Chabarovsk – Omsk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Barys – Minsk 1:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Avangard Omsk
Neděle 15.11.2020, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:55 Alexej POTAPOV - 2:1
     
    28:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    V oslabení se Omsk dočkal a už je stav zápasu pouze o jedinou trefu! Andrej Stas táhl akci po levé straně a v útočném pásmu nechal kotouč za sebou. ALEXEJ POTAPOV ihned vystřelil, ale trefil již zmíněného spoluhráče. Avšak dostal šanci na reparát, jenž střelou do vzdálenější šibenice využil. Jevgenij Alikin byl tentokrát bez šance zasáhnout. Asistence: Andrej Stas.
    24:26 Alexandr POLUNIN - 2:0
     
    24:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tohle je další nedůslednost v hostující obraně, kterou Amur trestá dalším zásahem! ALEXANDR POLUNIN přesprintoval Alexeje Běreglazova a následně si stáhl kotouč kolem padajícího Oliwera Kaskiho. Zakončení pak zamířilo kolem Hrubcovo ramena do horního rohu branky. Asistence: Pavel Turbin.
    17:44 Dmitrij ARCHIPOV - 1:0
     
    17:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nováčci v sestavě domácího celku posílají Amur do vedení! Po chybě ve středním pásmu se k brance Omsku vydal Vladimir Michasjonok, jenž přihrál pod sebe, kde se nacházel DMITRIJ ARCHIPOV. Jeho pokus propadl českému brankáři, jenž se ještě rychle otáčel, aby puk zastavil. Ovšem při rychlém výpadu zasáhl právě černou gumu, které tak doputoval za brankovou čáru. Asistence: Vladimir Michasjonok.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 18. Archipov (Michasjonok), 25. Polunin (Turbin) – 29. A. Potapov (Stas)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Mašín, Korjagin, V. Vasiljev, Sergijenko, Turbin (A), Kamalov, Zimin – V. Butuzov, Rasskazov (A), Polunin – Fajzullin, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Gorškov, Šarov, Lugin – Michasjonok, Pjanov, Archipov.
    Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Šaripzjanov, Jemelin (C), Běreglazov, Kaski, Gotovec, Čisťakov, Solovjov – Činachov, Knight, Sekáč (A) – Jakupov, Zernov, Boucher – Chochlačov, K. Semjonov, Šumakov – A. Potapov, Stas (A), K. Kostin.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ansons – Zacharov, Ponamarenko

    Diváci: bez diváků
    thejrc.org