Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (0:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 4:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:5 (kon.)
Třinec – Zlín 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HC Olomouc
Neděle 15.11.2020, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:55
    Olomouc ještě dostává šanci dostat se zpět do zápasu, za podrážení je teď vyloučen Radek Smoleňák.
     
    38:26
    Minuta a třicet šest sekund přesilovky pět na tři pro Olomouc! Hanáci hrají dvojnásobnou početní výhodu, na pravém mantinelu podrazil Nedomlel unikajícího hráče Moravanů a již je za katrem!
     
    38:02
    Buly před Lukešem se bude opakovat. S tím rozdílem, že Hradec hraje ve čtyřech, ihned po vhazování se totiž sekáním provinil Aleš Jergl.
     
    33:37
    Šestadvacet sekund přesilovky pět na tři pro Hradec! Burian vyhodil puk mimo kluziště a fasuje dvě minuty za zdržování hry.
     
    32:03
    Lukáš Nahodil podrazil v obranném pásmu jednoho z protivníků, a tak budeme po komerční brejku sledovat početní výhodu Východočechů.
     
    23:39
    Nyní se už ale vylučovat bude. Sudí zaslechli nějaké to nepěkné slůvko ze střídačky Olomouci a její hráčská lavice je tak potrestána dvěma minutami. Trest odpyká Jan Švrček.
     
    20:59
    Petru Zámorskému zatím druhá třetina vůbec nevychází a po nepřesné rozehrávce zapisuje faul. Putuje na trestnou lavici za hákování. Přesilovka pro Olomouc.
     
    17:48
    Uvidíme první plnohodnotnou přesilovku Hradce. Dujsík byl příliš důrazný v souboji za svou klecí a už sedí na trestné lavici.
     
    09:33
    Z přesilovky Hanáků nebude nic. Ihned po vhazování fauloval Lukáš Nahodil, který si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    09:31
    Olomouc si zahraje další přesilovku. Nedomlel naremploval soupeře na hrazení na obranné modré a fasuje za to dvě trestné minuty za krosček.
     
    07:13
    Uvidíme první početní výhodu. Radovan Pavlík sekl v obranném pásmu jednoho ze soupeřů a už díky tomuto prohřešku posedává na lavici hanby. Následuje dnešní první komerční brejk.
     
    03:46
    Po faulu Růžičky na unikajícího Lukáše Kucseru je okamžitě nařízeno trestné střílení pro Hanáky, tady se není čemu divit, šlo o jasné hákování.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 26. F. Pavlík (M. Chalupa, Cingel), 42. V. Růžička (Smoleňák), 48. Koukal (Blain), 56. F. Pavlík (Jergl, Hronek)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Zámorský, Nedomlel (A), Blain, Hronek, F. Pavlík (A), Jank, R. Pilař – Smoleňák (C), Cingel, Orsava – Kelly Klíma, V. Růžička, J. Sklenář – M. Chalupa, Lev, Perret – Jergl, Koukal, R. Pavlík.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Škůrek, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík (C), A. Rutar, Ondrušek (A), T. Černý – V. Tomeček, J. Knotek (A), Burian – Kucsera, Nahodil, J. Káňa – Bambula, Čachotský, Olesz – Mácha.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Votrubec, Ševic
    thejrc.org