Levante – Elche 1:1 (kon.) | Villarreal – Real Madrid 1:1 (kon.) | Sevilla – Celta Vigo 4:2 (kon.)
Atlético – Barcelona 1:0 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:2 (2:2)
Celta de Vigo
Sobota 21.11.2020, 18:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:27:13)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:20.
     
    Je konec! Sevilla nakonec zvládla domácí duel s Celtou Vigou a vítězí 4:2. Domácí Sevilla se sice dostala do vedení, když se po rohu prosadil Jules Koundé, ale o pár minut později potrestal chybu Vaclíka Iago Aspas. Tempo hry následně opadlo, ale hosté deset minut před přestávkou znovu udeřili brankou Nolita.Z poslední akce prvního poločasu však po centru srovnal Júsuf Nasjrí. Ve druhé půli se hrálo mnohem opatrněji. První šanci měl z přímého kopu Ocampos, ale Rubén Blanco jeho pokus vyrazil. Sevilla se však nakonec dočkala vítězství. V závěru se krátce po sobě prosadili Sergio Escudero a Munir.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Verdikt rozhodčího nakonec potvrdil také VAR. Vypadá to, že dnešní duel už se pouze dohraje.
     
    90+2
    Sudí nejprve zapískal penaltu pro hosty, ale následně dal na pokyn asistenta a změnil rozhodnutí na ofsajd.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Závěr duelu jednoznačně patří domácímu celku. Celta Vigo se prakticky nedostává na polovinu Sevilly.
     
    88
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácí Sevilla může začít slavit tři body! Domácí celek se krátce po rozehrávce dostal do přečíslení. Sám na brankáře se poté řítil MUNIR, který si vychutnal zakončení!
     
    86
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla se nakonec dostává do vedení a byl to opravdu výstavní gól! SERGIO ESCUDERO si zakřičel na spoluhráče, aby mu pustil míč a krásnou střelou poslal balón mimo dosah brankáře!
     
    86
    Tlak domácího celku sílí! Na další centr si naskočil Luuk de Jong, ale hlavičkou z těžké pozice daroval hostujícímu brankář snadný zákrok.
     
    85
    Jesús Navas tentokrát poslal oblouček z levé strany, ale jeho pobídka neoslovila nikoho v bílém dresu Sevilly.
     
    84
    Óscar Rodríguez si došel pro míč na polovinu hřiště, jenže hosté střídajícího fotbalistu skvěle napadali a nedostali prostor k rozehrávce.
     
    83
    Jesús Navas kouzlil na pravé straně hrací plochy, nicméně jeho centr skončil na prvním soupeři. Celta Vigo zatím brání bez větších problémů.
     
    82
    Střídající Idrissi se krátce po svém příchodu na trávník dostal do pokutového území, jenže z ostrého úhlu už nedokázal zakončit.
     
    81
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Óscar Rodríguez.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Oussama Idrissi.
     
    80
    Exekuce přímého kopu se ujal Lucas Ocampos, který zvolil technickou střelu přes zeď, ale brankář jeho pokus vyškrábl!
     
    79
    Domácí celek vybojoval přímý kop v blízkosti pokutového území. Pro Sevillu se rýsuje zatím největší možnost během druhého poločasu.
     
    78
    Jesús Navas prošel po pravé straně až na hranici velkého vápna, jenže jeho pokus o centr zablokoval hned první ze soupeřů. Sevilla se dere do útou ze všech sil.
     
    77
    Rubén Blanco dlouho otálel s uvedením míče do hry. Hlavní rozhodčí mu dal jasným gestem najevo, že to příště bude za žlutou kartu.
     
    76
    Sevilla se v posledních minutách hodně trápí. Domácí celek se není schopen dostat do nebezpečného prostoru. Celta Vigo brání na jedničku.
     
    75
    Rubén Blanco poslal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže následná akce skončila nepřesnou pobídku za obranu domácí Sevilly.
     
