Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 7:5 (kon.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Minsk – Soči 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Riga 6:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
CSKA Moskva
Čtvrtek 19.11.2020, 17:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že CSKA potvrdilo roli favorita a zvítězilo, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:17:38)
     
    Československá stopa v utkání:

    Libor Hudáček (Nižněkamsk) 0+0, 3 střely, 16:58 čas na ledě
     
    Pojďme se postupně podívat na utkání, které ovládlo favorizované CSKA Moskva!

    V první třetině jsme sledovali spíše bojovnou hru, kdy ani jeden celek nebyl lepší. Šancí na vstřelení branek příliš nebylo, přesto jsme se dvou gólů dočkali. Ve druhé části bylo CSKA lepším mužstvem a soupeři odskočilo do dvoubrankového vedení. V poslední dvacetiminutovce se armádní klub už nikam nehnal a soustředil se na bránění. Jenomže Neftěchimik jen snížil a na víc už se nezmohl, a tak se před favoritem musel sklonit.

    Střely na branku: 22:39.
    Střely na branku ve třetí třetině: 5:9.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Hostující hráči jeli ve třech proti jedinému obránci. Jako sobec se zachoval Pavel Karnauchov, který vzal situaci na sebe a z levého kruhu přestřelil.
     
    58:48
    První formace vymyslela dlouhou křižnou přihrávku, která byla sražena do prostoru střídaček. Oba celky střídají a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    57:57
    Blížíme se ke konci zápasu a Neftěchimik je nastěhován před brankou soupeře. Jenomže do vyložených pozic se téměř nedostává.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 185 diváků.
     
    56:32
    Nižněkamsk se znovu snaží zdramatizovat zápas, ale CSKA hraje obětavě. Další dva střelecké pokusy byly zastavené bránícími hráči.
     
    56:05
    Sergej Andronov bojoval s přesilou o kotouč a vyhrál! Následná přihrávka mířila na modrou čáru, odkud byl vyslán další pokus, jenž byl zastaven bránícím soupeřem.
     
    55:03
    Roman Abrosimov chtěl nechat doputovat kotouč na zakázané uvolnění, ovšem přestal bruslit a tak čároví sudí rozpažili.
     
    Střely na branku: 21:37.
     
    53:30
    Obrana armádního klubu se rozestavěla na vlastní modré čáře a soupeře znovu nevpustila do obranného pásma. Nižněkamsk po nahození byl u kotouče jako druhý.
    51:41 Andrej LOKTIONOV - 2:4
     
    51:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak jsem Nižněkamsku předchozím příspěvkem asi přinesl trochu smůly! Rozdíl e skóre je totiž znovu dvoubrankový. Nikita Korosteljov si najel mezi kruhy, ale branku přestřelil. Před domácí brankou pak bylo velmi rušno a skrytou střelu vyslal Andrej Světlakov a ANDREJ LOKTIONOV tečí nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Andrej Světlakov a Nikita Korosteljov.
     
    51:00
    Armádní klub se soustředí na bránění, což asi není správná varianta. Říká se, že nejlepší obranou je totiž útok. Dotáhne Nižněkamsk skóre zápasu?
     
    50:24
    Brendan Leipsic si vyšlápl v přerušené hře na soupeře, který byl o dvě hlavy vyšší. Roman Abrosimov by se snad popral, ale hostující hráč si to raději rozmyslel.
     
    49:46
    Na levé straně se pohyboval Daniil Chajka, který viděl před brankou osamoceného spoluhráče. Přes prvního soupeře k němu černou gumu nedostal.
     
    49:04
    Před branku se snažil nacpat Andrej Kosticyn, jemuž to obránci ale neumožnili. A tak z obrovského úhlu zkusil štěstí Michail Bjakin, avšak rozvlnil jen boční síťku branky.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Čiviljov (Volgin, Bucajev), 48. Porjadin (Kučerjavenko, Bryncev) – 14. Alexandr Popov (Leipsic, Dahlbeck), 22. Maximov (Kiselevič), 27. Světlakov (Korosteljov, Sorkin), 52. Loktionov (Světlakov, Korosteljov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev, Rantakari, Volgin, A. Osipov (C), K. Vorobjov, Sidorov, Golubovič, Abrosimov – Chajrullin (A), L. Hudáček, Šiksatdarov – A. Kosticyn (A), Kučerjavenko, Porjadin – Bjakin, Šarifjanov, Bikmullin – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Chajka, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič (A), Rykov, Ibragimov, Naumenkov – Leipsic, M. Kempe, Alexandr Popov – Maximov, Sorkin, Afanasjev – P. Karnauchov, Andronov (C), Tělegin – Loktionov, Světlakov, Korosteljov.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Kulakov,- Becenjov, Judin

    Diváci: 1 185
    bahis siteleri