Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (0:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 4:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:5 (kon.)
Třinec – Zlín 5:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 15.11.2020, 13:15 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. O minulém víkendu se znovu rozjela hokejová extraliga a dnes jsou na programu další zápasy. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Energie Karlovy Vary.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy v prvním duelu po restartu ELH padli doma s Plzní 1:4. Tohle zaváhání ale napravili v pondělí, když zvítězili na ledě Komety Brno, a sice 4:2. Naposledy pak vybojovali bod na ledě Plzně, kde padli 1:2 po samostatných nájezdech. V tabulce se Verva odpoutala ode dna a nyní je dvanáctá se ziskem čtyř bodů. Dnes by její hráči chtěli ve svém teritoriu uspět.
     
    HC Energie Karlovy Vary

    To karlovarští hokejisté jsou na tom mnohem lépe. Zatím okupují šesté místo a nasbírali dvanáct bodů. Nejprve po návratu na led porazili 5:4 České Budějovice na jejich ledě, následovala prohra 2:7 doma s Třincem. Naposledy se však Energii dařilo. Na svém ledě porazili podruhé České Budějovice, tentokráte 3:2. Na sever Čech tak jedou Západočeši s cílem opět bodovat.
     
    Vzájemná utkání

    Před letošní sezónou se oba týmy utkaly v rámci Generali Česká Cupu. Nejprve byli úspěšní Karlovarští, jenž brali výhru 5:0. Verva poté v odvetě oplácela, když vyhrála 6:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Demel, Štich (A) – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Myšák, Gerhát, Válek – Zygmunt, Helt, M. Havelka.

    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Plutnar, Pulpán (A), Zábranský, Weinhold – Hladonik, D. Kaše, Flek – M. Kadlec, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Ganger, Klouček.
     
    V Litvínově je vše připraveno a zápas mezi domácí Vervou a Energií z Karlových Varů tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Od úvodního vhazování se Litvínovští vrhli hned do útočného pásma a kombinují před Filipem Novotným.
     
    00:30
    Nakonec ale o kotouč přišli a na druhou stranu se vydali Karlovarští. Jenže je zastavilo postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma.
     
    00:46
    Denis Godla zapisuje ještě v první minutě velmi důležitý zákrok. Těsně před něho si totiž sjel Martin Kadlec, jenž byl před domácím brankářem zcela osamocen. Jeho svižnou střelu ale pohotově zastavil ochránce domácí svatyně!
     
    01:09
    Hosté se znovu dostali před branku Godly, avšak tentokráte na litvínovského gólmana žádná střela nešla.
     
    01:37
    Domácí získali puk na svou stranu a rodil se rychlý protiútok Vervy. Ale soupeř se stihl vrátit a slibně se rodící akci Litvínova zastavil.
     
    02:42
    Další zákrok Denise Godly. Jakub Flek vypálil svižně z prostoru mezi kruhy a domácí brankář tak musel opět do zákroku a svůj tým podržel. Zároveň pak nechal hru přerušit.
     
    03:04
    Denis Godla nyní pomohl s rozehrávkou spoluhráčům, ti se dostali před Novotného klec, ale nic před ní nevymysleli a záhy ak kotouč také ztratili.
     
    03:25
    Po další akci Karlových Varů končí puk znovu na Godlovi, který se od úvodních minut ve svém brankovišti rozhodně nenudí a na své statistické konto připisuje další zákrok.
     
    03:57
    Martin Kohout měl slušně našlápnuto k další akci, ale Jan Ščotka si ho pohlídal a nedovolil mu, aby se dostal před branku Filipa Novotného.
     
    04:15
    Postavení mimo hru na straně hostů znamená přestěhování dění na ledě zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže brance Litvínova.
     
    04:50
    Obrana Vervy se musela činit a musela tak pomoci Godlovi. Díky tomu domácí získali puk a míří s ním postupně až před Filipa Novotného.
     
    05:35
    Patrik Demel střílel a zblízka se pak snažil jeho střelu dorážet Pawel Zygmunt, ale nakonec šel pokus mimo tři tyče.
     
    06:02
    Tentokráte už ale měli Litvínovští obrovskou šanci na otevření skóre zápasu. Jarůšek poslal puk před branku a Zdráhal pak minul odkrytou klec!
     
