Pohronie – Trnava 3:3 (kon.) | Sereď – Ružomberok 0:0 (kon.) | Michalovce – Senica 0:1 (kon.)
Žilina – Trenčín 2:0 (kon.) | Nitra – Dunajská Streda 0:1 (kon.)
konec
ŠKF Sereď
0:0 (0:0)
MFK Ružomberok
Sobota 21.11.2020, 14:00Niké liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:50:47)
     
    Je konec! V dnešním duelu jsme se nakonec branek nedočkali. V druhém poločase jsme znovu nesledovali zrovna zajímavou podívanou... Přesto mohli hosté vyhrát, ale Martin Regáli zahodil stoprocentní šanci v samotném závěru. V tomto utkání se tak body dělí.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru utkání mohli hosté rozhodnout o své výhře! Martin Regáli se dostal k odraženému balónu na hranici malého vápna, ale Mathew Yakubu se dostal na zem včas a míč chytil!
    90+1. Martin Regáli (RUZ), Mathew Yakubu (SER)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+1
    Nastavení dnes není ani trochu velké a bude trvat jen dvě minuty! První z nich se už odehrává a hostující fotbalisté kombinují na útočné polovině.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Dalibor Takáč, přichází Lukáš Kojnok.
     
    87
    Domácí to zkusili rychlou protiakcí po levé straně. I zde jsme nakonec viděli centr, ale ten byl přetažený až moc. Základní hrací doba se nám blíží ke konci.
     
    86
    Ružomberok se v posledních minutách drží na balónu, ale nějakou vyloženou šanci si nemůže vytvořit. Další centr do vápna sebral Mathew Yakubu.
     
    85
    Jeho odkop sice sebrali domácí fotbalisté, ale ti se u míče dlouho nezdrželi. Hosté to poté zkusili dvěma centry, ale ani jeden z nich adresáta ve vápně nenašel.
     
    84
    Matúš Macík tentokrát zasahovat nemusel, a tak bude jen odkopávat. Všechny hráče poslal až na polovinu hřiště, a tak se dá očekávat dlouhý nákop.
     
    83
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Nicolas Šumský, přichází Senad Jarovič.
     
    82
    V posledních minutách zase působí aktivněji hosté, to se nám opravdu mění každou minutou. Branky jsme se však zatím v dnešním duelu nedočkali.
     
    81
    Fotbalisté v oranžovém kombinují na útočné polovině. Matúš Kmeť byl sice trochu zahnán až k rohovému praporku, přesto ještě udržel balón pro tým na ploše.
     
    80
    Martin Regáli se hnal na druhé straně po pravé straně vápna. Následně chtěl poslat přízemní pas před branku, ale Ľubomír Michalík mu v tom zabránil.
    79. Roko Jureškin (SER), Matúš Macík (RUZ)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    79
    Avšak akce hostujících fotbalistů taktéž skončila velmi rychle po nepřesné přihrávce. Začíná to vypadat, že se branky dnes opravdu nedočkáme...
     
    78
    Roko Jureškin se za každou cenu snažil probít k balónu a nejspíše si počínal i nedovoleně. K míči se však nedostal, a tak Ružomberok může zaútočit.
     
    76
    Domácí měli k dispozici zajímavou standardní situaci. Dlouho jsme čekali na rozehrávku. Navíc to nic světoborného nebylo. Matúš Macík míč v pohodě chytá.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Alexander Mojžiš (MFK Ružomberok).
     
    74
    Roko Jureškin si nerozuměl se spoluhráči, ale hosté toho nijak nevyužili. Následně totiž jeden z nich fauloval, a tak bude domácí gólman odkopávat.
     
    73
    Ružomberok po dlouhé době také vybojoval rohový kop. Chvilku to vypadalo, ze uvidíme nějaké zmatky, ale Mathew Yakubu si nakonec pro míč došel.
     
    72
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Peter Ďungel, přichází Tomáš Bobček.

    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Štefan Gerec, přichází Matúš Kmeť.
     
