Čerepovec – Viťaz 2:1 (kon.) | Kunlun – Chabarovsk 2:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Minsk – Jaroslavl 2:1 (po pr.) | Jokerit – Dynamo Moskva 6:1 (kon.) | Petrohrad – Barys 4:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 3:5 (kon.)
konec
HK Soči
3:5 (1:0, 2:3, 0:2)
Spartak Moskva
Úterý 24.11.2020, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Arťom FJODOROV - 3:5
     
    59:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    ARŤOM FJODOROV dojel puk po nepřesné střele z obranné poloviny. Na levém mantinelu si poradil v důrazném souboji a v pádu dopravil kotouč do prázdné klece! Bez asistence.
    40:43 Martin BAKOŠ - 3:4
     
    40:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Divoký start do třetí třetiny! Po tlaku Spartaku přišel na řadu rychlý brejk a šance Šmeljova, kterou Truškov betonem zneškodnil. Hra se opět otočila směrem do hostujícího útočného pásma, kde Lehterä prodloužil Radilův pas na levou stranu a tam golfákem z vrcholku kruhu Treťjaka překonal MARTIN BAKOŠ. Asistence: Jori Lehterä, Lukáš Radil.
    28:00 David RUNDBLAD - 3:3
     
    28:00
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, oba gólmani jsou v těchto chvílích zralí na vystřídání! Tentokrát to byl Hudáček, který značně podcenil dalekonosnou střelu od modré čáry v podání DAVIDA RUNDBLADA. Pro něj je to už druhý zásah večera. Asistence: Danila Kvartalnov.
    27:13 Nikita SOKOLOV - 2:3
     
    27:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Teď to v Soči skutečně je jak na házené! Hosté vyhráli sérii soubojů na pravém mantinelu, kde se odražený kotouč přivlastnil NIKITA SOKOLOV a nenápadnou střelou švihem překvapil Treťjaka, jehož jedinou výmluvou může být horší výhled. Bez asistence.
    26:41 Sergej ŠMELJOV - 2:2
     
    26:41
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po nezáživném startu druhé třetině se nám roztrhl gólový pytel! Opět to byla zprvu nenápadná situace, ze které vznikl rychlý kontr SERGEJE ŠMELJOVA a jeho střela z pravého kruhu na nepohlídanou špatný tyč. Hudáček v tomto případě vyjel z branky až příliš. Bez asistence.
    25:29 Lukáš RADIL - 1:2
     
    25:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Během deseti vteřin se vedení překlopilo na stranu Moskvanů! Díky dobrému napadání v útočném pásmu mohla přijít na svět rychlá souhra mezi Lehteräm a Bakošem, který ještě naservíroval puk k odkryté zadní tyči LUKÁŠI RADILOVI. Český útočník to měl před odkrytou brankou hodně jednoduché. Asistence: Jori Lehterä, Martin Bakoš.
    25:19 Ilja TALALUJEV - 1:1
     
    25:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    Také druhý gól zápasu padl bezprostředně po vhazování v útočném pásmu! ILJA TALALUJEV si našel puk u vnitřního okraje levého kruhu a pohotovou ranou vyrovnal na 1:1. Asistence: Roman Ljubimov.
    03:15 David RUNDBLAD - 1:0
     
    03:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí jako první pohnuli se skórem! Akce to byla vskutku jednoduchá, když Apalkov s přispěním Garejeva vyhrál vhazování a DAVID RUNDBLAD propálil Hudáčka projektilem zpoza pravého kruhu. Asistence: Amir Garejev, Daniil Apalkov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Rundblad (Garajev, Apalkov), 27. Šmeljov, 28. Rundblad (N. Kvartalnov) – 26. Talalujev (Ljubimov), 26. Radil (Bakoš, Lehterä), 28. Sokolov, 41. Bakoš (Lehterä, Radil), 60. Fjodorov


    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Pogorišnyj, Miromanov, J. Alexandrov (C), Sedov, Batyršin, Rundblad, Miščenko, Soljannikov – Šmeljov, Točickij (A), Strömwall – Ruděnkov (A), Rubcov, Karjalainen – Garajev, Apalkov, Feoktistov – Kolgotin, N. Kvartalnov, Glotov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (28. Truškov) – Rylov (A), Kulik, Sokolov, Zubarev, Kozlovskij, D. Musin, Serikov – Radil, Lehterä, Bakoš – Nikoncev (C), Zubov, Širokov (A) – M. Cyplakov, Juňkov, Fjodorov – Talalujev, Ljubimov, Zlobin.

    Rozhodčí: Gofman, Sojn – Lazarev, Sivov

    Diváci: 1 688
    thejrc.org