    06:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní už to domácímu celku vyšlo a po dvou velkých šancích skóruje. Jan Ščotka vyslal prudkou ránu z prostoru mezi kruhy, kotouč se pak odrazil na levou stranu, kde ho pohotově poslal za záda Novotného MARTIN HANZL – 1:0. Asistence: Jan Ščotka a Patrik Zdráhal.
    06:29 Martin HANZL - 1:0
     
    06:53
    Hosté byli sice od úvodu aktivnějším týmem, ale domácí postupně dorovnali hru a pod dvou šancích za sebou nakonec dali úvodní branku. A od té chvíle jsou na koni a snaží se o další akci.
     
    07:38
    Filip Novotný musel zakročit proti dalšímu pokusu Litvínova a před dotěrnými útočníky soupeře pak raději zastavil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    07:59
    Tomáš Vondráček napřáhl ke střele na pravém kruhu a tu poté zastavil sklapnutím svých betonů Denis Godla, jenž kryje další pokus soupeře a hned poté zastavuje hru.
     
    08:06
    Bude se poprvé vylučovat. Hosté si jako první zahrají přesilovou hru a mají tak šanci dorovnat skóre.
     
    08:06
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., podrážení).
     
    08:20
    Petr Koblasa vyslal na Godlu nebezpečnou střelu z nápřahu, ale domácí brankář si zatím hodně věří a pohotově chytá kotouč do lapačky efektním semaforem.
     
    08:52
    David Kaše zblízka dotíral před Godlou, ale jeho lehká teč nekončí za jeho zády.
     
    09:16
    A další pokus Davida Kašeho, který srazila obrana Litvínova do bezpečí a následně se pak Verva osvobozuje.
     
    09:53
    No a Godla se opět mezi třemi tyčemi zaskvěl a zastavil další pokus Karlových Varů. Hra je přerušena, vhazování pak proběhne po jeho pravé ruce.
     
    10:06
    Litvínov své první oslabení zvládl bez úhony a už je v plném počtu.
     
    10:32
    Hosté se vydali do další akce z hloubi vlastního obranného pásma, ale tam o puk rychle přišli. Na druhou stranu se tak mohou vydat znovu Litvínovští.
     
    11:17
    A Filip Novotný pokryl další šanci soupeře a ukrývá puk u sebe. Hra je přerušena. Litvínovská Verva tak ještě udržela útočnou třetinu a pokusí se zahrozit.
     
    12:02
    Richard Jarůšek nahodil puk před branku, kde ho chtěl dorazit Martin Hanzl, ale neuspěšně.
     
    12:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Energie se držela v pásmu domácích, kde David Kaše dostal kotouč na JAKUBA FLEKA a ten poté v mezikruží v pokleku vystřelil a prudkou ránou doslova vymetl všechny pavučiny v síti Denise Godly – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: David Kaše.
    12:15 Jakub FLEK - 1:1
     
    12:34
    Následuje komerční přestávka.
     
    12:38
    Jan Ščotka si sjel k modré čáře a čekal na přihrávku, té se ale nedočkal. Nicméně Verva nadále drží kotouč v útočném pásmu a snaží se opět skórovat před Filipem Novotným.
     
    13:31
    Oskars Cibulskis vyslal z levého kruhu nebezpečnou střelu směrem k brance Energie, ale tu zastavil dalším dobrým zákrokem Filip Novotný.
     
    14:09
    David Štich chyboval v obraně Litvínova a poté se ke střele dostal David Kaše, ale brankář Vervy zakročil a svůj tým podržel. David Štich mu pak poděkoval.
     
    14:31
    David Štich nahodil puk do útočného pásma, ale tam ho sebral Martin Rohan a hostující obránce pak kotouč vyváží před branku Denise Godly.
     
    14:59
    Ondřej Beránek mezi kruhy zakončil po zemi, ale beton Godly byl na místě a poté si ho převzala obrana Litvínova. Hosté však domácí celek nepouští dopředu.
     
    15:52
    Cibulskis musel poslat kotouč o zadní mantinel směrem na spoluhráče, neboť u něho byl jeden z hostů. Nyní už je Verv opět před Filipem Novotným.
     
    16:43
    Plutnar od karlovarské branky zakládá další útok Energie a hosté se tak znovu dostávají před Denise Godlu.
     
    17:20
    Nic z toho nebylo a domácí se natlačili před Filipa Novotného, ale počínali si podobně jako jejich soupeř před malou chvílí.
     
    17:44
    Jan Ščotka podpořil litvínovský útok a přijel k puku z druhé vlny. Z mezikruží pak poslal touš jen do brankáře Filipa Novotného. Hosté hned na to otáčejí hru.
     
    18:25
    Ondřej Beránek poslal puk do prostoru mezi kruhy pro spoluhráče, ale nakonec se po této souhře hosté nedostali k žádnému přesnému zakončení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:36
    Domácí nedokázali ohrozit soupeřovu branku a hosté pak otáčeli hru. Nakonec se ale dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Filipa Novotného. Verva ještě získala útočné pásmo.
     
