Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (0:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 4:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:5 (kon.)
Třinec – Zlín 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HC Olomouc
Neděle 15.11.2020, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:26 Filip PAVLÍK - 4:0
     
    55:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přidává čtvrtou branku a o třech bodech je jasno! FILIP PAVLÍK znovu předvedl svou tvrdou bombu z pravého kruhu a zvyšuje rozdíl ve skóre! Za trefu vděčí i Jerglovi, který dojel vyhozený puk a šikovnou zpětnou přihrávkou ho svému snajprovi předložil! Asistence: Aleš Jergl, Filip Hronek.
    47:21 Petr KOUKAL - 3:0
     
    47:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    A rozehraná situace končí brankou! Lukáš ještě odolal pěkné akci čtvrté lajny Lvů, na jejímž konci byl Radovan Pavlík. Pak ale nastala další trma vrma před brankovištěm Hanáků. Puk se po několika zakončeních dostal k PETRU KOUKALOVI, jenž konečně poslal puk do sítě – 3:0! Asistence: Jeremie Blain.
    41:20 Vladimír RŮŽIČKA - 2:0
     
    41:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zdvojnásobuje své vedení! Mountfield pokračoval v tlaku. Smoleňák přihrál od zadního mantinel do předbrankového prostoru, kde to už měl VLADIMÍR RŮŽIČKA poměrně snadné. Z bezprostřední blízkosti pokořil Lukáše a Lvi vedou 2:0! Asistence: Radek Smoleňák.
    25:01 Filip PAVLÍK - 1:0
     
    25:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otevírá skóre utkání v přesilovce a jde do vedení! Nejtvrdší ránu extraligy nám znovu předvedl FILIP PAVLÍK, jenž z levé strany od modré čáry vyslal přízemní projektil, který Lukášovi propadl mezi betony! Nutno přiznat, že gólman Hanáků neměl ideální výhled – 1:0! Asistence: Matěj Chalupa a Lukáš Cingel.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 26. F. Pavlík (M. Chalupa, Cingel), 42. V. Růžička (Smoleňák), 48. Koukal (Blain), 56. F. Pavlík (Jergl, Hronek)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Zámorský, Nedomlel (A), Blain, Hronek, F. Pavlík (A), Jank, R. Pilař – Smoleňák (C), Cingel, Orsava – Kelly Klíma, V. Růžička, J. Sklenář – M. Chalupa, Lev, Perret – Jergl, Koukal, R. Pavlík.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Škůrek, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík (C), A. Rutar, Ondrušek (A), T. Černý – V. Tomeček, J. Knotek (A), Burian – Kucsera, Nahodil, J. Káňa – Bambula, Čachotský, Olesz – Mácha.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri