Benátky n/J – Vrchlabí 2:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 5:4 (kon.)
Sokolov – Třebíč 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 2:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC ZUBR Přerov
Sobota 21.11.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:34 Jakub SVOBODA - 2:3
     
    54:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou podruhé v utkání do vedení a nyní jsou to oni, kdo vede. Kubeš nechal kotouč JAKUBU SVOBODOVI, ten si sjel na levý kruh a poté pohotovou svižnou střelou dostal kotouč kolem bližší tyče do domácí sítě – 2:3. Asistence: Jakub Kubeš.
    53:18 Vlastimil DOSTÁLEK - 2:2
     
    53:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní už se to povedlo a je vyrovnáno! VLASTIMIL DOSTÁLEK přesnou střelou využil přesilovou hru a začíná se tak znovu od začátku – 2:2. Asistence: Daniel Indrák a Josef Hrabal.
    44:35 Vojtěch TOMI - 2:1
     
    44:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi využívají přesilovou hru a jdou poprvé v utkání do vedení. Jonáš Peterek poslal puk na VOJTĚCHA TOMIHO, který ho poté usměrnil mezi tři hostující tyče – 2:1. Asistence: Jonáš Peterek a Rostislav Martynek.
    21:41 Michal MATIAŠKO - 1:1
     
    21:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácím se povedlo v úvodu druhé třetiny smazat manko a začíná se opět od začátku. Adam Raška poslal puk do prostoru mezi kruhy pro MICHALA MATIAŠKA, který pohotovou střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci a vymetl mu v síti pavučiny – 1:1. Asistence: Adam Raška a Jonáš Peterek.
    11:56 Radek ČÍP - 0:1
     
    11:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru bleskově využívají a jdou v utkání do vedení. Jakub Svoboda vyzval ke střele před domácí brankou RADKA ČÍPA, který si sjel těsně před Raszku a poté ho svižnou střelou překonal – 0:1. Asistence: Jakub Svoboda a Jiří Krisl.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Matiaško (Raška, Peterek), 45. Tomi (Peterek, Martynek) – 12. Číp (Svoboda, Krisl), 54. Dostálek (Indrák, Hrabal), 55. Svoboda (Kubeš)


    HC Frýdek-Místek: Raszka (Suchánek) – Haman, Zahradníček, Hrachovský, Husák, J. Michálek, J. Adámek – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Przybyla, Kurovský – Raška, Peterek, Matiaško – Flok.
    HC ZUBR Přerov: Kacetl (D. Dvořák) – Hrabal, Kubeš, Zbořil (A), Krisl (C), Kučeřík, Dluhoš, Dřímal – T. Doležal, Indrák, Dostálek – Svoboda, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Ryšavý – Dobša, Šoustal, Václavek.

    Rozhodčí: Koziol, Vrba – Hanzlík, Hranoš
    ocianews.com