    19:48
    U puku jsou domácí hráči a ještě se s ním snaží dostat do akce před karlovarskou branku, už se ale nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. Už v sedmé minutě otevřeli skóre zápasu domácí hráči. Martin Hanzl dorazil puk za Novotného a Energie ztrácela. Nakonec se ale hostům povedlo srovnat o šest minut později, když Jakub Flek zužitkoval přihrávku od Davida Kašeho. Do druhé třetiny tak půjdou oba celky za nerozhodného stavu.
     
    Další třetina začne přibližně ve 14:08.
     
    Střely na branku: 8 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Jan Ščotka sebral puk soupeři a domácí šli do akce na druhé straně. Filip Helt pak ohrozil Filipa Novotného, ale ten kotouč za svá záda nepustil.
     
    21:35
    Hosté se vydali do další akce, ale obrana Litvínova je nepustila do zakončení. A toho domácí využili k dalšímu protiútoku, avšak ten se jim příliš nepovedl.
     
    22:22
    František Lukeš čekal přihrávku od Viktora Hübla, ale nakonec na něj kotouč nešel. Zároveň pak hosté pádí do další akce.
     
    22:59
    Střelu Tomáše Vondráčka z vrcholu levého kruhu pokryl Denis Godla, když sklapl své betony a hned na to nechal hru přerušit.
     
    23:29
    Jan Myšák poslal kotouč Lukáši Válkovi, který poté vystřelil, ale jeho střelu následně pak zastavila obrana Karlových Varů. Hosté se tak nyní dostávají zase před Godlu.
     
    23:56
    Litvínovští špatně střídali, hráli v šesti a půjdou tedy do čtyř.
     
    23:56
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Lukáš Válek.
     
    24:25
    Domácí hráči se dostali hned na puk a odpálili ho bez čekání až před branku Filipa Novotného. Hned na začátku oslabení se tak osvobozují.
     
    24:51
    A znovu se hráčům Vervy povedlo dostat puk daleko od Denise Godly a šetří další vteřiny ze svého oslabení. Hosté musejí další akci zakládat od vlastní branky.
     
    25:07
    Lukáš Pulpán pálil od modré čáry, jeho pokus byl sražen mimo a hned na to se Verva znovu dokázala osvobodit.
     
    25:56
    Litvínov je už v plném počtu.
     
    26:16
    Martin Hanzl dostal kotouč na Aarona Irvinga, ten poté hned vystřelil, ale s jeho pokusem si hosté poradili a následně vyhodili puk do neutrální zóny.
     
    26:45
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., sekání).
     
    26:45
    Následuje komerční přestávka a po ní si další přesilovou hru zahrají hosté. Viktor Hübl musel zatáhnout za záchrannou brzdu a fauloval soupeře.
     
    26:50
    Petr Šenkeřík nahodil puk před branku domácích, tam ale nebyl nikdo, kdo by ho tečoval. Verva se tak mohla dostat na kotouč a poslala ho až před Novotného.
     
    27:17
    Libor Zábranský za brankou soupeře poslal puk směrem do rohu, kde si ho převzal Ondřej Beránek, ale hosté se stále nemohou před Godlou rozestavit. Následně pak touš ztratili.
     
    28:07
    Jan Myšák získal puk a hned ho poslal až před branku Filipa Novotného. Pošetřil tak další cenné vteřiny z litvínovské početní nevýhody.
     
    28:45
    Litvínov je v plném počtu.
     
    28:55
    Balinskis přenechal puk Tomáši Pospíšilovi, ten o něj ale přišel a následoval pokus Davida Kašeho, který končí na Denisi Godlovi.
     
    29:45
    Litvínov má ponechanou výhodu a pokud ji nevyužije, zahraje si vůbec první přesilovou hru v tomto duelu.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Kadlec – 2 min., podrážení).
     
    30:10
    Domácí se usadili v pásmu soupeře a snaží se o nějakou střelu, která by mohla vést znovu k vedoucí brance. Hüblův pokus z pravé strany ale hosté zachytili a osvobodili se.
     
    30:42
    Lukeš a po něm Jan Ščotka se snažili dorážkami dostat puk za Filipa Novotného, ale nepovedlo se. Nicméně domácí stále drží puk a mají před jeho klecí menší tlak.
     
    31:05
    Kotouč letí až před Denise Godlu a hosté se tedy opět dokázali osvobodit. Nyní už jdou znovu před branku Energie domácí hráči.
     