    74
    Santiago Mina si na polovině hřiště pěkně pokryl míč a Escudero jej fauloval. Domácí hráč dostává žlutou kartu.
     
    73
    A právě Hugo Mallo si za následný faul vysloužil žlutou kartu.
     
    72
    Mallo dostal ještě jednu šanci na zakončení zpoza velkého vápna, ale jeho pokus placírkou skončil na hrudi prvního obránce v bílém dresu Sevilly.
     
    71
    Hugo Mallo se dostal k odraženému míči v blízkosti velkého vápna a pohotově zakončil levačkou. Jeho pokus však prolétl kolem levé tyčky.
     
    70
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a domácí Sevilla pokračuje v ofenzivním snažení. Hosté brání na hranici šestnáctky.
     
    69
    Ocampos dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže jeho pobídka neměla šanci na nalezení adresáta.
     
    68
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Óliver Torres, přichází Luuk de Jong.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Munir.
     
    67
    Tomáš Vaclík se musel zapojit do rozehrávky domácího mužstva. Po jeho rozehrávce však chyboval Joan Jordán, ale hosté možnost k brejku zahodili.
     
    66
    Sergio Escudero si na poslední chvíli pomohl hlavičkou do zámezí, čímž zastavil rodící se protiútok hostujícího mužstva. Celta Vigo zůstává na míči.
     
    65
    Joan Jordán udržel míč na pravé straně hrací plochy, přehodil si jej na levačku a odcentroval. Jeho pobídka skončila na hrudi prvního soupeře.
     
    64
    Sevilla v posledních minutách stupňuje svůj tlak a tlačí se do zakončení. Hráči hostující Celty Vigo se musí pouze bránit.
     
    63
    Diego Carlos se v pokutovém území dostal k odraženému míči a pohotově se položil do zakončení. Jeho projektil však minul levou tyčku!
     
    62
    Ivan Rakitić si parádně zasekl míč kolem napadajícího soupeře a vychutnal si krásnou kličku. Chorvatský záložník ukazuje, že z míčového umu nic nezapomněl.
     
    61
    Lucas Ocampos narýsoval krásnou přihrávku na levou stranu, nicméně obránce v tmavě modrém dresu se stačil přesunout a odehrál míč do bezpečí.
     
    60
    Je za námi hodina hry a v Seville zatím stále platí nerozhodný stav. Nikdo z domácích fotbalistů se po změně stran zatím nedostal do vyložené šance.
     
    59
    Sevilla zahrávala další rohový kop. Domácí celek jej tentokrát rozehrál do kombinace, ale následný Ocamposův centr nenašel adresáta.
     
    58
    Jeison Murillo táhl akci hostujícího celku, jenže rozehrál na levé křídlo, kam si nenaběhl nikdo v modrém dresu Celty Vigo.
     
    57
    Joan Jordán vybojoval míč na vlastní polovině a skvěle si jej pokryl tělem. Napadající soupeř se v dalším souboji provinil faulem.
     
    56
    Lucas Ocampos napadal rozehrávku soupeře v blízkosti pokutového území. Zadáci Celty Viga se z jeho napadání dokázali včas vymanit a vyvezli míč do bezpečí.
     
    55
    Denis Suárez trefil soupeře šlapákem a vidí žlutou kartu.
     
    54
    Jules Koundé diriguje rozehrávu domácího celku na polovině hřiště. Autor úvodní branky dnešního souboje nakopl míč na pravou stranu hřiště.
     
    53
    Iago Aspas si řekl o vysokou přihrávku na polovinu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil přímo k nohám domácího stopera.
     
    52
    Ivan Rakitić odcentroval z levé strany hrací plochy do pokutového území, jenže svou pobídkou neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Obrana Celty Vigo byla pozorná.
     
    51
    Nolito si v souboji na polovině hřiště skvěle pokryl míč, jenže následně se dopustil zbytečného nedovoleného zákroku. Rozehrávat bude Sevilla.
     
