Chabarovsk – Omsk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Barys – Minsk 1:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Avangard Omsk
Neděle 15.11.2020, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Ani Avangard Omsk nemá nač čekat, a tak si vyžádal oddechový čas! Opory týmu si trochu odpočinou a půjdou znovu do akce, vyrovnání mají na dosah.
     
    58:23
    Avangard Omsk je v útočném pásmu, a tak Šimon Hrubec opouští svoji svatyni! Hostující tým to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    55:37
    Amur Chabarovsk je v posledních minutách pod obrovským tlakem, a tak si vyžádal oddechový čas!
     
    55:14
    Cink! Ihned po vhazování vypálil Kirill Semjonov, který mířil až příliš přesně a zacinkal na levou tyčku. Omsk byl velmi blízko vyrovnání, ale štěstí je na straně Jevgenije Alikina, který mu jde naproti.
     
    54:06
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Oliwer Kaski, jehož pokus Jevgenij Alikin vyrazil před sebe, kde se pohyboval Alexandr Chochlačov. Jeho dorážka ale skončila na brankářově betonu a druhá pod lapačkou.
     
    53:05
    Tohle je obrovská komplikace pro Chabarovsk, který za malou chvíli bude hrát ve dvojnásobné nevýhodě! Omsk se může snadno dotáhnout, povede se mu to?
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Lugin – 2+2 min, nedovolené bránění).
     
    52:42
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., sekání).
     
    51:25
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Reid Boucher – 2 min., sevření puku rukou).
     
    44:09
    A další přihrávka mířila před branku Chabarovsku, Jevgenij Alikin drží Amur ve vedení! Do předbrankového prostoru si najížděl Nail Jakupov, jenž nebyl schopen přehodit gólmanův beton.
     
    43:19
    Po rychlé kombinaci se na levé straně uvolnil Alexej Běreglazov, jenž postupoval k brance sám. Jeho pokus z kruhu pro vhazování zamířil těsně nad horní tyčku!
     
    39:16
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Kirill Rasskazov – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Reid Boucher – 2 min., sekání).
     
    36:34
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Kirill Gotovec – 2 min., podrážení).
     
    34:00
    Nail Jakupov si před modrou čárou narazil se spoluhráčem a pokračoval dál do pásma. Jeho pokus mířil do bližší části branky, ovšem Jevgenij Alikin zasáhl držadlem hole.
     
    32:35
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Kirill Rasskazov – 2 min., podrážení).
    28:55 Alexej POTAPOV - 2:1
     
    28:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    V oslabení se Omsk dočkal a už je stav zápasu pouze o jedinou trefu! Andrej Stas táhl akci po levé straně a v útočném pásmu nechal kotouč za sebou. ALEXEJ POTAPOV ihned vystřelil, ale trefil již zmíněného spoluhráče. Avšak dostal šanci na reparát, jenž střelou do vzdálenější šibenice využil. Jevgenij Alikin byl tentokrát bez šance zasáhnout. Asistence: Andrej Stas.
     
    27:41
    Po chybě Amuru jeli tři hostující hráči na jediného obránce. Nail Jakupov propásl šanci k přihrávce a musel tak vzít celou situaci na sebe. jeho pokus letěl těsně nad ledem a byl zastaven domácím brankářem.
     
    27:08
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Reid Boucher – 2 min., krosček).
     
    25:51
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dominik Mašín – 2 min., držení).
    24:26 Alexandr POLUNIN - 2:0
     
    24:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tohle je další nedůslednost v hostující obraně, kterou Amur trestá dalším zásahem! ALEXANDR POLUNIN přesprintoval Alexeje Běreglazova a následně si stáhl kotouč kolem padajícího Oliwera Kaskiho. Zakončení pak zamířilo kolem Hrubcovo ramena do horního rohu branky. Asistence: Pavel Turbin.
     
    19:29
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., hákování).
    17:44 Dmitrij ARCHIPOV - 1:0
     
    17:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nováčci v sestavě domácího celku posílají Amur do vedení! Po chybě ve středním pásmu se k brance Omsku vydal Vladimir Michasjonok, jenž přihrál pod sebe, kde se nacházel DMITRIJ ARCHIPOV. Jeho pokus propadl českému brankáři, jenž se ještě rychle otáčel, aby puk zastavil. Ovšem při rychlém výpadu zasáhl právě černou gumu, které tak doputoval za brankovou čáru. Asistence: Vladimir Michasjonok.
     
    12:26
    Nepochopitelně ještě přihrával Dmitrij Archipov, který již byl sám před Šimonem Hrubcem. Následný pokus Pjanova byl zablokován obětavým obráncem.
     
    08:59
    Kolem soupeře předvedl výpad na střed Semjon Čisťakov, jehož pokus následně zamířil vedle branky. Hra se velmi rychle otočila a Amur poprvé zahrozil! Dmitrij Archipov přihrál mezi obránce, kam si najel Valentin Pjanov, jenž nastavil čepel hole a zamířil jen vedle Hrubcovy branky.
     
    05:39
    Jegor Činachov přihrával znovu přes osu na levý kruh, kde se nacházel Reid Boucher. Jeho pokus mířil k bližší tyči, avšak Jevgenij Alikin se výborně přesunul a drží bezbrankový stav.
     
    05:25
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jurij Sergijenko – 2 min., podrážení).
     
    04:32
    Přes osu dostal přihrávku na pravý kruh Kirill Semjonov, který okamžitě vypálil. Kotouč brankáři propadl a už se kutálel do branky. Ovšem Jevgenij Alikin se rychle otočil a odpálil jej k zadnímu mantinelu!

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 18. Archipov (Michasjonok), 25. Polunin (Turbin) – 29. A. Potapov (Stas)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Mašín, Korjagin, V. Vasiljev, Sergijenko, Turbin (A), Kamalov, Zimin – V. Butuzov, Rasskazov (A), Polunin – Fajzullin, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Gorškov, Šarov, Lugin – Michasjonok, Pjanov, Archipov.
    Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Šaripzjanov, Jemelin (C), Běreglazov, Kaski, Gotovec, Čisťakov, Solovjov – Činachov, Knight, Sekáč (A) – Jakupov, Zernov, Boucher – Chochlačov, K. Semjonov, Šumakov – A. Potapov, Stas (A), K. Kostin.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ansons – Zacharov, Ponamarenko

    Diváci: bez diváků
    thejrc.org