Michalovce – Miskolc 1:2 (kon.) | HC Slovan – Košice 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Detva 4:3 (2:1 po s.n.)
Trenčín – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:5 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
2:5 (0:0, 0:2, 2:3)
HK Poprad
sk Neděle 22.11.2020, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:04
    Poprad dal gól!
    Kamzíci dávajú aj druhý gól v zápase do prázdnej bránky Nových Zámkov. Marcel Haščák šikovne po ľavej strane vysunul PATRIKA SVITANU, ktorý bol síce bránený, ale bez problémov poslal puk do domácej siete. Asistencie: Marcel Haščák, Mike Dalhuisen.
     
    56:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Lenže domáci stále neskladajú zbrane, pretože MAREK DRTINA napriahol od modrej čiary a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste, vrátane Tomáša Vošvrdu! Asistencie: Samuel Fereta, Juraj Jurík.
     
    55:44
    Poprad dal gól!
    Thomas Iso-Mustajärvi prišiel o puk v útočnom pásme, PETER BJALONČÍK ho získal a z vlastného obranného pásma ho poslal až do domácej bránky! Asistencie: Marek Zagrapan, Daniel Brejčák.
     
    55:09
    Poprad dal gól!
    Lukáš Handlovský vyšiel na ľad z trestnej lavice, vysunul ideálne do úniku MARCELA HAŠČÁKA a ten už vedel presne čo s pukom, pretože nedal Kiviahovi šancu na úspešný zákrok! Asistencie: Lukáš Handlovský.
     
    50:32
    HC Nové Zámky dali gól!
    JANNE SEPPANEN si z pravej strany obkorčuľoval bránku hostí, prvé jeho zakončenie ešte Vošvrda puk vyrazil, následne sa čierne čudo dostalo znovu až na hokejku fínskeho forvarda a tentoraz sa už šikovný domáci útočník nemýlil. Asistencie: Patrik Števuliak.
     
    30:06
    Poprad dal gól!
    Bjalončík vybojoval puk vo vlastnom pásme, následne osvedčil svoju rýchlosť. Po ľavej strane sa dostal do útočného pásma, našiel prihrávkou DÁVIDA SKOKANA, ktorý sa na ľad vrátil po skončení trestu a mieril absolútne presne! Asistencie: Peter Bjalončík, Mike Dalhuisen.
     
    23:59
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú do vedenia, pretože PATRIK SVITANA dostal priveľa voľného priestoru a jeho strela švihom vymietla všetky pavučinky v pravom hornom rohu Kiviahovej bránky! Asistencie: Marcel Haščák, Daniel Brejčák.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 51. Seppänen (Števuliak), 57. Drtina (Fereta, Jurík) – 24. Svitana (Haščák, Brejčák), 31. Skokan (Bjalončík, Dalhuisen), 56. Haščák (Handlovský), 56. Bjalončík (Zagrapan, Brejčák), 59. Svitana (Haščák, Dalhuisen)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho (Lackovič) – Hain, Mikuš, Roman, Västilä, Drtina, Fereta, Šeliga – Iso-Mustajärvi, Seppänen, Obdržálek – Bajtek, Holovič, Okoličány – Rogoň, Ondrušek, Jurík – Števuliak, Rehák S., Giľák
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Repe, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Česánek, Hudec, Jevoš, Kramár – Svitana P., Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Mešár, Zagrapan, Livingston – Hajnik, Bjalončík, Paločko

    Rozhodčí: Stano, Tvrdoň – Crman, Tvrdoň P.
    thejrc.org