    50
    Další zajímavá akce Celty Vigo! Brais Méndez si naběhl na pobídku do pokutového území, ale Vaclík jeho pobídu vyrazil!
     
    49
    Iago Aspas spěchal do pokutového území, kam přiletěl vysoký centr z pravé strany. Pozorný brankář Vaclík nechal míč propadnout do autu.
     
    48
    Néstor Araujo získal odražený míč na pravé straně a ihned jej nakopl na polovinu Sevilly. Nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    47
    Iago Aspas zůstává ležet po hlavičkovém souboji s domácím obráncem, ve kterém si podle všeho přivodil nějaké zranění zad.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Do rozehrávky se musel zapojit i brankář Blanco, který roztáhl hru na pravé křídlo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější domácí! Domácí Sevilla se sice dostala do vedení, když se po rohu prosadil Jules Koundé, ale o pár minut později potrestal chybu Vaclíka Iago Aspas. Tempo hry následně opadlo, ale hosté deset minut po přestávce znovu udeřili brankou Nolita.Z poslední akce prvního poločasu však po centru srovnal Júsuf Nasjrí. Do kabin se proto jde za stavu 2:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Sevilla se dočkala těsně před přestávkou! Na vysoký centr z pravé strany si na malém vápně naskočil JÚSUF NASJRÍ a přesnou hlavičkou vyrovnal!
     
    45+2
    Hosté v nastaveném čase zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale Vaclík byl tentokrát pozorný a míč skvěle vyboxoval.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Néstor Araujo si dal dobrý pozor na Ocamposův centr z pravé strany a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor.
     
    44
    Ocampos spěchal za vysokou přihrávkou na levou stranu, jenže nákop prodloužil pouze do zámezí. Vhazovat bude hostující Celta Vigo.
     
    43
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Joseph Aidoo, přichází Néstor Araujo.
     
    42
    Zdravotní komplikace také na straně hostů. Na trávníku zůstává ležet jeden z obránců, který podle všeho bude muset střídat.
     
    41
    Hugo Mallo dostal přihrávku do běhu na pravou stranu a vyslal vysoký centr na hranici velkého vápna. Domácí stoper Jules Koundé míč odhlavičkoval.
     
    40
    Lucas Ocampos si v pokutovém území brousil zuby na centr z pravé strany, ale Nolito se skvěle vrátil a odhlavičkoval míč pryč z nebezpečného prostoru.
     
    39
    Domácí fotbalisté jsou po obdržení druhé branky hodně frustrovaní. Zadáci Sevilly se rozčilují, že nemají volné spoluhráče, kterým by mohli přihrát.
     
    37
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otáčí vývoj dnešního souboje ještě před přestávkou! Sevilla nedokázala ubránit akci z pravé strany, po které přiletěl míč do šestnáctky a NOLITO trefil odkrytou branku!
     
    36
    Escudero krátce po svém příchodu na trávník podpořil ofenzivu Sevilly náběhem po levém křídle. Jeho průnik však skončil na prvním soupeři.
     
    34
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Marcos Acuňa, přichází Sergio Escudero.
     
    33
    Júsuf Nasjrí skvěle napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Hosté si pomohli malou domů a brankář Rubén Blanco míč bez váhání odkopl.
     
    32
    Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo. Ani jeden z týmů se v posledních minutách prakticky nedostává před branku soupeře.
     
    31
    Rubén Blanco se musel zapojit do rozehrávky Celty Vigo. Jeho nákop přiletěl na pravou stranu, kde bez problémů zasáhl domácí Marcos Acuňa.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme vyrovnaný souboj. Sevilla sice vlétla do zápasu aktivně, ale po chybě v obraně hosté srovnali stav i obraz hry.
     
    29
    Diego Carlos si dal pozor na přihrávku mezi domácí stopery a bez problémů míč zastavil. Fotbalista domácí Sevilly následně rozehrál na Navase.
     
    28
    Acuňa kouzlil na levé straně hrací plochy, jenže nedokázal obejít svého strážce a zapomněl míč za sebou. Hosté budou opět rozehrávat.
     
