Košice – Lipt. Mikuláš 0:0 (zruš.) | Michalovce – Banská Bystrica 4:6 (kon.) | Detva – Trenčín 4:1 (kon.)
Poprad – HC Slovan 4:1 (kon.) | Miskolc – Nitra 3:2 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 5:1 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Neděle 15.11.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zrejme pečatia víťazstvo v zápase. MARCEL HAŠČÁK vybojoval puk zo skrumáže v obrannom pásme, prehodil si ho do stredného pásma a jemne nahodil do bránky.
    Bez asistencie.
     
    56:16
    Vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu a bránka Slovana je už bez Durného.
     
    56:16
    Oddychový čas pre Slovan Bratislava.
     
    37:31
    Poprad bude hrať v oslabení. Domáci chybne striedali a sú z toho dve minúty pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    33:48
    Poprad dal gól!
    Napriek menšej streleckej aktivite Popradu v druhej tretine strieľajú kamzíci gól. Vandas udržal na hokejke puk medzi kruhmi, prevzal si ho LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorý nenápadnou strelou prestrelil pomedzi Durného betóny.
    Asistencia: Michael Vandas.
     
    30:51
    Studenič najprv stratil puk na pravom kruhu, potom ho rýchlo získať späť a následne krížom dával Brendanovi O'Donnellovi, ktorý z prvej pálil, no iba do Vošvrdu.
     
    28:18
    Mešár si všimol Mareka Hudeca, ktorý dočiahol na trošku dlhšiu prihrávku. Zrýchlil pomedzi obrancov a strelou spomedzi kruhov trafil ľavú žrď.
     
    24:32
    Slovan vďaka dobrej práci v útočnom pásme vybojoval presilovku. Dve minúty za držanie dostáva Jurij Repe.
     
    21:06
    Uvidíme prvú presilovku Popradu. Nerijus Ališauskas dostáva 2+10 minút za vrazenie na mantinel. Bol to naozaj nepríjemný zákrok na Preisingera.
     
    19:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia strieľajú domácim gól do šatne po chybe v popradskej rozohrávke. Puku sa ujal Studenič na pravom kruhu, ktorý to dal pred bránku Kytnárovi. Ten sa neulakomil a ešte vyšperkoval akciu prihrávkou na BRENDANA RANFORDA, ktorý sa už z prvej zblízka nemýlil.
    Asistencie: Milan Kytnár, Marián Studenič.
     
    12:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú do dvojgólového vedenia. Po vyhratom buly sa k puku na modrej dostal Ulrych, ktorý to nahadzoval pred bránku a šikovne to tečoval DÁVID SKOKAN.
    Asistencia: Petr Ulrych.
     
    11:14
    Kundrik vymyslel veľmi sympatickú prihrávku z pravého kruhu. Obtočil sa a krížom našiel Dominika Jendeka, ktorý zakončoval spred bránkoviska, triafal však len do Vošvrdu.
     
    06:17
    Prvú presilovkovú možnosť majú k dispozícii hostia. Michael Vandas dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    01:06
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti idú veľmi rýchlo do vedenia. Brejčák si spracoval prihrávku na modrej čiare a vypálil smerom na bránku, pred ktorou clonil LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a strelu úspešne tečoval.
    Asistencie: Daniel Brejčák, Mike Dalhuisen.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Handlovský (Brejčák, Dalhuisen), 13. Skokan (Ulrych), 34. Handlovský (Vandas), 58. Haščák – 20. Ranford (Kytnár, Studenič)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, Dalhuisen, Brejčák, Hudec, Repe, Kramár – Haščák, Skokan, Mešár – Handlovský, Preisinger, Vandas – Livingston, Zagrapan, Svitana – Matej Paločko, Bjalončík, Matúš Paločko – Hajnik
    HC Slovan Bratislava: Durný (Beke) – Sersen, Ališauskas, Bačik, Štajnoch, Lee, Valach, Beňo – Buček, Ožvald, Rapáč – Ranford, Kytnár, Studenič – Gašpar, Urbánek, O'Donnell – Kundrik, Petráš, Jendek

    Rozhodčí: Müllner, Žák – Junek, Ordzovenský
    thejrc.org