Pohronie – Trnava 3:3 (kon.) | Sereď – Ružomberok 0:0 (kon.) | Michalovce – Senica 0:1 (kon.)
Žilina – Trenčín 2:0 (kon.) | Nitra – Dunajská Streda 0:1 (kon.)
konec
ŠKF Sereď
0:0 (0:0)
MFK Ružomberok
Sobota 21.11.2020, 14:00Niké liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:50:47)
     
    Je konec! V dnešním duelu jsme se nakonec branek nedočkali. V druhém poločase jsme znovu nesledovali zrovna zajímavou podívanou... Přesto mohli hosté vyhrát, ale Martin Regáli zahodil stoprocentní šanci v samotném závěru. V tomto utkání se tak body dělí.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru utkání mohli hosté rozhodnout o své výhře! Martin Regáli se dostal k odraženému balónu na hranici malého vápna, ale Mathew Yakubu se dostal na zem včas a míč chytil!
    90+1. Martin Regáli (RUZ), Mathew Yakubu (SER)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+1
    Nastavení dnes není ani trochu velké a bude trvat jen dvě minuty! První z nich se už odehrává a hostující fotbalisté kombinují na útočné polovině.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Dalibor Takáč, přichází Lukáš Kojnok.
     
    87
    Domácí to zkusili rychlou protiakcí po levé straně. I zde jsme nakonec viděli centr, ale ten byl přetažený až moc. Základní hrací doba se nám blíží ke konci.
     
    86
    Ružomberok se v posledních minutách drží na balónu, ale nějakou vyloženou šanci si nemůže vytvořit. Další centr do vápna sebral Mathew Yakubu.
     
    85
    Jeho odkop sice sebrali domácí fotbalisté, ale ti se u míče dlouho nezdrželi. Hosté to poté zkusili dvěma centry, ale ani jeden z nich adresáta ve vápně nenašel.
     
    84
    Matúš Macík tentokrát zasahovat nemusel, a tak bude jen odkopávat. Všechny hráče poslal až na polovinu hřiště, a tak se dá očekávat dlouhý nákop.
     
    83
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Nicolas Šumský, přichází Senad Jarovič.
     
    82
    V posledních minutách zase působí aktivněji hosté, to se nám opravdu mění každou minutou. Branky jsme se však zatím v dnešním duelu nedočkali.
     
    81
    Fotbalisté v oranžovém kombinují na útočné polovině. Matúš Kmeť byl sice trochu zahnán až k rohovému praporku, přesto ještě udržel balón pro tým na ploše.
     
    80
    Martin Regáli se hnal na druhé straně po pravé straně vápna. Následně chtěl poslat přízemní pas před branku, ale Ľubomír Michalík mu v tom zabránil.
    79. Roko Jureškin (SER), Matúš Macík (RUZ)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    79
    Avšak akce hostujících fotbalistů taktéž skončila velmi rychle po nepřesné přihrávce. Začíná to vypadat, že se branky dnes opravdu nedočkáme...
     
    78
    Roko Jureškin se za každou cenu snažil probít k balónu a nejspíše si počínal i nedovoleně. K míči se však nedostal, a tak Ružomberok může zaútočit.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   14. Šumský (SER), 29. Slaninka (SER), 56. Adekuoroye (SER) – 75. Mojžiš (RUZ)


    ŠKF Sereď: Yakubu – Čelikovič (56. Bušnja), Hučko, Michalík (C), Morong – Šumský (83. Jarovič), Adekuoroye – Iván (62. Pankarićan), Potoma (62. Jureškin), Slaninka – Lačný.
    Náhradníci: Ayotunde – Bušnja, Pankarićan, Jureškin, Duranski, Ba, Jarovič.

    MFK Ružomberok: Macík – Mrva, Maslo (C), Mojžiš – Ďungel (72. Bobček), Kochan, Takáč (89. Kojnok), Madleňák – Múdry (59. Kostadinov), Gerec (72. Kmeť) – Almási (59. Regáli).
    Náhradníci: Krajčirík – Kmeť, Regáli, Bobček, Kostadinov, Kojnok, Holub.

    Rozhodčí: Marhefka – Weiss, Vitko
    thejrc.org