Benátky n/J – Vrchlabí 2:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 5:4 (kon.)
Sokolov – Třebíč 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
AZ Havířov
Sobota 21.11.2020, 16:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovku 4 na 3 Jihlava nakonec využívá a rozhoduje o dvou bodech z dnešního zápasu! Pekr podržel kotouč na modré, přihrál jej na Fronka, který zkusil křížem vyzvat DANIELA KRENŽELOKA. Obránce domácích se nezalekl, vzal to z první a Daňu prostřelil přímo mezi betony – 2:1! Asistence: Jiří Fronk, Matěj Pekr.
    39:51 Ondřej KACHYŇA - 1:1
     
    39:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jenže Dukla přesilovku absolutně nezvládla! Havířov nejprve ujel do dalšího brejku, následně zvolnil a Maruna zpoza branky nahrál na Rašnera, který pustil kotouč na osu pro ONDŘEJE KACHYŇU. Obránce dříve hrající za Motor si vyjel až mezi kruhy a prostřelil mezi betony Brože – 1:1! Asistence: Alex Rašner, Jan Maruna.
    30:34 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:0
     
    30:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí to nakonec zlomili a ujímají se na začátku druhé poloviny špílu vedení! Mareš přistrčil v obranném pásmu kotouč na TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který přejel útočnou modrou a překvapivou střelou k tyči překonal Stezku. Pro domácí ikonu je to už 245. gól v kariéře – 1:0! Asistence: Lukáš Mareš.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 31. Čachotský (Mareš), 64. D. Krenželok (Fronk, Pekr) – 40. Kachyňa (Rašner, Maruna)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Eliáš, Bilčík, Mareš, Strejček – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, V. Brož – T. Harkabus, Poletín, Pekr – T. Havránek, Lichanec, Chlubna.
    AZ Havířov: Stezka (64. Daňa) – Mrowiec, Bořuta (A), Rašner, Chroboček, Kachyňa, L. Rutar, Kočí – L. Bednář, Rudovský, Adamský – R. Szturc (C), Maruna, Kotala – Doktor (A), F. Seman, O. Procházka – Fridrich, Mrva, D. Sklenář.

    Rozhodčí: Kostourek, Micka – Beneš, Kotlík
    bahis siteleri