Litoměřice – Jihlava 0:4 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 6:4 (kon.)
Třebíč – Benátky n/J 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 25.11.2020, 16:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to odsud z Kalich Areny pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera. (18:48:15)
     
    Utkání je za námi. Jihlavští si v něm dokráčeli pro celkem pohodové vítězství 4:0. Ve třetí třetině už byla k vidění trochu více uvolněná hra, i to Dukle stačilo ke vstřelení dvou gólů, díky čemuž se posouvá na prozatímní první místo tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Ještě poslední jihlavský útok zvládla odrazit obrana Litoměřic.
     
    58:56
    Po levé straně si to šinul Filip Přikryl. Pod úhlem také prudce vypálil na branku. Jan Brož ale tento kotouč pohotově vyrazil.
     
    57:52
    Jihlava musí rozehrát zpoza vlastní branky. Tomáš Jiránek se ale celkem rychle a snadno dostal na opačný konec ledové plochy. Ve střehu tak opět musí být Tomáš Král.
     
    56:56
    Ihned po vhazování hosté poslali puk k vlastní brance. Ve zcela volném prostoru se jej zmocnil Tomáš Černý, který měl navíc dostatek času pro rozehrávku.
     
    56:25
    Domácí v plném počtu.
     
    56:17
    Jihlavští stále neopouštějí útočné pásmo, navíc se drží s pukem na holi. Proměnit to ve střelu ale nezvládají.
     
    55:16
    Jihlavě se daří souhra v útočném pásmu. Po krátké přihrávce od Čachotského vypálil z mezikruží Vítězslav Brož. Tomáš Král ale úspěšně reagoval.
     
    54:25
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Výtisk – 2 min., podrážení).
     
    54:08
    Matěj Pekr zachytil puk ve středním pásmu, poslal jej dopředu na Havránka, ten následně doleva k Harkabusovi. Poslední přihrávka se ovšem Jihlavským nevyvedla, i tak se záhy dostali k zakončení.
     
    53:19
    Přízemní střelou z vnější hranice kruhu otestoval Královu pozornost Tomáš Černý. Gólman Litoměřic ovšem pohotově reagoval betony a puk vyrazil k opačnému mantinelu.
     
    53:05
    Litoměřičtí přeci jen mohli snížit. Už byl kotouč v brance zásluhou Lukáše Válka. Brožova klec ale byla vychýlena ze své standardní polohy a sudí tak gól neuznali.
     
    52:27
    Michal Teplý krouží s kotoučem na holi ve vlastním obranném pásmu a čeká na vhodnou příležitost v pokračování cesty dál.
     
    51:32
    Nepříliš vyvedená souhra Jihlavy otevřela cestu ke kotouči pro Patrika Marcela. Ten se jej zmocnil ve středním pásmu a po chvilce otálení dostal svůj tým k zakončení. I tentokrát si ale Brož dokázal s šancí poradit.
     
    51:17
    Hosté v plném počtu.
    50:23 Tomáš HARKABUS - 0:4
     
    50:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tu další gól Jihlavy! V přečíslení dva na jednoho se chopil příležitosti TOMÁŠ HARKABUS, který zcela neomylně vymetl volnou skulinu v litoměřické brance. Asistence: Tomáš Havránek.
     
    49:41
    Litoměřickým se daří souhra v této přesilové hře. Už ale ne střela. Asi největší pokus jim zblokoval exkališník Jan Strejček. Jihlavští následně vyhodili puk do bezpečí.
     
    49:17
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., držení).
     
    48:35
    Josef Jícha si ukořistil kotouč proti Chlubnovi a vydal se do brejku. Od mantinelu vyslal puk na Petra Haška, který z první prověřil Brože. Tento pokus z hranice brankoviště ale gólman Jihlavy pokryl.
     
    48:02
    Velkou šanci měl na své holi Tomáš Jiránek, který se zcela sám vyřítil středem ledové plochy proti Králově brance. Litoměřický strážce svatyně ale tentokrát efektivně zareagoval svými betony a puk za sebe nepustil.
     
