Ufa – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Viťaz – Čerepovec 4:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Severstal Čerepovec
Pátek 20.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:51:58)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 22:00
    Adam Liška (CER) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:19
     
    Střely na branku: 26 – 34
     
    Je konec! Viťaz nakonec poráží Severstal Čerepovec 4:1. Domácí mužstvo už si ve třetí třetině jen hlídalo cestu za triumfem. Hosté sice byli aktivní, ale opět se trápili hlavně v přesilovkách. V samotném závěru Severstal zkoušel hru bez brankáře, ale za domácí se přes celé kluziště trefil Daniil Pylenkov.
     
    Konec zápasu.
    59:28 Daniil PYLENKOV - 4:1
     
    59:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Domácí celek přidává čtvrtou branku. Do odkryté klece se dokázal trefit DANIIL PYLENKOV. Bez asistence.
     
    59:00
    Kaspars Daugavinš zkoušel trefit odkrytou klec, nicméně jeho pokus od červené čáry byl nepřesný. Severstal má ještě možnost k zaútočení.
     
    58:35
    Vladislav Provolněv dostal nabito na levou stranu útočného pásma, odkud ihned zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil těsně vedle branky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:41
    Hostující brankář už zůstává na střídačce!
     
    57:12
    Geraskin poslal nahození od modré čáry před branku Viťazu, ale tam v prostoru kralovali obránci v červených dresech.
     
    56:32
    Ivan Laričev krásně objel branku soupeře, přehodil si puk na forhend, jenže jeho střelecký pokus byl hodně nepřesný. Viťaz hraje přesně to, co potřebuje.
     
    56:10
    Maxim Nevolin dostal přihrávku na levou stranu, dostal se až do útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy daroval puk obráncům.
     
    55:10
    Artjom Ivanjuženkov rozjel akci domácího celku, jenže nikdo v červeném jeho průnik nepodpořil. Hosté už ale nemají moc času.
     
    54:41
    Kaspars Daugavinš se vrátil před domácí branku a zastavil nebezpečnou přihrávku z pravé strany. Hokejisté Viťazu se brání na jedničku.
     
    54:30
    Ježov si dal pozor na další střelu z velké vzdálenosti a schoval puk do připravené lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    53:29
    Kaspars Daugavinš se vložil do přihrávky z pravé strany útočného pásma a špičkou hokejky vypíchl puk mimo nebezpečný prostor.
     
    53:00
    Maxim Kazakov získal volný puk za domácí klecí a poslal jej na zakázané uvolnění. V posledních minutách se ani jeden celek nikam netlačí.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Danforth (Daugavinš), 39. Malychin (Mojsejev), 40. Danforth (Daugavinš, Tedenby), 60. Pylenkov – 37. Kodola (Vovčenko, Petunin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kočetkov) – Voronkov, Hultström, Pylenkov, Jeřábek, Borodkin, Golovkov, Pautov – Danforth, Daugavinš, Tedenby – Bardakov, Děrgačov, Mojsejev – Grebenščikov, Laričev, Malychin – Ivanjuženkov, Kazakov, Smolin – V. Popov.
    Severstal Čerepovec: Šugajev (Podjapolskij) – Vittasmäki, Provolněv, Adamčuk, M. Chabarov, Kudako, Lalonde, Rogov, Nevolin – A. Garejev, Vicharev, J. Morozov – Kodola, Petunin, Vovčenko – Jo. Nättinen, Geraskin, Kapustin – A. Alexejev, Liška.

    Rozhodčí: Bukin, Ravodin – Golovljov, Savenkov
    thejrc.org