeleckému pokusu. Dmitrij Voronkov to zkusil po vyjetí z rohu útočného pásma, ale Konstantin Barulin puk udržel před čárou.
     
    01:28
    Tak to byl doslova raketový start hostujícího týmu, který je na tom hned o jednu branku lépe. Je to však teprve začátek a všechno je otevřené.
    00:24 Libor HUDÁČEK - 0:1
     
    00:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Avšak domácí budou muset velmi záhy dotahovat. Obránce Nižněkamsku vystřelil od modré a kotouč se odrazil od zadního mantinelu. Jako první se k němu dostal LIBOR HUDÁČEK, jenž branku objel a stihl kotouč zasunout k tyči! Asistence: Alexandr Bryncev a Ildar Šiksatdarov.
     
    00:12
    A dnešní utkání nám právě začalo! Velkými favority jsou domácí hokejisté, kteří dnes nastupují v černých dresech. Jejich soupeře pro dnešek zvolil bílou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Miftachov) – Judin, Ljamkin, Pedan, Rukavišnikov, Žuravljov, Chenkel, Lučevnikov – Galijev, Zaripov, Azevedo – Dawes, V. Tichonov, S. Da Costa – M. Gluchov, Burmistrov, Lukojanov – Voronkov, Safonov, K. Petrov – Brovkin.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Rantakari, Bryncev, Volgin, A. Osipov, Sidorov, Loginov, K. Vorobjov – Chajrullin, Šiksatdarov, L. Hudáček – A. Kosticyn, Kučerjavenko, Bikmullin – Chafizov, Golubovič, Šarifjanov – Šutov, Čiviljov, Šafigullin – Bucajev.

    Rozhodčí: Bondar, Fraňo – Galimov, Kanifadin.
     
    Československá stopa v utkání

    Libor Hudáček (NIZ) – 18 zápasů, 6+10
     
    Poslední vzájemný duel – 27.10.2020:

    Kazaň – Nižněkamsk 3:2

    Branky a nahrávky: 14. S. Da Costa (Wikstrand, Dawes), 37. Dawes (S. Da Costa, Azevedo), 59. Dawes (V. Tichonov) – 22. Bikmullin (A. Kosticyn, Volgin), 35. A. Osipov (A. Kosticyn, Volgin).

    Ak Bars Kazaň: Miftachov (Achťamov) – Ljamkin, Judin, Pedan, Wikstrand, Fazylzjanov, Žuravljov, Bogatov – K. Petrov, Azevedo (C), Galijev – Voronkov, A. Galimov, Dyňak – V. Tichonov, S. Da Costa, Dawes – M. Gluchov (A), Burmistrov, Lukojanov (A) – Safonov.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Rantakari, Bryncev (A), Volgin, A. Osipov (C), Sidorov, Loginov (A), Motygullin – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund – A. Kosticyn, Galuzin, Bikmullin – Šiksatdarov, Chafizov, Šafigullin – Grošev, Šarifjanov, Bucajev – Golubovič.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Nižněkamsk je na tom přesně opačně oproti svému soupeři... Po třiadvaceti zápasech má na svém kontě jen šestnáct bodů a patří mu až jedenáctá pozice v rámci Východní konference. Hůře je na tom v této konferenci jen Kunlun, a to o čtyři body. Neftěchimik má velké problémy v obraně, jelikož inkasovala už osmdesát branek. Na druhou stranu jich ofenziva dala padesát jedna, celkové skóre je -29. Nižněkamsk v posledních třech duelech taktéž dvakrát zvítězil. Nejprve totiž porazil Rigu 3:1, načež přehrál i Kunlun 6:3. V posledním duelu ale nestačil na Barys 1:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    Libor Hudáček – 16 bodů (6+10)
    Marat Chajrullin – 13 bodů (6+7)
    Rafael Bikmullin – 11 bodů (4+7)
     
    Ak Bars Kazaň

    Kazaň rozjela ročník velmi dobře a patří mezi nejlepší týmy celé KHL. Po pětadvaceti utkáních má na svém kontě třicet šest bodů a vládne celé Východní konferenci. Ak Bars zatím působí dobře v ofenzivě, jelikož nasázel sedmdesát tři branek, zatímco jich sám inkasoval osmapadesát. Z posledních tří zápasů vyhrála Kazaň rovnou dva. Nejprve byla k vidění přestřelka, když porazila Novosibirsk 5:3, načež vysoko porazila i Nižnij Novgorod 6:2. V zatím posledním duelu ale Ak Bars padl na hřišti Čeljabinsku 1:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    Justin Azevedo – 20 bodů (4+16)
    Stéphane Da Costa – 18 bodů (9+9)
    Stanislav Galijev – 17 bodů (8+9)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Kazaní a Nižněkamskem. Úvodní buly je naplánováno na 15:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. K. Petrov (Chenkel, Lučevnikov), 26. S. Da Costa (V. Tichonov, Dawes), 56. V. Tichonov (Ljamkin, S. Da Costa) – 1. L. Hudáček (Bryncev, Šiksatdarov), 38. A. Osipov (Bucajev)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Miftachov) – Judin, Ljamkin, Pedan, Rukavišnikov, Žuravljov, Chenkel, Lučevnikov – Galijev, Zaripov, Azevedo – Dawes, V. Tichonov, S. Da Costa – M. Gluchov, Burmistrov, Lukojanov – Voronkov, Safonov, K. Petrov – Brovkin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Rantakari, Bryncev, Volgin, A. Osipov, Sidorov, Loginov, K. Vorobjov – Chajrullin, Šiksatdarov, L. Hudáček – A. Kosticyn, Kučerjavenko, Bikmullin – Chafizov, Golubovič, Šarifjanov – Šutov, Čiviljov, Šafigullin – Bucajev.

    Rozhodčí: Bondar, Fraňo – Galimov, Kanifadin
    thejrc.org