    47:07
    Tomáš Král poslal puk podél mantinelu ven ze třetiny. Našel ale jen hůl Tomáše Černého, který kotouč vrátil k Tomáši Harkabusovi. Dál ovšem jihlavská akce nepokračovala.
    46:27 Tomáš ČACHOTSKÝ - 0:3
     
    46:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští navyšují své vedení! Od modré vyslal dělovku Jakub Illéš, načež před brankou stál zcela osamocený TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, který kotouč dorazil směrem do Královy klece a střílí tak svůj druhý dnešní gól. Asistence: Jakub Illéš.
     
    45:58
    Patrik Marcel zabránil v pokračování cesty Tomáši Chlubnovi, naopak vzápětí vyhodil puk směrem k Brožově brance.
     
    45:14
    Pavel Novák se už chystal s kotoučem k výjezdu, když tu mu cestu zkřížil Tomáš Černý a o puk ho oloupil.
     
    44:45
    Po narážečce s Filipem Kofferem se dostal ke střele Jan Výtisk. Litoměřický kapitán do ní vložil vskutku velmi potřebnou razanci, i tak ale Brož vyrazil svými betony puk nad sebe do ochranné sítě.
     
    44:18
    A další střela Dukly. Tentokrát z větší vzdálenosti od rozjetého Matěje Pekra. Tomáš Král ale udržel kotouč v náručí.
     
    43:28
    Jihlavští se usadili v útočném pásmu. Od modré vyslal přízemní střelu na branku Jakub Illéš. Tomáš Král bez obtíží betony vyrazil.
     
    42:50
    Filip Přikryl i přes stíhání jihlavskými obránci našel před brankou volného Petra Haška. Před ním se otevřela možnost z první zakončit na branku. Jan Brož ale zvládl puk celkem snadno pokrýt.
     
    42:32
    Dnešní utkání zřejmě skončilo pro Daniela Koláře, kterého z ledu odvážejí na nosítkách po nepříjemném střetu s Janem Výtiskem v kruhu před Královou brankou.
     
    41:59
    A další kališnická střela. Tentokrát v podání Pavla Nováka, a to do betonů Jana Brože.
     
    41:13
    Filip Koffer si ukořistil kotouč po nepřesné jihlavské rozehrávce a od modré prověřil gólmana Brože. Ten jej z první vyrazil před sebe.
     
    40:48
    Hosté v plném počtu.
     
    40:05
    Stadion se dokázal po rychlé kombinaci dostat do útočného pásma a zde i zahrozit. Jan Brož má ale celou situaci vesměs pod kontrolou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá perioda tohoto utkání je za námi. A nutno říct, že od té první se příliš nelišila. Jihlava je stále aktivnějším celkem, řadu svých šancí ale opět proměnila jen v jedinou trefu. Díky tomu vstupuje do poslední fáze utkání s dvoubrankovým náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Vzápětí ale naopak musí Litoměřičtí rozehrát od vlastní branky, přičemž vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    39:13
    Josef Jícha nestačil na trojici bránících hráčů Jihlavy. Stadion tak musí najít jinou volnou cestu ze středního do útočného pásma.
     
    38:48
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Daniel Kolář – 2 min., držení).
     
    38:34
    Jihlavští operují podél mantinelu v útočném pásmu a čekají na příležitost ke střele.
     
    38:02
    Dalekonosnou střelou prověřil Brože Michael Krutil. Jihlavský gólman ale zvládl puk vyrazit, načež ho hosté poslali ven z vlastní třetiny.
     
    37:25
    Hosté v plném počtu.
     
    37:01
    Matěj Beran svou zadovkou našel pouze Jana Strejčka. I tak se ale kotouč dostal k Janu Holému, který mohl pokračovat v útočné příležitosti. Bez úspěchu.
     
    35:42
    Daniel Krenželok vyhodil puk od vlastní branky. K jeho štěstí našel volného Tomáše Harkabuse, který se vydal dále do pásma. Jeho střežil Šimon Kubíček, nějaký čas sice útočníka Jihlavy neměl příliš pod kontrolou, vzápětí mu ale dokázal kotouč odejmout.
     
    35:25
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Černý – 2 min., hákování).
     