    31:33
    Hosté se znovu osvobozují, posílají puk před Godlu a zatím to vypadá, že své první oslabení zvládnou.
     
    31:53
    Hosté v plném počtu.
     
    32:16
    Denis Godla zakročil proti další hodně nebezpečné akci hostů a podržel tak svůj tým ve hře!
     
    33:04
    Pawel Zygmunt se zblízka nedostal k dorážce po střele Helta, hosté ale nevyhodili puk z pásma. Litvínovská akce tak může pokračovat dále.
     
    33:51
    Patrik Demel odzbrojil soupeře a dostal kotouč na svou stranu. Následně pak ale Litvínovu útok nevyšel a opět se hosté dostávají do přečíslení.
     
    34:39
    Martin Weinhold se snažil vybojovat puk, ale nic z toho nebylo. Následně pak ho získali domácí a míří do další útočné akce.
     
    35:17
    Hosté se ale dostali zpět na puk a jsou zpět v útočném pásmu. Verva se tak zatahuje do obrany.
     
    35:31
    Verva si bere oddechový čas.
     
    35:33
    Obrana Vervy vytěsnila puk z obranného pásma a domácí tak mohou jít zase do akce.
     
    36:13
    Série nepřesností na obou stranách, nyní už mají kotouč zase hosté a míří s ním před branku Denise Godly.
     
    36:24
    Následuje další komerční přestávka.
     
    36:24
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Oskars Cibulskis – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Beránek – 2 min., hrubost).
     
    36:41
    Z pravého kruhu vyslal nebezpečnou střelu Tomáš Pospíšil, jeho pokus ke vzdálenější tyči však skončil jen těsně vedle ní.
     
    37:32
    Z levé strany to o chvilku později zkusil Richard Jarůšek, ale i jeho střela šla mimo tři tyče. Kotouč pak ukryl pod lapačku Filip Novotný a hra je pozastavena.
     
    37:56
    Domácí velmi rychle ztratili puk v obranném pásmu a hosté se řítili před Godlu. David Kaše ale svůj pokus poslal jen přímo do Denise Godly.
     
    38:24
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Filip Helt – 2 min., krosček).
     
    39:45
    Verva se opět brání v oslabení. Hosté se usadili v domácím teritoriu, ale sami se z něho vykázali. Domácí pak posílají puk až před Filipa Novotného.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi a v ní jsme se branky nedočkali. Oba celky tedy jdou po druhé třetině do kabin za stejného stavu, tedy 1:1. Šance byly k vidění na obou stranách, ale oba gólmani jsou pozorní a drží své týmy. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí část hry, která začne přibližně ve 14:58.
     
    Střely na branku: 17 – 22
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru, usadili se před Godlou, ale ten jejich pokus zastavil a hra je přerušena.
     
    41:19
    Helt je na ledové ploše a Litvínov je tedy v plném počtu.
     
    41:53
    Domácí se dostali do pásma soupeře, tam střílel Richard Jarůšek, avšak jeho pokus byl sražen mimo tři tyče.
     
    42:30
    Jan Ščotka posílal puk na druhou stranu a poté se do velké šance dostal Viktor Hübl, ale jeho střela taktéž nekončí za zády Filipa Novotného.
     
    43:38
    Filip Helt si zpracoval puk, který nakonec ztratil a Energie tak pádí znovu do rychlé akce na druhé straně. Denis Godla se tedy musí mít zase na pozoru.
     
    44:14
    A hned z toho byla velká šance na straně hostů. Jakub Flek si sjel až do těsné blízkosti Denise Godly a ten proti němu vytasil další přesný zákrok a drží svůj tým!
     
    44:45
    Patrik Zdráhal neměl dost prostoru ke střele a poslal tak puk na Richarda Jarůška, tomu ale v zakončení na pravé straně zabránila obrana karlovarské Energie.
     
    45:21
    Viktor Hübl střílel skrze obranu soupeře a do akce šel Filip Novotný, jenž kryje další pokus soupeře a hned po chvilce zastavuje hru.
     
    45:49
    A další střela domácích končí na Filipu Novotném. Ten v krátkém sledu po sobě připisuje další zákrok a hra je opět pozastavena. Vhazovat se bude po pravé ruce karlovarského brankáře.
     
    46:22
    Oba týmy nyní vystřídaly a na ledě jsou čerstvé síly. Puk je ve středním pásmu a s ním už do akce vyrážejí domácí hokejisté.
     
    46:54
    František Gerhát nabral směr hostující branka, ale než si stihl přehodit puk, sebral mu ho jeden z hostů a ti tak otáčejí dění na ledě před branku Denise Godly.
     