    71
    Viděli jsme tuhý souboj těsně před polovinou hřiště, kdy se oba hráči celkem evidentně tahali za dres. Sudí je proto nechal a hosté se ženou dopředu.
     
    70
    Druhý rohový kop byl rozehraný nakrátko, až poté přišel centr. Ani nyní Ružomberok nijak nezaváhal, a tak se můžou hráči v oranžovém hnát dopředu.
     
    69
    To se uvidí, zatím ta šance ale není úplně největší. Sereď bude nyní zahrávat druhý rohový kop během chvilky, první hostující obrana odvrátila.
     
    68
    Domácí zase nyní působí o trochu aktivněji než jejich soupeř. K dnešnímu vítězství mají ale oba týmy stejně daleko. Dočkáme se dnes nějakého gólu?
     
    67
    Martin Regáli byl zavolán rozhodčím, který mu něco celkem jasně vysvětloval. Žluté kartě se zatím vyhnul, ale příště by ji za podobný zákrok asi dostal.
     
    66
    Sereď se po delší době dostala dopředu, kde vybojovala rohový kop. Viděli jsme sice celkem zajímavý centr do vápna, ale ten nakonec jen prolétl...
    65. Štefan Gerec (RUZ), Mathew Yakubu (SER)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    65
    Mathew Yakubu si po dlouhé době chytil balón do rukavic a předvedl velmi dobrý zákrok! Ružomberok vymyslel dobrý pas mezi obránce, ale domácí gólman předvedl skvělý výběh a značně snížil soupeři úhel.
     
    64
    Domácí se pokoušeli o nějakou akci, ale ta skončila už na polovině hřiště, Ofenzivní akce hostujícího celku však nebyla o moc lepší, hodně nepřesností...
     
    63
    A nejspíše i trenéři jsou si vědomi, že ani jeden z týmů dnes nijak nezáří. Dohromady jsme viděli už pět střídání, a to je před námi ještě půl hodinka hry.
     
    62
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Denis Potoma, přichází Roko Jureškin.

    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Alex Iván, přichází Filip Pankarićan.
     
    61
    Ne, podívaná zatím není o mnoho lepší než v prvním poločase. Dokonce je ještě o něco horší. Jelikož nyní už nevidíme ani nějaké zajímavější šance.
     
    60
    Už je za námi patnáct minut hry druhého poločasu, ale moc zajímavých věcí se nestalo. Hra se hodně kouskuje, vidíme totiž poměrně hodně faulů.
     
    59
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Timotej Múdry, přichází Tihomir Kostadinov.

    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Ladislav Almási, přichází Martin Regáli.
     
    58
    Ladislav Almási podporoval svého spoluhráče v zajímavém protiútoku, ale přihrávka mu byla dána na paty. Almási to zkoušel akrobaticky, ale nebyl úspěšný.
     
    57
    Bankole Adekuoroye předvedl celkem zbytečný zákrok na polovině hřiště, ta který uviděl žlutou kartu. Rozehrávka hostů ale nepřinesla vůbec nic.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Bankole Adekuoroye (ŠKF Sereď).
     
    56
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Jasmin Čelikovič, přichází Denis Bušnja.
     
    55
    Ružomberok to ale zvládl velmi dobře vykombinovat a viděli jsme přízemní přihrávku před bránu. Domácí se ale stihli vrátit a velké nebezpečí odvrátit.
     
    54
    Matej Kochan si dobře poradil v obraně a posunul balón zpět. Sereď ovšem předvádí velmi aktivní napadání a jejich soupeři s tím mají velké potíže.
     
    53
    Bankole Adekuoroye se ocitl na zemi poté, co byl dohrán na polovině hřiště. Rozhodčí dnešního duelu si toho všiml, a tak je hostům odpískán nedovolený zákrok.
     
    51
    Snad poprvé v druhé půli se nám dostali dopředu také hosté. Dalibor Takáč se pokoušel o nějaké zakončení, ovšem Mathew Yakubu zasahovat nemusel.
     
    50
    Je za námi prvních pět minut druhého poločasu a už jsme se dočkali jedené zajímavější šance. Ty využita nebyla, a tak nadále čekáme na úvodní gól utkání.
     