    34:45
    Dělovka Petera Lichance otevřela další zajímavou šanci pro Duklu. Tomáš Král sice první kotouč vyrazil, následně ale musel čelit hned dvěma dorážkám. A to v celkem chaotické situaci před vlastní klecí. I v tomto případě byl ale úspěšný.
     
    34:16
    Jan Mlčák tělem odstavil od puku Lukáše Mareše. Kotouč se tak dokutálel až k Tomáši Královi, který ho přivinul k tělu.
     
    33:14
    Tomáš Černý uchránil puk před najíždějícím Michalem Teplým. Přesto to byli Litoměřičtí, kteří se dostali do šance. Konkrétně Patrik Miškář, který ale zakončoval proti dosti dopředu vyjetému Brožovi a velmi malý střelecký úhel tak nevyužil.
     
    32:34
    Domácí v plném počtu.
    32:34 Tomáš ČACHOTSKÝ - 0:2
     
    32:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už druhá využitá přesilovka Jihlavy v tomto utkání! Zcela volné poloviny branky u pravé tyče Královy klece si všiml TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, který zcela bez váhání kotouč uklidil. Asistence: Matěj Pekr a Josef Skořepa.
     
    31:48
    I přes oslabení se Stadion zvládá dostávat do šancí. Další nadějnou příležitost měl před sebou rychle rozjetý Patrik Miškář. Jana Brože nejprve prověřil křižnou střelou z rohu, následně se pokusil nasměrovat za branku i odražený puk. V obou případech byl ale neúspěšný.
     
    31:06
    Filip Koffer se vydal do souboje jeden na jednoho proti Danielu Krenželokovi. Měl ovšem velkou výhodu v podobě kotouče na holi. Celou situaci Koffer vyřešil tvrdou střelou, ovšem pouze do nohou bránícího hráče Jihlavy.
     
    30:55
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Přikryl – 2 min., hákování).
     
    29:34
    Holého střela z otočky našla jen hůl Tomáše Havránka. Ten ovšem zvládl souhru s Matějem Pekrem a později i Tomášem Harkabusem, který vypálil z mezikruží na Krále. Strážce kališnické svatyně ale puk vykryl.
     
    29:20
    Střelu Martina Procházky dokázal zblokovat Jan Strejček, a to přímo do ochranné sítě nad brankou Brože.
     
    28:07
    Nepřesnost Martina Langa vyslala do šance Petera Lichance. Ten se zprvu úspěšně probil podél mantinelu do útočného pásma, přihrávku před branku ale nedokázal pokrýt žádný z jeho spoluhráčů a Stadion se ujal brejku.
     
    27:06
    Domácí v plném počtu.
     
    26:42
    Zcela sám se objevil těsně před Brožem Pavel Novák. Z těsné blízkosti se také pokusil o střelu bekhendem. Ta mu ale nevyšla zcela dle představ a jihlavský gólman si s pukem již zvládl poradit.
     
    25:46
    Jihlavští se drží celkem blízko Královy branky. Málokdy se ovšem dostanou k pokusu, který svatyni domácího celku ohrozí. Naopak kališníci zvládají vyhazovat kotouče do bezpečí.
     
    25:06
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Výtisk – 2 min., krosček).
     
    24:48
    Jan Brož ochránil puk před najíždějícím Langem. Navíc vzápětí poslal svůj tým do další útočné příležitosti.
     
    23:47
    Rychlou střelou po zemi prověřil Královu pozornost Tomáš Černý. Litoměřický gólman ale zůstal ve střehu, navíc kališníci využili protiakce a vydali se napadat Brožovu svatyni.
     
    23:12
    Tomu se říká smůla! Od modré z rohu u mantinelu vyslal vysoký padavý kotouč na branku Martin Lang. A stalo se to, co zřejmě ani litoměřický útočník nečekal, kotouč se odrazil o vzdálenější tyč Brožovy branky. Stadionu tak chybělo jen pár centimetrů k vyrovnání.
     
    22:53
    Domácí v plném počtu.
     
    22:09
    Daniel Krenželok využil spolupráce s Matějem Pekrem a tvrdě vypálil na Královu klec. Litoměřický gólman ovšem kotouč tělem vyrazil.
     