    27
    Lucas Ocampos si chtěl obhodit Murilla, jenže hostující stoper byl v souboji mnohem důraznější a odehrál míč do zámezí. Vhazovat budou domácí.
     
    26
    Marcos Acuňa napadal rozehrávku hostů na jejich polovině, ale podle rozhodčího se dopustil nedovoleného zákroku. Celta Vigo bude rozehrávat.
     
    25
    Hugo Mallo poslal prudkou přihrávku na pravé křídlo. Hosté sice předvedli sympatický přechod do útoku, ale obrana Sevilly srazila centr do bezpečí.
     
    24
    Júsuf Nasjrí dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže se nedokázal otočit kolem obránce a odevzdal míč hostům. Celta Vigo může uklidnit hru.
     
    23
    Hra je přerušena! Na trávníku tentokrát zůstává ležet Ocampos, který se drží za levé stehno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    21
    Iago Aspas upadl po souboji s Koundém v pokutovém území a hosté chtějí penaltu! Sudí však nechává pokračovat ve hře.
     
    20
    Ivan Rakitić dostal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho pokus o dloubáček obrana Celty Vigo hravě přečetla a odehrála míč do bezpečí.
     
    19
    Do rozehrávky hostujícího celku se musel zapojit brankář Blanco. Jeho odkop přiletěl na pravou stranu, kde bez problémů zasáhla obrana.
     
    18
    Ocampos kouzlil na levé straně pokutového území, krásně se zbavil svého strážce, jenže jeho přízemní centr neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    17
    Óliver Torres byl příliš důrazný při napadání rozehrávky hostujícího celku a podle hlavního rozhodčího se provinil proti pravidlům. Hosté budou rozehrávat.
     
    16
    Jesús Navas dostal dostal přihrávku na pravou stranu a nakopl míč na polovinu Celty Vigo. Stopeři hostujícího celku si s nepřesnou pobídkou poradili.
     
    15
    Až nyní přiletěl před branku soupeře další prudký centr, za kterým se dral Júsuf Nasjrí, jenže jeho zakončení z těžké pozice nebylo důrazné.
     
    14
    Lucas Ocampos dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si míč předkopl daleko před sebe a už nedokázal odcentrovat do velkého vápna.
     
    13
    Domácí celek se ihned po inkasované brance znovu vydal do útoku a snaží se o rychlou odpověď. Zadáci soupeři si dali pozor na rozběhnutého Ocampose.
     
    11
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se dočkali odpovědi po chybě Tomáše Vaclíka! Do vápna totiž přiletěl centr z pravé strany, který Vaclík nedokázal vyboxovat a dotírající IAGO ASPAS už měl snadnou práci!
     
    11
    Jules Koundé si splnil také své defenzivní povinnosti. Domácí obránce si dal pozor na centr z levé strany a odkopl míč vysoko na tribunu.
     
    10
    Joseph Aidoo hodně zariskoval při rozehrávce na vlastní polovině. Fotbalista Celty Vigo poslal přihrávku na pravou stranu, kde však nebyl nikdo v modrém.
     
    9
    Lucas Ocampos ustál souboj na levé straně hrací plochy, krásně si odstavil soupeře a vybojoval rozehrávku pro domácí celek. Sevilla může pokračovat v ofenzivní snaze.
     
    8
    Sevilla nadále pokračuje v aktivní hře. Domácí celek se usadil na polovině soupeře, jenže kombinace na levé straně neskončila centrem.
     
    6
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla se hned v úvodu dostává do vedení! Domácí celek zahrával rohový kop. Po krátké rozehrávce přiletěl do pokutového území nádherný centr. První hlavičku brankář jen vyrazil před sebe a JULES KOUNDE míč bez problémů dorazil do sítě!
     
    5
    Na dlouhou přihrávku za obranu si naběhl Fernando, který se prodral do velkého vápna a zakončil. Jeho skákavý pokus však nemířil mezi tři tyče.
     