    47:31
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    47:35
    Filip Helt podél pravého mantinelu pronikl do útočného pásma, ale obrana Energie ho zastavila.
     
    47:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krásná akce hostů a ti jdou v utkání poprvé do vedení. Jan Hladonik posunul puk na DAVIDA KAŠEHO, který se s ním protáhl kolem levého mantinelu, poté nabral rychlost a dostal se až před Godlu, kterého šikovnou bekhendovou střelou překonal k odkryté tyči – 1:2. Asistence: Jan Hladonik a Jakub Flek.
    47:59 David KAŠE - 1:2
     
    48:20
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Mikúš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:18
    Domácí se snaží využít přesilovou hru, dost často kombinují před Novotným, ale ten kotouč za svá záda nepouští.
     
    50:06
    Jsme za polovinou třetí třetiny a domácí tak mají necelých deset minut na to, aby s utkáním něco udělali.
     
    50:20
    Karlovarská Energie je už v plném počtu.
     
    50:52
    Jan Myšák vybojoval puk, poslal ho na Patrika Zdráhala, ale ten se ke střele před Filipem Novotným nedostal.
     
    51:38
    Aaron Irving se z otočky pokusil nasměrovat puk před hostující branku, ale vše dobře viděla obrana Energie, která včas zakročila a posílá puk do neutrální zóny.
     
    52:19
    Poté se hosté neprosadili před Denisem Godlou a rázem pak domácí znovu otáčejí hru před Filipa Novotného.
     
    52:46
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před branku Energie a vhazovat se tak bude před brankou Novotného. Verva tak získala zadarmo útočné pásmo.
     
    52:52
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    53:09
    Jan Hladonik si sjel před Denise Godlu, v zakončení mu však zabránil obránce Vervy Uvis Janis Balinskik a pomohl tak brankáři Litvínova.
     
    53:51
    Domácí od vlastní branky založili další akci, ale byli v útočném pásmu bráněni beky hostů, kteří soupeře nepustili vůbec ke střele.
     
    54:44
    Kohout vykázal hosté z pásma Energie, když zachytil puk a poslal ho do neutrální zóny. Následně pak střílel Michal Plutnar, ale bylo to jen přímo do Godly.
     
    55:20
    Michal Plutnar zachytil puk v obranném pásmu, posunul ho dále a hosté znovu nedovolili soupeři žádnou akci před Filipem Novotným.
     
    56:06
    Hosté už se nikam neženou a svůj výsledek brání. A počínají si velmi dobře, protože napadáním už ve středním pásmu znervózňují hráče Vervy, kterým rychle ubíhá čas.
     
    57:18
    Uvis Janis Balinskis vybojoval u branky Godly puk a poté ho sám zavezl až před Filipa Novotného. Domácí sice před ním měli menší tlak, ale bylo to bez střely.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:19
    Vervě se stále nedaří proniknout do pásma soupeře, ale nedaří se to.
     
    58:29
    Denis Godla je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:01
    Aaron Irving střílel bez přípravy, k odraženému puku se dostal Jan Ščotka, ale jeho následná střela byla sražena mimo. Nicméně domácí stále zůstávají v útočné třetině.
     
    59:42
    Irving a Gerhát měli šanci před Novotným, ale znovu z toho nic nebylo. Hosté tak stále hájí nejtěsnější možný náskok.
     
    59:49
    Energie si bere oddechový čas.
     
    59:49
    Vhazuje se po pravé ruce Filipa Novotného a domácí se budou snažit buly vyhrát, aby měli ještě šanci zakončit.
     
    59:55
    Patrik Zdráhal ještě z bekhendu dorážel puk před Novotným, ale ten svou svatyni opět uhájil. A už to vypadá, že se v tomto utkání nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině strhli vedení na svou stranu a to si nakonec uhájili až do samotného konce. Domácím nepomohla hra se šesti hráči v poli a bez brankáře a k vyrovnání se tak nedostali. Energie si tak z ledu Litvínova odváží všechny tři body.
     
    Střely na branku: 27 – 27
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (15:37:16)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. M. Hanzl (Ščotka, P. Zdráhal) – 13. Flek (D. Kaše), 48. D. Kaše (Hladonik, Flek)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Demel, Štich (A) – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Myšák, Gerhát, Válek – Zygmunt, Helt, M. Havelka.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Plutnar, Pulpán (A), Zábranský, Weinhold – Hladonik, D. Kaše, Flek – M. Kadlec, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Ganger, Klouček
    thejrc.org