    21:16
    Hráči Dukly musí rozehrávat od vlastní branky. Jejich pokusy o průnik ale zvládá blokovat vysoko najíždějící litoměřická obrana.
     
    20:56
    Hned po vhazování Jihlavští vystřelili na Krále. Ten si zvládl s touto šancí poradit celkem bez obtíží.
     
    20:53
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Pavel Novák – 2 min., sekání).
     
    20:06
    Už po šesti vteřinách hry si Tomáš Král sáhl na kotouč. Nejednalo se ale o nic vážného, spíše jen zastavil zblokovanou střelu a nasměroval Patrika Miškáře k výpadu na opačný konec ledové plochy.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina dnešního utkání je za námi. Do ní vstoupila daleko lépe Jihlava, která si hned od počátku vytvořila tlak na Královu branku. Nicméně, kališníci dlouho odolávali a postupně se i oni dostávali do šancí. Gól ale padl jen jediný, a to do litoměřické branky. Jihlava tak začne další fázi zápasu s mírným náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Do útočného pásma poslal puk Michael Krutil. Za vlastní brankou ho ovšem usměrnil Jan Brož, a to přímo na hůl Lukáše Mareše.
     
    18:53
    Patrik Marcel nahodil puk podél mantinelu za Brožovu branku. Tam sice o jeho zisk usiloval Pavel Novák, Jihlavští ale byli důraznější a vydali se tím pádem do protiakce.
     
    18:09
    Celkem troufalý pokus Vítězslava Brože ze středního pásma. Nikdo mu ale nestál v cestě, tak se puk dostal až ke Královi, který ho celkem bez obtíží vyrazil.
     
    16:24
    Domácí v plném počtu.
    16:24 Josef SKOŘEPA - 0:1
     
    16:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští využívají přesilovku! Od modré vypálil tvrdě na branku Matěj Pekr. Jeho střelu sice Král sevřel mezi betony, avšak JOSEF SKOŘEPA ho i v tomto malém prostoru dokázal najít a prostrčit do branky. Asistence: Matěj Pekr a Daniel Krenželok.
     
    15:49
    Josefu Skořepovi nesedla přihrávka od modré. Navíc k němu zezadu celkem rychle přijížděl Jan Výtisk. Tuto akci sice Jihlava nevyužila, nadále ale pokračuje ve hře těsně před brankou Krále.
     
    15:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Šimon Kubíček.
     
    15:29
    Hosté v plném počtu.
     
    14:49
    Dukle se povedlo uvolnit prostor před brankou. Zpoza Tomáše Krále tak rozehrával Šimon Kubíček.
     
    13:43
    Patrik Miškář našel před brankou dobře postaveného Matěje Berana. Jeho první střelu ale Brož vyrazil, načež Beran poslal puk nahoru do mezikruží. Dorážce ovšem zvládl jihlavský gólman zabránit přikrytím kotouče.
     
    13:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Josef Skořepa – 2 min., hákování).
     
    13:12
    Domácí v plném počtu.
     
    12:27
    Nic to nemění na tom, že tlak Jihlavy pokračuje. O další střelu se postaral Daniel Kolář. Briskně ale zareagoval Martin Procházka a odklidil puk do bezpečí.
     
    11:32
    Jihlavští už mohli využít přesilovku! Po střele od modré neměl Tomáš Král kotouč zcela pod kontrolou. Toho si hráči Dukly všimli a zavěsili kotouč do otevřeného prostoru u pravé tyče. Ovšem útočící hráč stál v brankovišti a gól tak nebyl uznán.
     
    11:12
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 2 min., pozdní dohrání).
     
    11:00
    Šimon Kubíček se pokusil najít s kotoučem Pavla Nováka. To se mu sice povedlo, avšak Novák byl v sevření jihlavských obránců a následně také v ofsajdu.
     
    10:11
    Ne úplně povedená přihrávka Josefa Jíchy na Petra Haška skončila na holích hráčů Jihlavy. Ti této šance bez váhání využili a vydali se na další útočný výpad.
     
    09:31
    Další zákrok Tomáše Krále. Tentokrát po střele Vítězslava Brože z mezikruží. Litoměřický gólman vyrazil puk ramenem před sebe.
     
