Crotone – Lazio 0:2 (kon.) | Spezia – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Juventus – Cagliari 2:0 (kon.)
konec
FC Crotone
0:2 (0:1)
S. S. Lazio
Sobota 21.11.2020, 15:00 • Stadio Ezio Scida (Crotone). • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnes jsme rozhodně neviděli zápas, který by nabídl fantastickou fotbalovou podívanou. Nepřispěla tomu podmočená hrací plocha a také prudký déšť, který po dobu celého utkání neustával. Lazio ale dokázalo splnit roli favorita a poslední Crotone dnes porazilo 2:0. V prvním poločase se hosté dostali do vedení 1:0, když Ciro Immobile dokázal využít centr Marca Parola ze strany. Také Crotone mělo v úvodu jednu velkou příležitost ke skórování, ale jinak Pepe Reina dnes moc práce neměl. V druhém poločase se už domácí dostávali k zakončení stěží a navíc inkasovali ještě jednou. V 58. minutě si s obranou Crotone pohrál Joaquín Correa.

    Máme za sebou tak první zápas 8. kola Serie A. Je jisté, že Crotone také po tomto kole zůstane poslední, neboť dosud získalo jen dva body. Naopak Lazio v neúplné tabulce poskočilo na páté místo za Neapol a AS Řím. Za pár hodin však oba římské celky může přeskočit Atalanta, která zavítá na půdu Spezie. Tento zápas můžete společně se mnou sledovat v našem dalším textovém přenosu, který začíná v 18:00. Já se na vás budu u něj zase těšit. Na počtenou! (17:01:47)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:10.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ovšem nyní Pedro Pereira velice šikovně vracel míč do předbrankového prostoru. Celá akce ale vyšla vniveč, neboť se dodatečně mával ofsajd domácího týmu.
     
    90+2
    Crotone bude vhazovat aut jen z vlastní poloviny. Lazio brání svůj náskok zkušeně.
     
    90+1
    Domácí mají k vyrovnání už jen 3 minuty. Je to zcela pochopitelné, protože druhá půle nenabídla mnoho situací, které by zdržovaly hru.
     
    90
    Žlutou kartu viděl také Luis Alberto. Rozhodčí mu zřejmě sečetl všechny nedovolené zákroky, kterých měl v dnešním utkání více než dost.
     
    89
    Junior Messias si nabíhá pro balóny k lajně. Hosté jej však opětovně dokázali zastavit.
     
    87
    Emmanuel Rivière prohrál důležitý hlavičkový souboj na polovině Lazia. Proto se domácí zatím v této akci nedostali do hry tak, jak je v tuto chvíli potřeba.
     
    86
    K zakončení se po standardní situaci dostal Denis Dragus. Hlavička to ale nebyla nikterak důrazná a navíc skončila zhruba tři metry vedle bližší tyče.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Lucas Leiva (S. S. Lazio).
     
    85
    Nyní však hosté zhruba dvacet sekund strávili na polovině Crotone. Míč si podrželi na kopačkách a s přehledem zatím kontrolují svůj dnešní bodový zisk, který je už velmi pravděpodobný.
     
    84
    Lazio to už chce ukopat. Situace si příliš nekomplikuje a pouze odevzdává balóny na polovinu soupeře.
     
    83
    Lucas Leiva také dnes odvádí velmi dobrou práci s čištěním prostoru před vlastní bránou. Nyní na svou osobu vybojoval faul.
     
    82
    A navíc následoval útočný faul domácího celku, takže Pepe Reina bude mít dostatek času k rozehrání míče.
     
    82
    Emmanuel Rivière si dával v pokutovém území soupeře nepochopitelně přednost s Messiasem. Z toho tak pramenilo, že Crotone vlastně samo sebe vyhostilo z dobré palebné pozice.
     
    81
    Rohový kop Crotone nebyl zahrán špatně, jenže ani jeden z hráčů v tmavě modrém nedokázal zakončit.
     
    80
    Lazio už má pro dnešek dostřídáno, takže závěr zápasu už dohraje s touto jedenáctkou. Naopak domácí kouč má k dispozici ještě dvě varianty ke střídání.

    Daniel Fekets

    Branky: 21. Immobile (Parolo), 58. Correa (Immobile)

    Karty:   10. Rispoli (COE), 25. Marrone (COE), 56. Cuomo (COE) – 26. Fáris (LAZ), 45+1. Parolo (LAZ), 86. Lucas Leiva (LAZ), 90. Alberto (LAZ)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:10.
    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán, Marrone, Cuomo – Rispoli (46. P. Pereira), Benali, Petriccione (68. Dragus), Vulić (79. Rivière), Reca – Messias, Nwankwo.
    Náhradníci: Festa, Crespi – Cigarini, Dragus, Crociata, Rojas, Zanellato, Djidji, Siligardi, P. Pereira, Henrique, Rivière.

    S. S. Lazio: Reina – Patric (78. Hoedt), Acerbi, S. Radu – Lazzari, Parolo (46. Akpa-Akpro), Lucas Leiva, Alberto, Fáris (46. Marušić) – Immobile (C) (74. Pereira), Correa (61. F. Caicedo).
    Náhradníci: Furlanetto – D. Anderson, Pereira, Armini, Hoedt, Cataldi, F. Caicedo, Marušić, Akpa-Akpro, Muriqi.

    Rozhodčí: Juan Luca Sacchi
    ocianews.com