    49
    Domácí nevstoupil do druhé půle vůbec špatně! Miloš Lačný si zpracoval hodně těžký balón, ale jeho následný pokus mířil těsně vedle.
     
    48
    Bankole Adekuoroye nevymýšlel úplně špatnou přihrávku mezi obránce, ale jeho spoluhráč na ni i kousek nedosáhl. Domácí celek nyní musí o míč zabojovat.
     
    47
    A už se zase hraje! Vypadá to, že oba celky neudělaly ani jednu změnu v zahajovacích sestavách. Snad uvidíme lepší utkání než v prvním poločase.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme nakonec branky nedočkali. Nesledovali jsme zrovna nejzajímavější podívanou... Přesto jsme se dočkali čtyř zajímavých šancí. Tři z toho měli domácí fotbalisté, avšak Matúš Macík pokaždé skvěle zasáhl. Na druhé straně už byl dokonce gólman překonán, ale pro střelu už to byl moc velký úhel. Snad se v druhé půli dočkáme gólu.

    Další poločas začne přibližně v 15:01.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta!
    45. Dalibor Takáč (RUZ)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    45
    To nebylo vůbec špatné vymyšlené a viděli jsme konečně šanci na straně hostů! Matej Kochan prostrčil míč na Dalibora Takáče do otevřené obrany. Ten sice obešel gólmana, ale zakončit nemohl. Jeho přízemní centr odvrátili domácí.
     
    44
    Celkem ostrý souboj byl k vidění na obranné polovině domácího celku. Faul se ale nepíská ani na jednu stranu. Hosté se v posledních sekundách drží u míče.
     
    43
    Domácí hráč se nyní dobře vracel a zamezil rychlému kontru soupeřů. Ružomberok proto bude jen vhazovat na své obranné polovině.
     
    42
    Alex Iván si vzal na starosti rozehrávku standardní situace. Chvilku jsme na rozehrávku čekali. Nakonec přišel centr na zadní tyč, ale hosté se znovu ubránili.
     
    41
    Sereď zahrávali rohový kop, ale s centrem na přední tyč si hosté znovu bez potíží poradili. Domácí ale zůstanou u balónu, jelikož budou ještě vhazovat.
     
    40
    První poločas se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Domácí celek měl již několik zajímavých šancí, ale ani jednu z nich nedokázal využít.
    39. Nicolas Šumský (SER)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    39
    To byla velká šance na domácí straně! Branka z toho ale zase není. Po rohovém kopu se míč snesl na nohu Nicolase Šumského, jehož dobrou ránu vytáhl Matúš Macík na břevno!
     
    38
    Domácí celek se zase podíval na útočnou polovinu, ovšem míč tam ztratil. Poté ale předvedl dobré napadání, takže ještě dokázal vybojovat rohový kop.
     
    37
    Střely na branku: 2 – 0!
     
    36
    Hra se zase odehrává okolo poloviny hřiště, odtud se branky nejspíše opravdu nedočkáme. To by musel být zkrat gólmana, který se úplně nečeká...
     
    35
    Tentokrát domácí tým vybojoval zajímavou standardku na polovině hřiště. viděli jsme centr do největšího ohně, ale tam si nejlépe poradili hráči hostí.
     
    33
    Další nepřesnost na hřišti, tentokrát se jí dopustil domácí celek. Matúš Macík bude moci odkopávat od své brány. Zatím s tím tedy nijak nespěchá.
     
    32
    Na ten si sice naskakoval jeden z hráčů Seredě, ale k hlavičce se nakonec nedostal. Rychlá akce na druhé straně taktéž neskončila nějakým úspěchem.
    31. Ladislav Almási (RUZ), Martin Slaninka (SER)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    31
    Avšak domácí po chvilce ještě balón vybojovali a předvedli velmi dobrý přechod do ofenzivní fáze hry. Do svých statistik vybojovali první rohový kop.
     