    08:16
    Jan Strejček zvládl souboj o puk proti Michalovi Teplému. Dukla se tak opět může dostat do akce, čehož využil ke střele Peter Lichanec. Rána mu ale nesedla a skončila těsně vedle pravé tyče Královy svatyně.
     
    07:33
    Na opačné straně to z kruhu zkusil Jan Holý. Tuto střelu ale Jan Brož zvládl celkem bez obtíží vyrazit.
     
    06:37
    Jihlavští se po chybě Stadionu dostali do nadějného přečíslení tři na dva. Po Skořepově vyvezení kotouče se k zakončení dostal Jakub Illéš. Jeho rána z mezikruží ale mířila příliš vysoko nad branku Tomáše Krále.
     
    05:32
    Výhoz Tomáše Chlubny našel pouze Michaela Krutila. Ten se ale nemůže dostat ven ze třetiny, naopak Jihlavští celkem usilovně napadají předbrankový prostor.
     
    04:39
    Nepřesnou nahrávku Tomáše Havránka zachytil v obranném pásmu Jaromír Pytlík. Po krátké souhře se domácí odhodlali k výpravě na opačný konec ledové plochy. Akci jim ale zmařil hostující gólman Brož, a to nepříliš těžkým zákrokem.
     
    04:03
    Celkem nadějný výjezd Tomáše Havránka do útočné třetiny středem pole. Najíždějící jihlavský útočník si před modrou vymíchl litoměřického beka, avšak vzápětí byl zachycen v postavení mimo hru.
     
    03:15
    Kališníci zkouší ostřelovat jihlavskou branku z větší vzdálenosti. Vždy ale naráží na obranu Dukly, která kotouče v mezikruží blokuje.
     
    02:27
    Petru Haškovi se povedlo vyvézt kotouč k modré čáře. Dál jej nasměroval na Filipa Přikryla, který se s pukem na holi vyřítil do útočného pásma. Střelu na Brože mu ale zblokoval jihlavský obránce.
     
    01:38
    Stadionu se povedlo uvolnit tlak na svou branku a vyhodit puk do bezpečí. Na opačné straně kluziště ho zastavil Jan Brož, který kotouč přidržel pro své spoluhráče.
     
    00:57
    Michael Krutil stínil před brankou Matějovi Pekrovi. Díky tomu se puk po střele od modré odrazil o Královy betony do rohu ledové plochy.
     
    00:26
    Daniel Krenželok projel středem pole a z hranice kruhu vypálil na Tomáše Krále. Ten si připsal první zákrok přivinutím kotouče k tělu.
     
    00:06
    První buly získali hráči Jihlavy. Příliš daleko se ale nedostali, na modré jim byl odpískán ofsajd.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Krutil, Jebavý (A), Kubíček, Mlčák – M. Beran (A), Miškář, P. Novák – Koffer, Pytlík, Teplý – Lang, Válek, Procházka – Přikryl, Jícha, Hašek.

    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus, T. Havránek, Pekr – Jiránek, Lichanec, V. Brož – Eliáš, Čermák, Chlubna.

    Rozhodčí: Pražák, Vrba – Jindra, Bělohlav.
     
    Litoměřičtí se s Jihlavou v této sezoně ještě nesetkali. Navíc díky tomu, že Jihlava v loňském ročníku neproklouzla mezi nejlepší osmičku, to bude již více jak rok, kdy oba celky nastoupily proti sobě. Ve 20. kole loňského ročníku dokázal Stadion doma porazit Duklu 3:1 po trefách Patrika Marcela, Petera Jánského a Miroslava Kukly, kdežto za Jihlavu se prosadil jen Matěj Pekr. Právě tato prohra týmu z Vysočiny stála místo dlouholetého trenéra Jihlavy Petra Vlka.

    Ještě předtím se ale v Jihlavě sehrálo vyrovnané klání. To sice střelecky otevřel Radim Šalda v úvodu první třetiny, v jejím závěru vyrovnal Robin Staněk. Další gól již k vidění nebyl, vrcholem zápasu se tak staly samostatné nájezdy. Ty zvládla lépe Jihlava, na gólmana Škorpíka dokázali vyzrát Tomáš Čachotský a Adam Zeman, za Litoměřické překonal Lundströma Radim Šalda.
     
