Brest – Saint-Étienne 4:1 (kon.) | Marseille – Nice 0:0 (odl.)
odloženo
Olympique Marseille
0:0 (-:-)
OGC Nice
Sobota 21.11.2020, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
    87. Malik SELLOUKI - 3:2
     
    87
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom hostující celek dokázal snížit na rozdíl jediné branky! Rony Lopes totiž dokázal roztáhnout hru na levou stranu, odkud to Gouiri zkoušel z místa centrem ke vzdálenější konstrukci. Tam si do zakončení seběhl MALIK SELLOUKI, jehož zakončení nakonec propadlo přesně na bližší tyč.
    54. Sajfaddín CHAUÍ - 3:1
     
    54
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Domácí si ovšem bleskovým způsobem berou dvoubrankové vedení zpět! Rohový kop sice nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté si Payet na pravém křídle přichystal další centr. Ten hostující obrana odvracela přímo k volnému SAIFU-EDDINEMU CHAUÍMU, který dalším přesným zakončením vyzrál na brankáře Beníteze.
    47. Amine GOUIRI - 2:1
     
    47
    Nice právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tu máme kontaktní branku Nice! Hostující celek totiž podnikl poměrně nenápadnou kombinaci, při které Lopes přenechal míč do tandemu na Boudaouiho. Jeho nabídku si dokázal na malém vápně najít AMINE GOUIRI, který nekompromisně vypálil přesně pod břevno.
    42. Sajfaddín CHAUÍ - 2:0
     
    42
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom se domácí dostávají do dvoubrankového vedení! Domácím se povedlo kombinovat na levém křídle, kde si Tomaz vyměnil míč, načež se mu velice přesně povedlo po sebou najít SAIFA-EDDINEHO CHAUÍHO. Ten to zkoušel okamžitým zakončením, které putovalo naprosto mimo dosah brankáře Beníteze.
    14. Álvaro GONZÁLEZ - 1:0
     
    14
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Marseille totiž pokračovala v aktivitě, načež na levém křídle zkoušel šajtlí odcentrovat aktivně hrající Payet. Nakonec se jeho nabídka od jedné z nohou odrazila přímo k obránci ÁLVARU GONZÁLEZOVI, který nekompromisním způsobem prostřelil brankáře Beníteze.

    David Suchý

    Branky:


    Olympique Marseille:
    OGC Nice:
    ocianews.com