    4
    Zadáci domácího celku uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v tmavě modrém dresu Celty Vigo akci Sevilly neatakuje.
     
    3
    Navas se hned v úvodu provinil ostrým faulem a vidí žlutou kartu.
     
    2
    Marcos Acuňa operoval s míčem na levé straně hrací plochy, jenže jeho přihrávka na hranici šestnáctky byla pomalá a našla jen soupeře.
     
    1
    Domácí Sevilla obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se do útoku vydal vysokým nákopem, jenže míč nenašel nikoho v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na trávník. Sevilla bude hrát v bílém, zatímco hosté obléknou modrou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Sevilla FC: Vaclík – Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuňa – Rakitić, Fernando, Jordán – Ocampos, Nasjrí, Ó. Torres.
    Náhradníci: Díaz, Pastor – L. de Jong, Óscar Rodríguez, Gudelj, Escudero, Sergi Gómez, F. Vázquez, Munir, Aleix Vidal, Rekik, Idrissi.

    Real Club Celta de Vigo: Blanco – Mallo, Aidoo, Murillo, Olaza – Méndez, Tapia, Denis Suárez, Nolito – S. Mina, Aspas.
    Náhradníci: Villar – Baeza, Rodríguez, Carreira, Fontán, Juncà, Veiga, N. Araujo, Costas, Yokuşlu, Beltrán, Sáenz.

    Rozhodčí: Soto – Álvarez, Porras.
     
    Sevilla FC

    Ani domácí Sevilla nemůže být se vstupem do nového ročníku nejvyšší španělské soutěže spokojená. Celek Tomáše Vaclíka vybojoval v sedmi zápasech jen deset bodů a zatím mu patří saž dvanáctá pozice ligové tabulky. Na pohárovou Evropu aktuálně ztrácí čtyři body. Nutno však říci, že některé týmy z horních pater tabulky mají o dva odehrané duely více. Před reprezentační pauzou se Seville dařilo velmi dobře. Po vítězství nad Krasnodarem v Lize mistrů si v lize poradila nejtěsnějším možným výsledkem s Osasunou.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Hostující Celta Vigo zatím prožívá hodně nepovedený ročník nejvyšší španělské soutěže. Po devíti odehraných duelech má na svém kontě jen sedm bodů a drží sedmnáctou pozici. Na sestupové vody má k dobru jediný bod. Dolní část tabulky je navíc nesmírně vyrovnaná. Všechny týmy na sestupových pozicích mají šest bodů. Celta navíc nedokázala zvítězit už sedm zápasů v řadě. Naposledy remizovala 1:1 na půdě Elche.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Primera Division mezi Sevillou FC a Celtou de Vigo. Výkop je stanoven na 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Koundé, 45+3. Nasjrí (Navas), 86. Escudero (Rakitić), 88. Munir (Fernando) – 11. Aspas (Mallo), 37. Nolito

    Karty:   3. Navas (SEV), 74. Escudero (SEV) – 55. Denis Suárez (CVG), 73. Mallo (CVG)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:20.
    Sevilla FC: Vaclík – Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuňa (34. Escudero) – Rakitić, Fernando, Jordán (81. Idrissi) – Ocampos (81. Óscar Rodríguez), Nasjrí (68. Munir), Ó. Torres (68. L. de Jong).
    Náhradníci: Díaz, Pastor – L. de Jong, Óscar Rodríguez, Gudelj, Escudero, Sergi Gómez, F. Vázquez, Munir, Aleix Vidal, Rekik, Idrissi.

    Celta de Vigo: Blanco – Mallo, Aidoo (43. N. Araujo), Murillo, Olaza – Méndez, Tapia, Denis Suárez, Nolito – S. Mina, Aspas.
    Náhradníci: Villar – Baeza, Rodríguez, Carreira, Fontán, Juncà, Veiga, N. Araujo, Costas, Yokuşlu, Beltrán, Sáenz.

    Rozhodčí: Soto – Álvarez, Porras
    thejrc.org