    30
    Ružomberok následně zahrával standardní situaci, ale ani tentokrát centr neměl moc šancí. Domácí fotbalisté se u balónu ale zrovna dlouho neudrželi.
     
    29
    Žlutou kartu dostává Martin Slaninka (ŠKF Sereď).
     
    28
    Jeden z hostů se do zakončení, když se ocitl na zemi. Hlavní rozhodčí dnešního utkání zase rychle zvedá a faul v těsném blízkosti šestnáctky pískat nebude.
     
    27
    Mathew Yakubu dobře odhal situaci a byl u balónu jako první. Hráči v oranžových dresech se nikam daleko nedostali, ale nyní se snaží alespoň napadat.
     
    26
    Dalibor Takáč se dostal ke střele na druhé straně a byla to první zajímavější možnost hostů. Záložník Ružomberoka však svou pravačkou minul břevno.
     
    25
    Matúš Macík musel znovu rychle na zem, avšak nakonec se vše ukázalo jako předčasné. Miloš Lačný byl v době pasu v ofsajdu, který byl nakonec i odpískán.
     
    23
    Ne, zatím to opravdu není ani trochu zajímavý zápas! Domácí fotbalisté sice měli dvě velké šance, ale to je vše... V držení míče mají převahu hosté.
     
    22
    Alexander Mojžiš vhazoval na polovině hřiště. To je zatím nejvíce okupována část hřiště. Chtělo by to v brzké době nějakou branku, aby byla hra lepší.
     
    21
    Ružomberok předvedl další centr do šestnáctky, ale domácí si s ním znovu v pohodě poradili. Vypadá to, že vzduchem to dnes jednoduše nepůjde.
     
    20
    A zase se ošetřuje...
     
    19
    No, zatím rozhodně ani trochu nesledujeme zajímavou podívanou. Přesto jsme se dočkali šance na domácí straně! Miloš Lačný byl sám před gólmanem, ale Matúš Macík předvedl další dobrý zákrok a drží svůj tým.
     
    18
    Domácí fotbalisté to zkusili dlouhým centrem za obranu, avšak žádné nebezpečí z toho pro hosty nebylo. K míči to měl totiž nejblíže Matúš Macík.
     
    17
    Rozhodčí se tam ještě baví s lékaři domácího celku a Tomáš Hučko musí odejít za postranní lajnu. Vypadá to však, že i on bude schopen pokračovat.
     
    16
    Alex Iván schytal ostrý souboj na polovině hřiště, ale ošetřovaný být nemusí. Tomáš Hučko o chvilku později už ale ano, a tak se zase nehraje.
     
    15
    Hosté nyní zahrávali standardní situace po ošklivém faulu Šumského. Centr ale nebyl zrovna povedený, a tak si s ním domácí obránce v pohodě poradil.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Nicolas Šumský (ŠKF Sereď).
     
    13
    Ne, zatím se toho opravdu moc neděje. Ružomberok se snaží hrát aktivně, ale zatím mu to je k ničemu. Sereď měla jeden náznak a to bylo vše.
     
    12
    A o chvilku později jsme viděli ještě jeden centr do vápna. Mathew Yakubu si o něj křikl a vyskočil si pro něj. Následně poslal odkopem daleko míč.
     
    11
    Ružomberok se dostával velmi rozvážně dopředu po pravé straně. Viděli jsme nakonec centr do šestnáctky, ale s tím si domácí obrana poradila hravě.
     
    10
    Je za námi prvních deset minut tohoto utkání a na branku ještě čekáme. Viděli jsme jednu zajímavější možnost, ale domácí Alex Iván ji nedokázal využít.
     
    9
    Matej Madleňák může nyní vhazovat. O něco aktivnějším dojmem zatím působí právě hostující fotbalisté, ale směrem dopředu jsou zatím úplně neškodní.
     
    8
    Ružomberok se konečně dostal do okolí šestnáctky, avšak tam jeho celá akce také skončila. Adam Morong se na druhé straně ale daleko nedostal.
     
    7
    Hostující fotbalisté drží balón na svých kopačkách, ale jsou jen na své obranné polovině. Zatím se jim nedaří přejít přes velmi zhuštěný střed hřiště.
     
