Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 7:5 (kon.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Minsk – Soči 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Riga 6:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
7:5 (2:1, 2:1, 3:3)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 19.11.2020, 17:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:40:23)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto střetnutí jsme na československou stopu nenarazili, v ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3157 diváků.
     
    Střely na branku: 32 – 33
     
    Je dobojováno. Zápas se nakonec proměnil v divokou přestřelku, ve třetím dějství padlo hned šest branek. Nakonec se z vítězství radují domácí hráči, kteří to ale neměli se svým soupeřem z Novgorodu vůbec jednoduché.
     
    Konec zápasu.
    59:32 Nikita LJAMKIN - 7:5
     
    59:32
    Kazaň vstřelila branku!
    Nyní už je definitivně hotovo. K odraženému kotouči si sjel NIKITA LJAMKIN a z dálky poté trefil odkrytou klec hostů, kteří hráli znovu se šesti bruslaři v poli a bez brankáře – 7:5. Bez asistence.
    59:14 Zijat PAJGIN - 6:5
     
    59:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a znovu jsou svému soupeři na dostřel jedné branky. ZIJAT PAJGIN napřáhl ke střele a jeho dělovka se zastavila až za zády domácího brankáře – 6:5. Asistence: Chris Wideman.
     
    58:47
    Zijat Pajgin střílel z dálky, jeho pokus byl sražen mimo tři domácí tyče, hosté ale stále operují před domácí brankou.
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Andrej Pedan – 5 min. + osobní trest do konce utkání, faul kolenem).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:56 Viktor TICHONOV - 6:4
     
    57:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté zkusili hru bez brankáře, ale hned toho využil VIKTOR TICHONOV, který prosprintoval s pukem až před odkrytou klec a pohodlně zakončil – 6:4. Zároveň tak zkompletoval hattrick. Asistence: Stéphane Da Costa.
     
    57:35
    Hosté se sice radovali z vyrovnání, poté ale následovalo dlouhé zkoumání videa, které odhalilo, že branka padla z ofsajdu. Gól hostů tak platit nemůže.
    55:58 Dmitrij JUDIN - 5:4
     
    55:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí znovu vedou! V závěru třetí třetiny se z levého kruhu prosadil DMITRIJ JUDIN a hosté tak musejí znovu dotahovat své manko – 5:4. Asistence: Michail Gluchov a Patrice Cormier.
     
    55:36
    Chris Wideman podržel puk u modré čáry a chtěl ho vyhodit ven, to se mu ale nepovedlo a domácí se vrací před branku soupeře.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. V. Tichonov (Dawes, Lučevnikov), 19. V. Tichonov (S. Da Costa), 29. Galijev (Zaripov), 32. Voronkov (Zaripov, Burmistrov), 56. Judin (M. Gluchov, Cormier), 58. V. Tichonov (S. Da Costa), 60. Ljamkin – 3. Miele (Čechovič), 30. Šenfeld (Kloos, Der-Argučincev), 43. Szwarz, 53. Čechovič (Aljajev), 60. Pajgin (Ch. Wideman)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Miftachov) – Ljamkin, Judin, Rukavišnikov, Pedan, Chenkel, Žuravljov, Lučevnikov – Azevedo (A), K. Petrov, Galijev – S. Da Costa, V. Tichonov, Dawes – Lukojanov (A), Burmistrov, M. Gluchov – Cormier, Zaripov (C), Safonov – Voronkov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Marin, Aljajev, Austin, Ručkin – Miele, Čechovič, Žafjarov (A) – Šenfeld (C), Der-Argučincev, Kloos – Gončaruk, Szwarz, Belevič – D. Iljin, Urakov (A), Pereskokov.

    Rozhodčí: Spirin, Raming – Sivov, Gorděnko

    Diváci: 3157
    thejrc.org