    Ofenzivním tahounem Jihlavy v této sezoně je Jiří Fronk. Ten se do čela tabulky produktivity dostal díky svým pěti gólům a čtyřem asistencím. Jsou ale hned dva hráči s větším počtem gólových nahrávek, a sice pěti. Těmi jsou Tomáš Čachotský a Jakub Illéš, přičemž oba své asistence doplnili shodně třemi góly. V tabulce bodování se ale mezi ně vklínil ještě jeden hráč, druhé místo totiž patří Matěji Zadražilovi a jeho čtyřem gólům a třem nahrávkám.
     
    Jihlavě ale bude příští měsíc chybět stálice sestavy, útočník Michal Poletín, který odchází na měsíční hostování do extraligového Zlína. Už před obnoveným startem si Tipsport extraligu zkusili i další hráči z jihlavského kádru, a sice zkušený útočník Tomáš Čachotský a obránce Tomáš Černý. Oba nastoupili za Olomouc proti Zlínu, už jsou ale zpět v Jihlavě.
     
    Jihlavská Dukla se v tabulce pohybuje na docela jiných příčkách než litoměřický celek. V současnosti ji patří druhé místo s pouhou bodovou ztrátou na vedoucí Benátky nad Jizerou. Oproti středočeskému týmu má ale Jihlava dva zápasy k dobru. Po nucené přestávce nastoupila Dukla k jedinému utkání. Doma se představila proti Havířovu. V utkání sice měla převahu, o čemž svědčí i poměr střel (40:26) ve prospěch týmu z Vysočiny. Často si ale vylámala zuby na gólmanu Stezkovi, díky čemuž zápas dospěl až do prodloužení. V jeho průběhu se ale havířovský gólman zranil a přenechal své místo Matyáši Daňovi. A právě trefou mezi jeho betony získal druhý bod pro Duklu Daniel Krenželok.
     
    V ofenzivě se Litoměřice mohou spolehnout zejména na Patrika Miškáře, jemuž v současné době patří pozice nejproduktivnějšího hráče se třemi góly a sedmi asistencemi. Nelze opomenout ale ani nejlepšího kališnického střelce Matěje Berana a jeho čtyři přesné zásahy.
     
    Do další fáze Chance ligy ale litoměřický tým posílil o dvě zajímavá jména ze zámořských juniorských soutěží, a sice Jaromíra Pytlíka a Martina Langa, který se již v kališnickém dresu uvedl gólem v předešlém zápase. Kromě toho se z Plzně, potažmo Klatov vrátil do Litoměřic Filip Přikryl a dalším nováčkem je teprve osmnáctiletý Petr Moravec, který přišel z juniorky Hradce Králové.
     
    Tak jako Stadion přerušil sezonu, vstoupil do její obnovené části. A sice těsnou prohrou se Vsetínem. Obě utkání vyhrál valašský tým o jediný gól, zářijové v Kalich Areně 4:3, listopadové na Lapači 5:4. Jinak ale kališníci před pauzou pravidelně střídali výhry a prohry, jen jednou ale dokázali zvítězit po šedesáti minutách. To Litoměřickým doposud stačilo na zisk osmi bodů a tedy i na třinácté místo v tabulce.
     
    Zdravím vás u 12. kola obnovené hokejové Chance ligy. HC Stadion Litoměřice nastoupí k prvnímu domácímu zápasu po pauze, a to proti HC Dukle Jihlava, která už má za sebou po přestávce jednu výhru v domovské CZ Loko Aréně nad Havířovem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Skořepa (Pekr, D. Krenželok), 33. Čachotský (Pekr, Skořepa), 47. Čachotský (Illéš), 51. T. Harkabus (T. Havránek)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Krutil, Jebavý (A), Kubíček, Mlčák – M. Beran (A), Miškář, P. Novák – Koffer, Pytlík, Teplý – Lang, Válek, Procházka – Přikryl, Jícha, Hašek.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus, T. Havránek, Pekr – Jiránek, Lichanec, V. Brož – Eliáš, Čermák, Chlubna.

    Rozhodčí: Pražák, Vrba – Jindra, Bělohlav
    thejrc.org