    6
    Tohle byla první šance v tomto utkání! Domácí předvedli parádní rychlou akci, ve které dostal Alex Iván parádní přihrávku mezi obránce, ale střela mu vůbec nesedla a Matúš Macík zasahuje!
     
    5
    Dalibor Takáč se nám ocitl na zemi a na nohy se mu úplně nechtělo. Nakonec ale nepotřeboval ani ošetření a je schopen pokračovat i nadále.
     
    4
    Matúš Macík se nám také dotkl balónu, ale to mu jen byla adresována přihrávka. Sereď se snaží aktivně napadat, ale k balónu se dostat nemůže.
     
    3
    Zatím se nám na hřišti neudálo vůbec nic zajímavého. Hraje se především okolo středu hřiště. Zatím je však na jakékoliv závěry hodně brzy...
     
    2
    A dnešní utkání nám právě začalo! Nejspíše se čeká poměrně vyrovnaný souboj, tak uvidíme, jak to dopadne. Hosté hrají v oranžové, domácí v bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ŠKF Sereď: Yakubu – Čelikovič, Hučko, Michalík (C), Morong – Šumský, Adekuoroye – Iván, Potoma, Slaninka – Lačný.
    Náhradníci: Ayotunde – Bušnja, Pankarićan, Jureškin, Duranski, Ba, Jarovič.

    MFK Ružomberok: Macík – Mrva, Maslo (C), Mojžiš – Ďungel, Kochan, Takáč, Madleňák – Múdry, Gerec – Almási.
    Náhradníci: Krajčirík – Kmeť, Regáli, Bobček, Kostadinov, Kojnok, Holub.
     
    ŠKF Sereď

    Sereď se nám nedávno dostal do karantény, ovšem nyní už může zase hrát. Po dvanácti kolech má na svém kontě čtrnáct bodů, které ji stačí na osmou příčku, na svého soupeře ztrácí jen dva body. Domácí mají taktéž záporné skóre, jelikož vstřelili šestnáct branek, zatímco jich dostali dvaadvacet. V posledních třech duelech Sereď nezvítězila ani jednou. Padla totiž s Bratislavou 0:3 a se Zlatými Moravcemi 1:2. V posledním duelu brala bod za remízu se Senicou 2:2.
     
    MFK Ružomberok

    Ružomberok je na tom o trochu lépe než jeho soupeř. Po třinácti zápasech má na svém kontě šestnáct bodů, které stačí na sedmou pozici. Hosté na tom nejsou nejlépe s inkasováním branek, jelikož jich dostali už dvacet jedna, zatímco oni sami jich dali sedmnáct. Celkové skóre je tedy -4. Ružomberok bral z posledních tří zápasů jen jednu výhru, když porazil Žilinu 2:1. Následovaly ovšem dvě porážky, když nestačil na Trenčín 1:3 a na Trnavu 1:2.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci Fortuna ligy! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Seredí a Ružomberokem. Výkop je naplánován na 14:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   14. Šumský (SER), 29. Slaninka (SER), 56. Adekuoroye (SER) – 75. Mojžiš (RUZ)


    ŠKF Sereď: Yakubu – Čelikovič (56. Bušnja), Hučko, Michalík (C), Morong – Šumský (83. Jarovič), Adekuoroye – Iván (62. Pankarićan), Potoma (62. Jureškin), Slaninka – Lačný.
    Náhradníci: Ayotunde – Bušnja, Pankarićan, Jureškin, Duranski, Ba, Jarovič.

    MFK Ružomberok: Macík – Mrva, Maslo (C), Mojžiš – Ďungel (72. Bobček), Kochan, Takáč (89. Kojnok), Madleňák – Múdry (59. Kostadinov), Gerec (72. Kmeť) – Almási (59. Regáli).
    Náhradníci: Krajčirík – Kmeť, Regáli, Bobček, Kostadinov, Kojnok, Holub.

    Rozhodčí: Marhefka – Weiss, Vitko
    ocianews.com